Agentura Still Models, zkušenosti

30
27.4.16 20:22

Still Models

Dobrý večer,
Má tady zkušenost někdo s agenturou Still Models? :think: Dnes jsem tam byla na pohovoru a bylo mi řečeno, že mají sídlo v Itálii, Francii apod., ale na netu nic takového není :nevim: Dále mi bylo řečeno, že modelky posílají na stáže a o tom taky nikde není ani slovo :zed: :nevim: tak nevím, nechci naletět :nevim: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27701
27.4.16 20:27

@Dolores17 no stačí použít strýčka googla http://najisto.centrum.cz/…t/hodnoceni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.4.16 22:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.7.16 19:43

Rada

Ahoj Dolores, od Stillmodels hodne daleko, stoji za nimi lide se kterymi bys urcite nechtela mit nic spolecneho ani omylem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.18 20:40

jsem u teto agentury už pod dalsi smlouvou od 2015 a mam porad dostatek prace
podle mne si stezuji hlavne ty co ani na fotomodeling nemaji zadne predpoklady a agentura je nechce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.7.18 20:55
@monika12344 píše:
jsem u teto agentury už pod dalsi smlouvou od 2015 a mam porad dostatek prace
podle mne si stezuji hlavne ty co ani na fotomodeling nemaji zadne predpoklady a agentura je nechce :D

a jaký je Tvůj největší modelingový úspěch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.2.21 15:16

Bohužel špatné zkušenosti, měla jsem vstupní focení, za které chtěli peníze a ted foty a peníze nikde, už to jsou čtyři měsíce. Kdyby tu měl někdo podobnou zkušenost, tak mi napište anezka. dundackova@gmail.com, budu to hlásit na policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.3.22 18:13
@ka2ka píše:
@Dolores17 no stačí použít strýčka googla http://najisto.centrum.cz/…t/hodnoceni/

Nic tam není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27701
7.3.22 19:09
@Dája2314 píše:
Nic tam není :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je to šest let starý takže ono pokud to nebylo košér tak už dávno změnili jméno
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majkl333
17.6.24 09:26

Ahoj,

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat