Nechodí na nočník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
4.4.14 08:03

nechodí na nočník

Dobrý den, prosím o radu, mám dvě děti, první mi chodilo do dvou let na nočník a žádný problém a druhá holcina,… 2,5 roku a stále nic,… respektive, se jí vůbec nechce,.. když ji budu dávat každou hodinu, tak se nepočůrá, ale sama si neřekne,.. je jí jedno, když to udělá do kalhot,… nefunguje po dobrém ani po zlém,… odměny, chvály, tleskání prostě nic,… a to bych potřebovala do měsíce, aby to už konečně pochopila,.. jinak jsem začla učit už minulý rok v srpnu,.. asi jsem to uspěchala a ted už je zvyklá, že když já to neuhlídám, tak ji převléknu a jede se dál,… ale už jsem z toho unavená,.. hlavně mě to hrozně rozčiluje :-) Děkuji za tipy, kdyby někdo měl,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2788
4.4.14 08:45

Ahoj, nám pomohlo být na návštěvě u holčičky, která chodí na nočník, pořád dokola jsme opakovali, jak je malá šikovná, že chodí, že má kalhotky a Julinka že chodí do plíny, ukazovali její bobky, čůrání atd. a za 3 dny začala chodit, sice na začátku nehody, ale to se nedá nic dělat. pořád jsme opakovali, že Kaja chodí na nočníček a ona je také už šikulka, koupili kalhotky. No a samo poté kolem nočníku jsme tamcovali, říkali výborně a tak:-).Říká se, že máš zkoušet týden, pokud děcko do týdne nebude chodit, tak to o měsíc zase přesunout, neboj, ono to dobře dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
4.4.14 09:37

Cítí z tebe, jak moc ti na tom záleží. Nechala bych ji být, zcela jistě se to zvládne naučit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí