Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky mám prosbu nevíte kam v Brně a blízkém okolí by se dalo občas umístit dítě pět let? Nejlépe od 6:30ti do 13 někdy do 16ti hodin? klidně i nějaká paní co by byla ochotna hlídat třeba i se svým dítětem jde o hlídání cca 3×-4× do měsíce od Září potom o hlídání jen odpoledne na dvě tři hodiny. Sháníme co nejlevněji. díky moc
@Helis88 kousíček od Brna cca 10 km Troubsko ale není problém přivézt do Brna ono často malého hlídám já jako kmotra ale jelikož žiju ve Zlíně a chodím na brigádu tak taky nemůžu uplně vždycky byť se snažím co nejčastěji
Nn jsem malého kmotra a s maminkou právě toto řeším s jejím souhlasem páč ona nemá internet
No já mam Troubsko docela kousek ale nejsem pojízdná. Jak by jste si to Teda predstavolaly?
No jde nám o příležitostné pohlídání když já nebudu stíhat nebo než se dostanu ze Zlína do Brna Hlídání cca 3-4× do měsíce nejčastěji od 6:30ti do 13ti občas do 16ti hodin jídlo pro malého bychom vždy připravily záleží kolik si berete na hodinu? Nejvíc hoří teď Srpen pak jak už bude školka měla bych zvládat jezdit já. Tam by pak případně od Září šlo o to malého vyzvednout ze školky a počkat než přijedu já od Zlína.
My jsme vyzkoušely tohle http://www.detskykoutek-katka.cz/. Jinak přímo v centru na Svoboďáku v Omeze byl koutek, ale mám dojem, že už skončil. Ten byl umístněním perfektní. Škoda.