Hlenovitý kašel a rýma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1598
9.2.13 09:00

hlenovitý kašel a rýma

Můj pětiletý začal včera kašlat, ihned kašlal produktivní hlenový kašel, jde slyšet jak mu to bublá na průduškách. Ted ráno jsem mu měřila teplotu a má 37,9 tak ještě počkám a až mu to vyskočí nad 38 dám mu nurofen. Přidala se i rýma, celkově je malý unanevý polehává, ale pije hodně vlažných tekutin.Asi před týdnem blbnul venku, byla obleva a přišel domů uplně mokrý, napadlo mě může to být zápal plic? K mudr, jdeme až v pondělí. Na kašel mu dávám stoptussin, jitrocelový sirup, a na noc kapky tussin. V noci se moc nevyspal pořád ho budil kašel, dithiaden nemám. A co dávat na tu rýmu? Je vodnatá čirá, ale přijde mi, že je to taková ta zadní rýma. Jo a malý když kašle tak pláče protože ho bolí na prsou.Ach jo do toho mi tady pobíhá ještě batole :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4041
9.2.13 09:08

Na rýmu je super Sinupret a na kašel bych dala Bromhexin pokud vykašlává nebo Bronchipret, a mazala bych dětským prsním balzámem je na uvolnění rýmy i kašle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
9.2.13 11:01

Máme o samé, na horečky dávám dětský paralen, na kašel jitrocelový sirup, malá má kašel a rýmu už týden a odedneška horečky, ale nic jí nebolí..dithiaden jsem dávala na noc, ale přes den víc kašlala, tak nechávám jitrocelový sirup a uvidíme, a ten tusin jí dávám na noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milgana
10.2.13 23:47

Mokrý kašel - tymiánový sirup. Skvělá věc, funguje a vyrobíme si ho strašně jednoduše sami

• Citovat
  • Upravit
328
11.2.13 08:12

Tak my včera skončily na pohotovosti pro nepřetržitý kašel…daly nám čípek, hromadu léku a antibiotika-začínající zápal plic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.2.13 08:42

Večer jsem dala malý ten olejový zábal a v noci znova a malá se ráno vzbudila a po nemoci skoro není vidu ani slechu. CHtěla jsem jít k doktorovi, ale takhle nevím co bysme tam dělaly. Ještě dneska jí budu dělat zábaly a nechám jí v posteli, sice to bude boj, ale snad to vydržíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí