Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@arcinka píše:
tak mam predstavu toho brouzdaliste a u toho v klidu varit
Neumím si představit nechat děti byť v prťavém minibazenku samotné a jít vařit. Nikdy nevíš. To bych radši udělala plot kolem bazénu.
@Meliora píše:
Neumím si představit nechat děti byť v prťavém minibazenku samotné a jít vařit. Nikdy nevíš. To bych radši udělala plot kolem bazénu.
To je taky pravda, utopit se může dítě v pár cm vody, stačí uklouznout, padnout hlavou do vody a je vymalováno. Dvouleté dítě bez dozoru určitě ne, na čtyřleté bych asi tak každou půl minutu vykukovala, to by bylo vaření…
@Meliora To ja taky ne. Ale je mi jasny, ze realita bude prinaset ruzny situace..psala jsem to jako moznost.
@Meliora píše:
Tohle si taky neumím představit. Já malého pouštím do bazénku a sedím vedle něj a čtu si, to beru ještě jako dostatečný dohled, do baráku bych nešla.
@Samamama píše:
To je taky pravda, utopit se může dítě v pár cm vody, stačí uklouznout, padnout hlavou do vody a je vymalováno. Dvouleté dítě bez dozoru určitě ne, na čtyřleté bych asi tak každou půl minutu vykukovala, to by bylo vaření…
se říká, že člověk se může utopit i lžící vody, nevím jestli je to pravda :nevím:
@ivana-domca mamky sestra se utopila v louži, byly jí 2 roky.
@Aspera no cist si a varit je pomerne dost srovnatelne
stravila jsem s detma u bazenu uz par sezon a ani pri hlidani dvou nema proste clovek dokonaly prehled. Obzvlast na koupalisti ![]()
@Aspera asi tak 60-70cm, jsou zvykle na velky bazen, kde rocakovi bylo vody po prsa a v pohode, starsi bylo uplne samostatna jednotka, jsou na vodu zvykli z plavani mimin/batolat.
@arcinka tak já si nečtu na koupališti, ale vedle bazénku co má metr průměr a je v něm 5 cm vody.
A dítě periferně sleduju.
@Aspera jasny, ale 5cm by nasim kachnam nestacilo, navic by to bylo hned vylity
u vareni, kde je v lince velky okno a deti budou porad videt, je lze taky porad mit pod dozorem ![]()
Kdyz jsem byla dite, tak jsme meli na zahrade bazen, bylo to nejak vybetonovany ci co, ale plny vody jsme ho nikdy nemeli, prave vzdy jen vody pro nas deti. Akorat tedy vetsi problem bylo to, ze segra do nej spadla, to uz se zabezpecuje hur. Takze ho pak radsi nechali zasypat.
@Jolynka z pádu bych měla taky strach. Proto na zahradě bazén nebude, jen ty malý nafukovací, který se dají v pohodě vylít a je uklizeno. Mě stačí teď hlídání dvouleťáka na zahradě, natož s bazénem.
@Aspera taky bych to nedala, bych se bala samotny deti pustit na zahradu. Jinak nasi ted maji bazen nad zemi, ten je v pohode, do toho nemaji jak spadnout, pokud tam samy vylozene nepolezou, ale je i zakryty a kdyz se jdou deti koupat, tak je vzdy nekdo hlida.