Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj Maminky. Můj syn má neustále rýmu. Dneska v noci nechtěl vůbec spát. Chtěla bych se s Vámi poradit. Co je nejlepší na rýmečku? o dávat přes den a co na noc?
![]()
Zvlhčovat vzduch, přizvednout postýlku.. Na uvolnění mořskou vodu nebo Libenar nebo Vincentku, pak odsát (nejlepší je odsávačka na vysavač) po odsávání třeba dětský Nasivin - pozor ten používat max. týden ![]()
Den noc bych nerozlišovala.. Ale je dobrý koupat až před spaním, to se všechno hezky uvolní, odsaje a alou spát..
Tak moc děkuji za rady. Určo to zkusím. Jinak jsem se chtěla zeptat. Používala jsem nasivin asi před týdnem. Tak nevím zda zase můžu. Nebo mám koupit něco jiného?
@PetíkR : Ahoj a tu rýmu má hodně, jako že mu teče nebo má v nose jen „soplíky“??
No teče mu z nosu a chrochtá. ale nic zeleného. spíše voda a hodně kýchá.
@PetíkR : Aha, když jsem se ptala Dr. co na rýmu (my jsme jí teda ještě neměli tak nemám vlastní zkušenost) tak doporučila tu mořskou vodu jak už tu paní zminovala.
@PajinkaT píše:¨No já ji dávám, ale nějak to moc nepomáhá. Má ji od včereška celkem silnou víš?
@PetíkR : Aha, když jsem se ptala Dr. co na rýmu (my jsme jí teda ještě neměli tak nemám vlastní zkušenost) tak doporučila tu mořskou vodu jak už tu paní zminovala.
Já na rýmu používám homeopatika Corysalia-v deseti ml rozpustím 4 tbl a dávám každou hodinu 1ml.
Jinak Šplíchám Sterimar nebo Vincentku.
@PetíkR : Tak bych raději zašla k Dr. aby se mu to nedostalo do ouška a tak… Ta ti poradí co a jak.. ![]()