Hlenová zátka, kdy?

300
5.9.12 11:13

Hlenová zátka,kdy?

Ahojky, prosím Vás, chci se zeptat, jestli hl. zátka musí pokaždé odejít několik dní před porodem, nebo třeba, může odejít zároven s prasknutím vody? Co mám takhle známé, tak všem odešla třeba týden před porodem a já zatim nic…pořád se kontroluju, když jdu na wc? Jak jste to měli Vy? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ArankaC.
5.9.12 11:16

Mě začla zátka odcházet s prvníma porodníma bolestma, takže prakticky až během porodu a jinak je to hodně individuální, navíc můžeš rodit o trochu později atd. Nedej na babské rady, že v určitou dobu něco je a musí být nebo není tak a tak, neplatí to. :lol:

• Citovat
  • Upravit
498
5.9.12 11:17

I když jsem se sledovala poctivě u obou dětí, tak si myslím, že buď mi před porodem neodešla, nebo jsem to prostě nepoznala. A pokud mi neodešla před porodem, tak to musela asi až u porodu :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226

@Verunka26 Ahoj, je to různé. Někomu odjde i pár hodin před porodem, někomu i několik týdnů :think: Já mám termín 22.9. a zátka mi odešla už minulé pondělí. Při prvním porodu před 3lety mi odešla 2dny před porodem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659

Ahoj opravdu to bylo nějakých 8 dní před porodem. Pak mi začala odcházet plodovka a porodila jsem. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
5.9.12 11:18

Začala mi odcházet 2-3 dny před porodem, definitivně se ale rozpustila až cca 2 h před porodem samotným. Vodu mi musela prasknout PA :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
dalusa
5.9.12 11:18

Mě u prvního asi na porodním sále (nezaregistrovala jsem to), u druhého začala odcházet 3 týdny před porodem, takže nějaké pravidlo na to asi není

• Citovat
  • Upravit
300
5.9.12 11:19

Mám termín v pondělí ale celý týden už jsem nějaká bídná, tak jako furt čekám kdy se začne něco dít…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
5.9.12 11:20

N

Příspěvek upraven 30.03.14 v 22:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
5.9.12 11:22

Stejnak je to zajímavý, že to je u každé jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
5.9.12 11:31

Mně odešla při druhé kontrakci po hamiltnu :lol: už v den plánovaného nástupu v porodnici, pak už kontrakce nepřestaly a do 16 hodin byla malá venku

• Citovat
  • Upravit
AmyLee
5.9.12 11:33

Hlenová zátka odešla 22.9. a porodila jsem až 6.11. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2230
5.9.12 11:37

U první dcery neodešla (nebo šla až u porodu) a u druhé šla 10dní před porodem. a fakt to poznáš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
5.9.12 11:41

Ja v prvnim tehotenstvi ani nevedela, ze neco takoveho je :mrgreen:
a pri druhem jsem take netrpelive (jiz poucena) cekala a pátrala po tom, jak má taková správná hlenová zátka vypadat, a zjistila jsem, že její barva je buď průhledná, nažloutlá, bílá, růžová nebo s příměsí krve. Její konzistence je lepkavá, hrudkovitá nebo tekutá. Odchází buď po kouskách nebo jako jeden velký kus najednou, mnohdy je odchod doprovázen i malým množstvím krve.
no tak ze si ani nemusis vsimnout, ze uz davno odesla, protoze tenhle popis pasuje absolutne na vse :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
5.9.12 11:52

Mne odesla par minut pred prasknuti vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie