Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky zachranka mi ted odvezla dcerku do nemocnice, byla v kercich, nevnimala. Nevedi od ceho to je. Manzel akorat stihl prijet a jel s nimi. Ja tam pry ted nemam jet protoze mam jeste skoro 5mesicniho chlapecka plne kojeneho, a ze je chripkova epidemie. Musela jsem ji rozdychavat nez prijeli, byla fialova. Je mi uplne hrozne, citim se tak bezmocna a mam takovy strach
Ježiši to je mi moc líto, co se stalo, to přišlo z ničeho nic? Nebouchla se do hlavičky? Moc držím palce a hodně sil! ![]()
Zatim ji stabilizovali, ale jeste manzelovi nic nerekli, mala se ped tim divala na pohadku, a cekala nez ji donesu yogurt ![]()
Určitě dej vědět, mě takhle syn taky skolaboval upadl a klepal se jako v křečích, měli podezření na epilepsii, lítaly jsme po nemocnicích ale epilepsie se nepotvrdila, diagnostikovali to jako kolaps organismu. Držím pěsti
![]()
Kamaradka meli podobne priznaky, ale mala byla po ocku a mela i teplotu, tam to uzavreli jako febrilni krece. Jasne je, ze urcite budou resit epilepsii. Televize muze byt spoustecem. Chapu tvoji bezmoc a drzim palce, at je holcicka brzy v poradku ![]()
No v noci byla teplejsi, ale nemerili jsme ji, jen jsme si ji vzali k nam do postele, dali napit a ona usnula. Ted mi volali z nemocnice ptali se co se stalo a tak, ale porad nic nevedi, male dali neco na spani. ![]()
Ach jo, to musí být hrozný pocit. Držím pěstičky ať je vše v pořádku ![]()
Jezis marja, to je hrozný!!!Moc držim palce, ať to neni nic vážného!!
Doposud to byla tak zdrava holcicka, dekuju za prispevky, trochu to pomaha to ze sebe dostat.