Hlídání dítěte chůvou

404
29.4.16 22:31

hlídání dítěte chůvou

Ahojky mám k vám takovou prosbu zejména na ty co hlídají děti jiným.
V pondělí se mám jít seznámit s maminkou a její patnácti měsíční holčičkou kterou bych pak měla pravidelně hlídávat dvakrát týdně minimálně 4 hodiny každé hlídání.
na co by jste se maminky vyptaly? Každopádně je mi jasné že ona maminka bude mít na mě spoustu dotazů a jsem připravená jí odpovědět na prakticky cokoli. Ale říkala jsem si že by možná nebylo od věci mít tak nějak sesumírované na co se tak zeptat. Samozřejmě mám nějakou představu ale třeba vás napadne něco co jsem třeba opoměla a co bych mohla potřebovat. Díky moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
29.4.16 22:40

Tak hlave, jak maminka chce, abys postupovala v ruznych situacich - odmitani jidla, vztekani, plac pri odchodu maminky atd. Kazdy ma trochu jinou predstavu, co je kdy spravne…
Pak oblibene jidla, co ma jist, co ji nikdy nedavat, oblibene cinnosti, predstava maminky, co byste mely delat spolu atd. No a v jakych situacich mas volat SOS ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
29.4.16 22:42

Popros ji o ofocenou kartičku pojišťovny a měj ji při hlídání u sebe, určitě budeš mít plus že myslíš na tyto věci :)

• Citovat
  • Upravit
12743
29.4.16 22:46

Když jsem hlídala, tak jsme si s maminkou sedly v kavárně, popovídaly si ptala se mě na rodinu, na praxi. Podruhé jsem šla k ní a seznámila se s dcerou a manželem, zase jsme si popovídali, pak když porodila tak jsem u ní byla jednou na návštěvě na seznamení s miminkem. pohovor probíhal tak neformálně. Ničeho se neboj a odpovídej popravdě, musíte si prostě padnout do noty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
29.4.16 23:32

Alergie, uspávací rituály, za co odměňovat, co nepovolit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
29.4.16 23:53

Já jsem paní na hlídání (učitelka z MŠ) sepsala „manuál“ - časový harmonogram, co dcera umí, jak čemu doma říkáme apod. Společně jsme ho s chůvou prošly, ukázala jsem jí pokojíček, vysvětlila chůvičku. Jídlo má vždy nachystané v ledničce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
30.4.16 10:12

Určitě se zeptat na zdravotní problémy, případné léky, diety, alergie, jak dlouho trávit čas venku (setkala jsem se s maminkou, která si nepřála aby děti odpoledne chodily ven), jak to má se spaním po obědě, kde je lékárnička. Jak si budete povídat, určitě tě napadne spousty věcí, na které se vyptáš v pruběhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
30.4.16 19:19

Tak ono toto hlídání není první rodina kde budu hlídat ale i tak to asi není na škodu se zeptat i na váš názor co vás osobně napadne takže všem moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
1.5.16 10:23
@Ka-Ha píše:
Tak ono toto hlídání není první rodina kde budu hlídat ale i tak to asi není na škodu se zeptat i na váš názor co vás osobně napadne takže všem moc děkuju

Aha, vypadalo to že si nováček :mrgreen: Tak to jooo, to zvládneš ;) Stejně, a to určitě víš, narazíš na spousty věcí až během hlídání, které si budeš potřebovat vyjasnit :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová