Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, kolik platíte za hlídání dětí? já jsem z Prahy-východu, bydlíme kousek za Čakovicema, volala jsem paní a ta chtěla za hod.120kč, to mi přišlo fakt moc.
@frgulka To je úplně standardní cena, pokud hlídá jenom tvoje dítě u tebe/u sebe doma.
Taky mi to přijde běžná cena a ne moc…hlídat cizí dítko mi přijde dost velká zodpovědnost. ![]()
@frgulka píše:
Ahoj holky, kolik platíte za hlídání dětí? já jsem z Prahy-východu, bydlíme kousek za Čakovicema, volala jsem paní a ta chtěla za hod.120kč, to mi přišlo fakt moc.
to je paní ještě relativně pod cenou - bydlím mimo Phu a dává se zde cca 150,– - 200,– kč…čili jestli sis myslela míň tak nevím jak uspěješ.
Psala jsem ze zvědavosti, já hlídala sousedce malou a teď budu asi hlídat další sousedce od března, hlídám z 60 kč u sebe doma i se stravou, ale mám svoje malé dítě 2,5,tak jen abych si nepřipadala jak vydřiduch, když si řeknu o 60 kč, před tím jsem hlídala za 40kč a kamarádky mi říkaly, že jsem blázen, přesto jsem celodenní hlídání nenašla ani za 50 kč na hod. a to bydlím kousek od Prahy.
@frgulka ale ono dost zalezi na tom, jestli hlidas dlouhodobe celodenne misto skolky nebo jestli narazove, kdyz jdou rodice do kina ![]()
No já chtěla hlídat celodenně, místo školky, no stejně jsem nesehnala, asi jsem se málo snažila:)
Paní na úklid standardně stojí 150 - 180 Kč na hodinu, takže 120 za hlídání dětí mi přijde dost málo.
Já hlídám za 70,ale zas jde o malé město. Praha je s cenama někde jinde.
Praha 130kc/hod. A to 18 slecne. Je to teda narazove cca 4× mesicne kdyz chceme jit s muzem ven.
Pokud je to kratke hlidani, nebo jen jednou do tydne, prijede ona, tak mi cena prijde ok. pokud je to na celodenni hlidani, tak je to dost.
moje zkusenost- i v praze sezenes hlidani od 70-80 kc. ale to jsou hokky bez ziusenosti. coz samo o sobe u vetsiho ditete na kratsi dobu neva. ale ty holky nemaj zadmy smysl pro zodpovednost- ve smyslu, ze jednou se zavazali pro tebe ten a ten cas neco udelat a nemuzou to rusit kvuli kazde ptakovine. a pokud uz musi, maj to dat vede dost dlouho dopredu.
@blobfish píše:
Paní na úklid standardně stojí 150 - 180 Kč na hodinu, takže 120 za hlídání dětí mi přijde dost málo.
to si nemyslim. pokud tesy nemyslis agenturu.
Moc to Teda rozhodne není
Jsme větší město, hlídá mi kamarádka jen nárazově. Pokud pouze hlídá, tak platíme 100,– za hodinu, ale má na starosti už celkem sobestacneho pubertaka a dvě malé děti 4 roky a 2 roky. Pokud se stane, že musí dětem udělat večeři, tak platíme 150,– za hodinu.
Dobře, takže 60 je ok? to jsem ráda, vidím, že se platí kolem 100 a více, tak budu mít dobrý pocit, že si neříkám moc:)