Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jses dobra, ze si ji dokazala pomoci
.Ja jsem hroznej plasan a nevim jestli bych to zvladla. Chapu, ze mas velikej strach, ale ted uz je v tech nejlepsich rukach a navic tam ma tatku a neni tam sama.Bude to dobry, uvidis.
Ja jsem taky hrozny plasan, jen jsem delala co mi rekli do telefonu. Je to to nejhorsi co jsem v zivote videla a myslim ze to bude uz na porad moje nocni mura. Videt vlastni dite jak nemuze dychat, fialove rty, dasne, jazycek, diky bohu ze to zvladla, bojovala chudinka moje
Odpoledne mi maleho pohlida deda tak tam pojedu za ni, uz se nemuzu dockat.
Ano dali ji neco na spani, co zaroven sklidni ty krece. Moc dekuju
Taky me napadli ty febrlni krece, ale to vetsinou vznika u vysokych horecek. Tohle je nocni mura kazde z nas, doufam, ze mala bude co nejdrive v poradku a doma.. ![]()
To bude v pořádku, neboj..
Jsi fakt dobrá, že jsi to zvládla.. ![]()
Ono to může být ledaco..Třeba epileptický záchvat, jiný záchvat, alergická reakce…Uvidíš, jestli na něco dojdou, hlavně je dobře, že je malá v bezpečí..
Mně je šoufl a tečou mi slzy, moc na vás myslím a napište, co se zjistilo. Jste úžasná, jak jste to zvládla. ![]()
Dobry den maminky,
tak vypada to ze mala mela opravdu febrilni krece. Vecer a v noci mela opet ty vysoke horecky az 39C tak zjistujou pricinu, zatim ji davaji paralen a diazepan. Z krve ani z moce se nic nenaslo, jenom ze ma malo cervenych krvinek. Dneska ale mela podrazdeni krk, tak pry to muze byt nejaka oskliva viroza. Dneska je zatim ( tuk tuk ) bez horecek. Mala je hodna, zatim jen sedi nebo lezi jelikoz ji furt monitorujou, ale behem dneska uz ji odpoji aby mohla chodit. Vcera jsem s ni byla tak 3 hodky, a tezko se mi od ni odchazelo, snad uz to bude brzo dobry, andilecek muj.