Hloubka bazénu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
655
24.5.14 16:28

Hloubka bazénu

Ahoj, chceme koupit dům, kde je pro děti moc hluboký bazén, máme 2 a 4r. Přemýšlíme, jak dočasně snížit hloubku bazénu, aby z toho bylo jen brouzdaliště. Řešili jste to někdo? Nebo jak jste vyřešili malé děti a bazén, kde nestačí? Zbavovat se ho nechceme, do budoucna se šikne. Je klasický, zapuštěný s dlaždicema. Díky za nápady, lámem si s tim hlavu, ani na netu jsem nic nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
24.5.14 16:31

Nenapouštět ho? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
24.5.14 16:32

Napadlo mě ho prostě napustit je do půl metru třeba, to nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
24.5.14 16:42
@marmelada78 píše:
Napadlo mě ho prostě napustit je do půl metru třeba, to nejde?

No to.me taky napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
24.5.14 17:06

Kopaný bazen musí být napuštěný, aby se nebortil, jsem zjistila. A napustit ho do pulky nevim, jestli by fungovalo a taky tam mrne spadne.. Napadl nás nějaký „stůl“ tam spustit, z plastu nebo něco takového, s roštem nahoře, aby se dobře filtrovala voda. Tim by se z toho udělalo brouzdaliště dočasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
24.5.14 17:13

@arcinka Já bych ho napustila plně a udělala okolo plot, abych při pobytu na zahradě nemusela děti každou vteřinu hlídat. Koupat se musí stejně pod dozorem, tak tam pak s nima půjdete a to můžou mít hodně vody. A pokud chceš mít bazének, aby si tam děti sedli a rochnili se, tak jim radši kup k tomu ještě jeden nafukovaní, kde jim budeš dávat trošku vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
24.5.14 17:22

A co udělat zastřešení? To sice neudělá brouzdaliště, ale to je podle mě stejně překombinovaný, prckům bych koupila nafukovací bazének, jak píše @Aspera . A zastřešení krom ochranné funkce je fajn i k prodloužení koupací sezony :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
24.5.14 17:23

@Aspera plot kolem bazenu nechcem, navic to ani nejde, je kolem terasa a tu bourat fakt ne. A koupat se v hlubokem jen s detma, to by neslo, nase kachny tam budou chtit byt porad :mrgreen: k tomu bych je nemohla pustit samotne na zahradu na pisek. Bazen je primo pod oknem obyvaci kuchyne, je tam videt, linka je s oknem a je to asi tak 5 kroku, tak mam predstavu toho brouzdaliste a u toho v klidu varit :-) nafukovaci maly mame, ale je mi jasne, ze velky bazen dostane prednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
24.5.14 17:26

@Samamama zastreseni nechcem, bazen je velky a primo pod okny obyvaci kuchyne a to by byl teda vyhled :mrgreen: a muselo by se to porad zamykat a hlidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
24.5.14 17:26

Vidím, že každý návrh je špatně :mrgreen: To je pak těžké něco radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
24.5.14 17:30

@arcinka Tak napiš, oc by jsi si si představovala? Chápu, že z technickýho hlediska je nereálný, ale to byl tak jediný pádný argument.
V zastřešení ani plotu problém nevidím.
Tak to zasypte pískem a až děti vyrostou, tak to nechte vyhrabat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
24.5.14 17:30

@AngelLilly psala jsem, jak udelat z bazenu brouzdaliste a jaka je nase predstava a zajima me, jestli to nekdo treba realizoval nebo vyresil zvednuti dna jinak ;) za rady jsem rada, ale zastreseni ani plot z bazenu brouzdaliste neudela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
24.5.14 17:32

@arcinka tak ono to zastřešení není tak vysoké, výhled na panoramata to nekazí, výhled do části zahrady samozřejmě ano. Máme bazén taky „pod okny“ (za chodníčkem) kuchyně, musím říct, že to zastřešení je pro mě jistota bezpečnosti. Ale samo nevnucuji. Jen myslím, že jakékoli strkání plastových stolů do bazénu bude na nic :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
24.5.14 17:34
@arcinka píše:
@AngelLilly psala jsem, jak udelat z bazenu brouzdaliste a jaka je nase predstava a zajima me, jestli to nekdo treba realizoval nebo vyresil zvednuti dna jinak ;) za rady jsem rada, ale zastreseni ani plot z bazenu brouzdaliste neudela :lol:

Zabetonovat na potřebnou hloubku a po čase opět vybourat na hloubku větší :mrgreen:

No ale vím, že někde jsou taková ta „zvedací“ dna, ale jestli to jde udělat dodatečně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
24.5.14 17:35

@lleennttiillkkaa no psala jsem svarit z plastu rost na nohach a do bazenu ho spustit a ukotvit/zatizit. Zadne niceni okolni terasy kotvenim plotu. Ten pisek neni blbej napad…zasypat jen do 2/3 a na to polozit malej nafukovaci…a jeste by bylo piskoviste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí