Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak to je dobře, že už je tak nějak z nejhoršího venku, ať jí máte brzo doma. ![]()
Tak to uf, to jsem moc ráda! Snad jí už brzy budete mít doma! Držím palce ![]()
Mně se chce úplně brečet, když to čtu…fuj…Moc moc držím palce, aby byla co nejdřív v pohodě, a jsem ráda, že už to mají lékaři pod kontrolou…
Maminky, tak moje mala, s nejvetsi pravdepodobnosti prodelava sestou nemoc. Dnes byla cely den bez teploty a na zadickach ma cervene flicky. predpokladaji ze pokud bude vse v poradku, tak nam ji pusti v pondeli. Uz by to nemelo byt nakazlivy.( Musime byt opatrny kvuli mimcu) Mam obrovskou radost. No a myslim ze v lekarnicce asi budeme muset mit diazepan, ja asi budu umirat strachy pri kazde teplote. ![]()
@Viicky Tak hlavně ať je holčička v pořádku. A tebe teda moc obdivuji, jak jsi to zvládla. Já bych zmatkovala a nebyla bych schopna ničeho. Tak snad moje děti nic podobného nepotká, neměly by tak šikovnou maminku jako jsi ty.
@Viicky píše:Šestá nemoc je celkem záhul na dětičky..moje dvojčata jí měly v devíti měsících a jedné dceři vylítla horečka během chvíle na 40,1 a měla taky náznak křečí..
Maminky, tak moje mala, s nejvetsi pravdepodobnosti prodelava sestou nemoc. Dnes byla cely den bez teploty a na zadickach ma cervene flicky. predpokladaji ze pokud bude vse v poradku, tak nam ji pusti v pondeli. Uz by to nemelo byt nakazlivy.( Musime byt opatrny kvuli mimcu) Mam obrovskou radost. No a myslim ze v lekarnicce asi budeme muset mit diazepan, ja asi budu umirat strachy pri kazde teplote.
@Viicky šestá nemoc je hnus, dcera měla také šílené horečky, i přs 39st, pro jistotu nám dali domů Diazepam, právě kvůli prevenci křečí. Tak to je dobře, že už jí budete mít doma a je vše v pořádku! ![]()
@Viicky píše:
Maminky, tak moje mala, s nejvetsi pravdepodobnosti prodelava sestou nemoc. Dnes byla cely den bez teploty a na zadickach ma cervene flicky. predpokladaji ze pokud bude vse v poradku, tak nam ji pusti v pondeli. Uz by to nemelo byt nakazlivy.( Musime byt opatrny kvuli mimcu) Mam obrovskou radost. No a myslim ze v lekarnicce asi budeme muset mit diazepan, ja asi budu umirat strachy pri kazde teplote.
Tak hlavně, že je malá v pořádku..
Šestou nemoc jsme teda neměli, ale když má malý angínu, tak má taky vysoké horečky a Diazepam dávám preventivně..
Oni vám i při propouštění z nemocnice určitě řeknou, že když malá měla febrilní křeče, tak aby jste při teplotách ten Diazepam dávali, protože děti které křeče prodělali, mají mít Diazepam při teplotách preventivně, aby se to neopakovalo..