Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, obcas si vyrazim s kamaradkama do baru/ na diskoteku, mam pritele a casto se mi stava ze me chce nekdo koupit drink, ja v tom nic nevidim, nemam v umyslu s nikym flirtovat jen normalne pokecat, drink si pbcas necham koupit, ale pritel to vidi jinak a kdyz tohle zjistil tak se urazil a rekl ze tohle se ve vztahu nedela.. Nevim jak to brat. Kdyz jsem byla minule se sestrou na diskotece tak jsme si taky nechaly koupit drink, jeji manzel o tom vi a vubec mu to nevadi a ten muj vysiluje, na jednu stranu hochapu ze zarli ale ja vazne s tema chlapama nemam nic v umyslu. Jak se na to divate vy?
A kdyby tvého chlapa zvaly baby na drink, byla bys z toho šťastná? Já nevím, já bych se nenechala pozvat…
No pokud ti cizi chlap koupi drink, tak od toho teda neco ocekava
A v pripade, ze nemas o nej zajem, tak bych si drink nenechala zaplatit ani omylem. To jste tak zoufale, ze nemate na par panaku? Normalni mi to fakt neprijde.
Příspěvek upraven 29.04.16 v 15:51
Já ač jsem dost svobodomyslná, tak nechat se pozvat na drink znamená, že mám zájem…, ne?
Jinak se bavím s kýmkoli chci.
To teda nevim, pro me to nic neznamens, necham si koupit piti treba kdyz stojim u baru chvili s nim pokecam a za pet minut se vyparim
Mne teda neprijde normalni, kdyz mne chlap pozve na drink a ber to z druhe strany, kdyby mu cizi zenska platila kafe nebo pivo, tak by se ti to asi taky nelibilo..
Ale teda asi mate pravdu, ja za tim nic nevidim ale kdyz vidim ze se na to takhle diva vic lidi tak na tom neco bude
@Leali jako ale ono je to i hodně o tom druhém… když jsem byla s ex, bylo běžné, že jsme se semtam sešli s kamarády druhého pohlaví, často chodil s chlapama a ja na dámské jízdy a představa, že by někoho pozval nebo tak - vůbec mě to nevzrušovalo…
a milovala jsem ho, on mě, taky mu nevadila představa, že mě někdo pozve… a s manželem to mám úplně jinak… asi proto, že mi na něm víc záleží, nebo co ![]()
Tak vem to opačně, tvůj přítel pozve cizí dívku na baru na drink. Řekne, mě o nic nešlo, jen jsem si chtěl pokecat. Pokud ti toto nevadí, tak pak proč ne.
No tak ten u toho není, tam jde o to, když je sama. No tak to neříkám, pokecám si s chlapem a mažu domů.
Pokud jsem někde se svým manželem/partnerem, tak bych se od cizího muže na
drink zásadně pozvat nenechala. Přijde mi to dost nevhodné.
Příspěvek upraven 29.04.16 v 16:03
Ono jde hlavně o to, že ten dotyčnej, co tě na ten drink pozval, tak trošku očekává nějakou reakci, minimálně poklábosit a kdyby se to protáhlo na celý večer, tak se zlobit nebude. Takže přítele chápu, že je z toho nesvůj. Minimálně bych se mu s tím nechlubila. Také jsem si nedávno byla sednout s kamarádkou, na baru nám poslali nějací týpci drink. No bylo trapný odmítnout, tak jsme si daly a jelikož jsme už stejně byly na odchodu, tak o nic nešlo. Ale doma jsem se o tom nezmínila, to by bylo řečí. Samozřejmě že mě by to taky štvalo, kdyby mi manžel řekl, ze ho zvou baby na drink ![]()
Když jsem chodila do baru a někdo mě pozval na panáka brala jsem to jako signál k tomu, že se mu líbim a chce mě sbalit.
Chápu, že to přítelovi vadí.