Poslali byste dítě na kroužek?

31672
7.4.14 19:37

Poslali byste dítě na kroužek?

Ahojky, mámm trochu dilema, budu ráda, když mi napíšete svůj názor :) 4 letý syn chodí každé úterý na sportovní kroužek, je to jen rekreační, hrají tam různé sportovní hry, a tak. Ovšem syn měl od sobotního pozdního večera(prakticky až od půlnoci) do nedělního večera horečku 39. Nic víc k tomu, nic ho prý nebolelo, vůbec nebyl ukňouraný, byl normálně aktivní. Prášek mu horečku po půlhodině pokaždé srazil, dostal o půlnoci, ráno, a večer. Ale i předtím než ráno dostal prášek, tak pořád říkal že chce ven, na hřiště. Samozřejmě jsme s horečkou nešli, ale syn si beztak kopal aspoň doma, a byl normálně v pohybu. Večer opět 39,1, dostal paralen, a šel spát, ráno už se probudil v pohodě, bez teploty. Už mě dokonce i ukecal, že jsme šli na hřiště, když bylo tak hezky, tak aspoň na hodinku, ale skoro celou dobu seděl na písku, nenechala jsem ho moc lítat. Teď večer také teplotu nemá. Poslali byste v takovém případě dítě na kroužek? Nšjaký výtvarný, to bych asi ani nepřemýšlela, ale u toho pohybového trochu váhám, co myslíte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
7.4.14 19:40

@slavuska1 když ho pošleš, maximálně se mu to rozjede. :think: Já v tomhle nejsem nějak ciprlich - pokud je dítě v pohodě, tak bych ho pustila. Holt to max omarodí, no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.4.14 19:42

Ne, zítra ne, až příští týden. Horečku neměl jen tak, nějaký klidový reřim aspoň týden po nemoci se má vždycky dodržovat. Přesně jak píšeš - na výtvarný kroužek bych poslala, na sportovní ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
7.4.14 19:44

Dcera měla v pátek a sobotu teplotku a rýmu, nic zásadního. včera už byla v pohodě, tak jsme dnes šly na hypoterapii - jen se tam vozí na koni - no a teď večer kašle a bečí a vypadá o dost hůř. Tak lituju, že jsme tam šly a radím radši být ještě v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
7.4.14 19:46

Pokud tam nejsou magoři, co ho buddou honit proti jeho vůli, tak asi jo, kdyby na tom trval. Jestli na tom nelpí, tak bych šla klasicky na hřiště nebo jinam ven, tam přecijen ho nikdo nebude hecovat nikdo k přehnané aktivitě a dítě bude aktiviné podle toho, jak se cítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.4.14 19:48

Díky za názory, zatím prakticky 2:2, to jste mi moc nepomohly zatím :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
7.4.14 19:49

Pokud ti nevadí případné onemocnění, tak jo ;)..ale když měl horečku, tak asi něco v těle mu koluje, já bych ho neposílala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.4.14 19:50
@martina.se píše:
@slavuska1 když ho pošleš, maximálně se mu to rozjede. :think: Já v tomhle nejsem nějak ciprlich - pokud je dítě v pohodě, tak bych ho pustila. Holt to max omarodí, no :think:

on byl právě překvapivě v pohodě i v tu neděli, ráno 39, ale ani změřit se nechtěl nechat, jen ho zajímalo jestli půjdem na hřiště :roll: normálně je i při 38 ufňukanej, a teď pohoda, nějaká podivná viroza :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.14 19:51
@slavuska1 píše:
Díky za názory, zatím prakticky 2:2, to jste mi moc nepomohly zatím :P
:lol: ono to fakt je jak kdo - osobně zastávám názor, že na virózu se neumírá a někdy jí to dítě chytit musí. Nemůže být zavřené jen doma s každou rýmičkou, případným zakašláním. Prostě až se nemoc rozjede, tak jo. To sam - kdyby měl teplotu, tak ne. Ale pokud je teď v klidu, nehrotila bych, pustila bych. Max to fakt omarodí. :think: ale jsou mamky, co nechají doma dítě s každou rýmou ;) prostě každý dle svého :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
7.4.14 19:51

Když ráno půjde, tak už bude tedy 48 hodin bez teploty, pokud jsem to dobře pochopila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.14 19:52
@slavuska1 píše:
on byl právě překvapivě v pohodě i v tu neděli, ráno 39, ale ani změřit se nechtěl nechat, jen ho zajímalo jestli půjdem na hřiště :roll: normálně je i při 38 ufňukanej, a teď pohoda, nějaká podivná viroza :think:

tak nějak… a zas ho zbytečně držet doma :think: dle mého ne. Ale jestli to tak chceš, tak to tak prostě udělej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
7.4.14 19:54

Nechala bych ho v klidu, holt se nedá nic dělat- tělo potřebuje čas na regeneraci. Horečku neměl jen tak, nejspíš se pral s nějakým bacilem. Bála bych se, že se mu to rozjede a stejně by pak kroužek zameškal. A možná i víckrát.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
7.4.14 19:55

Den po horecce bych urcite ditko neposlala ani do skolky, natoz na sportovni krouzek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
7.4.14 19:57

Neposilala bych ho na sportovni krouzek. Rekonvalescence je vzdy potreba.
Mmch, @martina.se na nektere virozy se da umrit velice rychle, a napr. prechozena bezna viroza muze velmi svizne vyrobit myokarditidu se vsemi nasledky. Takze horecnaty infekt nepodcenovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.4.14 19:57
@Lama Lama píše:
Když ráno půjde, tak už bude tedy 48 hodin bez teploty, pokud jsem to dobře pochopila?

ne, to míň..ještě včera večer měl teplotu, dostal paralen, už asi po půlhodině když jsem mu sáhla na čelo, tak teplotu neměl(ale to po léku), takže vlastně až dneska ráno. Jo a kroužek není ráno, ale až ve 2 odpoledne..ale to už asi roli nehraje.
tyjo já fakt nevím. on tam chodí docela rád, teď za poslední měsíc asi 2 hodiny zameškal, byli jsme na horách :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí