Masáže dlaní a chodidel u dětí

rozmary
10.4.14 08:45

Masáže dlaní a chodidel u dětí

Ahoj, děláte tyto masáže dětem? Jaké používáte olejíčky a jakou při tom pouštíte hudbu? V jakou denní dobu masírujete, je to pravidelné? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.4.14 08:54

Ahoj, my to mame jako pripravu na cviceni ;) masirujeme bez hudby, ja si s malym u toho povidam..masirujeme pravidelne kazde rano a vecer po koupani..ale po koupani jsme to skoro zrusili, maly je hladovy a nechce nic moc delat.. jsou nam tri mesice a masirujeme prakticky od narozeni..ne jen rucky a nozky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.14 08:55

Jo a olejicek mam mandlovy od HIPP..je to jedina kosmetika, kterou maly akceptuje v pohode..spolecne s Weledou.. na jine jsem si zatim netroufla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
10.4.14 13:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
10.4.14 19:52

@Haninac :nevim: Nechápu, paní tomu rozumí?

• Citovat
  • Upravit
5570
10.4.14 20:25

@rozmary doufala jsem, ze jsem prijde, vim, ze ona je detem dela :lol:
zkusim znova @Bubiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
11.4.14 01:04
@Haninac píše:
@rozmary doufala jsem, ze jsem prijde, vim, ze ona je detem dela :lol:
zkusim znova @Bubiii
:oops: Jsem to před tím asi prehlidla.
Masirujeme nejcasteji v dobe ledvin (tradicni cinska medicina) tj mez 17-19:00, nejčastěji reflexni masaz podle Janči (mám v PDF), nove tiuinu masáz, používáme olej od Karla hadka + na miru namichaný od mé mamy. Před tiuinou masazi, jsme 14 dni nahřívali nozicky v soli.
Masazi můžeme v mnohem pomoci + koupelemi v bylinkách + přidání do vody soli (jodoborita, nebo černá, nebo himalajska…) dítě kůží si z vody bere minerály, výborná je epsomská sůl (fichema.cz)
@Haninac Myslíš, ze to takto stačí?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
11.4.14 09:35

@Bubiii krasne napsano, diky, ja te sem nechtela honit, jen me napadlo, ze k tomu mas co rici a jsi takova sdilna a rada pomahas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
11.4.14 10:09

@Haninac Ano, je to tak, vsak me znas :hug: včera jsme koupali v jodoborité soli a děti v noci lepe spaly, hlavne starší teda, ma kašel, který ji sužuje nejvice v noci a bylo to o hodne lepší. :palec: takže je to na dobré cestě. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí