Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobře, takže 60 je ok? to jsem ráda, vidím, že se platí kolem 100 a více, tak budu mít dobrý pocit, že si neříkám moc:)
Platím za hlídání 100 na hodinu. jedná se o 5 leté dítě. U mladších jsem platila i 150 na hodinu. Bydlíme na okraji Prahy a vše to bylo napřímo, ne přes agenturu.
@frgulka píše:
Dobře, takže 60 je ok? to jsem ráda, vidím, že se platí kolem 100 a více, tak budu mít dobrý pocit, že si neříkám moc:)
Naprosto upřímně, 60 je fakt málo a kdyby mi někdo řekl, že chce tak málo, přemýšlela bych, co za tím je…
@frgulka píše:
dej alespon 80 Kč…máš přece sakra velkou zodpovědnost!!!
Já jsem také z Prahy a za hlídání platím 90-100Kč, někdy hlídá paní dítě jedno, někdy všechny 4, cena je stejná. Méně by mi přišlo podezřelé, ale víc by se mi platit nechtělo, není problém za tu cenu někoho sehnat.
@blobfish píše:
Naprosto upřímně, 60 je fakt málo a kdyby mi někdo řekl, že chce tak málo, přemýšlela bych, co za tím je…
Já taky. Jinak ale pro mě by byl výrazně komplikující faktor, že se jedná o matku na RD, protože v okamžiku, kdy bude jedno z dětí nemocné, bude s hlídáním problém - to by nevadilo, pokud by šlo o občasné hlídání, ale pokud matka chodí do práce, tak to problém je, musela bych si brát dovolenou, nebo zajistit jiné hlídání. Z tohoto důvodu bych takové hlídání nebrala a to bez ohledu na cenu.
Loni jsem na webu domluv. cz nabidla stovku a mohli mi ruce utrhat, letos zadny odezvy. Vim ale, ze se bezne plati i mene. Podle to neni spatny vydelek nezdaneny na ruku.
ten web doporucuji, je zadarmo.
Tady se hlídá za 70Kč/hod. V mateřském centru 50Kč/hod…
Příspěvek upraven 12.10.15 v 06:54
No právě, nemohla bych konkurovat školkám co jsou tu levnější a naštěstí moje děti jsou zdravé, starší co chodí do školky, byla za celý rok nemocná jednou a mladší 2*,takže toto máme díkybohu v pohodě.