Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Už sem se ptala na živnost a i vše okolo. A nyní přejdu k tomu hlavnímu.
Mám založené stránky na sociální síti. Na stránkách mám odkaz i na svůj profil, aby viděli s kým mají tu čest. Takže se kdokoli může podívat na můj profil, fotky. Bojím se toho, že maminky ohledně mě budou mít předsudky. Vzhledově nejsem žádný bubák, ale můžu působit moc mladě, nezkušeně, nesympaticky. Nevím jak se prezentovat nebo jak to nazvat
.. Od kamarádek dostávám kritiku, že jsem příliš levná ( mám hlídání okolo 30,– na hodinu).. Prý je to levné a podezřelé. Ale přitom mám na stránkách fotku herničky, která je mimochodem dost chválená.
Mám si vyvěsit i někde inzerát po městě nebo roznést letáčky do schránek? Zase bych nerada aby byl někdo škodolibý a „naprášil“ mě. Mám živnost č.72 a 79. Tak jestli je to legální. Nebo co vše zatím přidávat na stránky když nikoho na hlídání nemám. Chci aby to bylo minimálně jednou týdne aktualizováno.
Děkuji za rady nebo případnou kritiku. Napište co byste třeba změnili.
Rýpaní budu ignorovat
Příspěvek upraven 18.04.14 v 10:50
No to mne by to taky bylo podezrely. Za tricet kacek
s zivnosti neporadim ale pokud je to volna tak je jedno jakou mas - hlavne ze nejakou.
Jsi moc levná a díky tobě pak trh půjde do kytek..to samé u bazárků s oblečením a jiné záležitosti..
proč lidi, oblečení, služby podhodnocujeme?! ![]()
no, nic je to jen povzdech..ať se ti daří ![]()
Asi tak… a co ti vlastně zůstane, když zaplatí daně? nic… děláš charitu… to se raději věnuj sobě a svým koníčkům, než cizím dětem… a taky se zamysli nad tím, jak možná ničíš práci a živobytí někomu jinému…
Cenu mám zatím takovou „startovací“.. Něco jako když se otvírá nová kavárna, zaplatíte si třeba jedno kafe a druhé dostanete zdrama
.. No možná zrovna blbý přirovnání ale nic lepšího mě teď nenapdalo ![]()
Navíc se obavám, ze tvá diskuze je proti pravidlům. Třeba Tě nikdo nenahlasi, jen abys pak věděla, proč mas zablokovaný přístup na Emimi. Me takto někdo nahlasil, kdyz jsem odkazovala na vlastní detoxikacni web a to tam nic nenabizim ani neprodávám, jsou tam pouze informace, které mi na metu chyběly, kdyz jsem zacala zjišťovat, co se stalo naší starší po ocku, aby rodiče měli přehled, co lze rychle udělat, kdyz ma díte po očkování problémy.
@Lex83 na peníze teď moc ohled neberu. Ceny se budou postupem času lišit. Jde mi spíš o tu prezentaci..
@Bubiii proto tu nemám odkaz na stránky a ani název města. Nedošla jsem si sem dělat reklamu!! Jen čistě rady. ![]()
Takže byste dali přednost hlídání za 80 než za 30? A já si právě myslela jaký nemám lákadlo ![]()
@LadyLama píše:
Cenu mám zatím takovou „startovací“.. Něco jako když se otvírá nová kavárna, zaplatíte si třeba jedno kafe a druhé dostanete zdrama.. No možná zrovna blbý přirovnání ale nic lepšího mě teď nenapdalo
To je ale zbytečné. Zvedá se těžko. Maminky si vybírají hlídání ne jen podle ceny. Pro me je na prvním míste přístup a vzdělaní, jestli ma zkušenosti s detmi se zvláštními potřebami, jestli je trpělivý a jak vnímá „zlobení“ dětí. Jestli je empatická a je mi schopna a ochotna popovídat, jak se díte vyvíjí a co můžeme zlepšit.
A kde hlídáš?
ano 30 Kč je sice málo ale nějak tak chápu jak to myslíš
s žl. nepomůžu páč už si nepamatuju jak to tam číslově bylo ![]()
Ale informace, ktere zde ziskavas, povedou k tvému výdělku.
Me taky připadalo divné, ze me blokovali, ale bylo to kvůli informačnímu webu.
Bych cenu zvedla a misto toho jako nějaký bonus třeba, že každá šestá hodina hlídání je zdarma. Za 30,– bych si myslela, že to nabízí nějaký úchyl. Nic ve zlém
. Plus teda více než na ceně, lidem co di to mohou dovolit, záleží na kvalitách chůvy.
@LadyLama Hele jestli jsi někde v mém okolí beru hned
Nemáme babičky, děti pořád s náma. občas by hlídání bodlo, ale co si budem povídat, ono to leze do peněz když dáš 100kč za hodku na 2 děti ![]()
@LadyLama A uvědomuješ si, jak je hlídání dětí veliká zodpovědnost?
Měla bych vyřízené pojištění a vše ověřeno právnicky…sepsanou smlouvu s dotyčnou maminou apod…v tomto směru se nedá ušetřit. Bereš v úvahu, že ze zisku budeš platit daně apod.?
Navíc startovací cena by mě asi jako maminu moc nezaujala…bych zvolila spíše opačný postup. A pak poskytla nějaké výhody při pravidelnosti apod…ale to je pouze můj laický názor.