Neustálá rýma 7měsíčního miminka

35
8.2.13 09:47

Neustálá rýma 7 měsíčního miminka.

Ahoj Maminky. Můj syn má neustále rýmu. Dneska v noci nechtěl vůbec spát. Chtěla bych se s Vámi poradit. Co je nejlepší na rýmečku? o dávat přes den a co na noc?
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
8.2.13 09:51

Zvlhčovat vzduch, přizvednout postýlku.. Na uvolnění mořskou vodu nebo Libenar nebo Vincentku, pak odsát (nejlepší je odsávačka na vysavač) po odsávání třeba dětský Nasivin - pozor ten používat max. týden ;)
Den noc bych nerozlišovala.. Ale je dobrý koupat až před spaním, to se všechno hezky uvolní, odsaje a alou spát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
8.2.13 10:06

Tak moc děkuji za rady. Určo to zkusím. Jinak jsem se chtěla zeptat. Používala jsem nasivin asi před týdnem. Tak nevím zda zase můžu. Nebo mám koupit něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
8.2.13 10:18

@PetíkR : Ahoj a tu rýmu má hodně, jako že mu teče nebo má v nose jen „soplíky“??

• Citovat
  • Upravit
35
8.2.13 10:23

No teče mu z nosu a chrochtá. ale nic zeleného. spíše voda a hodně kýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
8.2.13 10:25

@PetíkR : Aha, když jsem se ptala Dr. co na rýmu (my jsme jí teda ještě neměli tak nemám vlastní zkušenost) tak doporučila tu mořskou vodu jak už tu paní zminovala.

• Citovat
  • Upravit
35
8.2.13 10:28
@PajinkaT píše:
@PetíkR : Aha, když jsem se ptala Dr. co na rýmu (my jsme jí teda ještě neměli tak nemám vlastní zkušenost) tak doporučila tu mořskou vodu jak už tu paní zminovala.
¨No já ji dávám, ale nějak to moc nepomáhá. Má ji od včereška celkem silnou víš? :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
8.2.13 10:34

Já na rýmu používám homeopatika Corysalia-v deseti ml rozpustím 4 tbl a dávám každou hodinu 1ml.
Jinak Šplíchám Sterimar nebo Vincentku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
8.2.13 10:34

@PetíkR : Tak bych raději zašla k Dr. aby se mu to nedostalo do ouška a tak… Ta ti poradí co a jak.. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA