Hloupé nápady našich dítek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16.4.11 15:29

Hloupé nápady našich dítek

Miluju svoje děti, ale čeho je moc - toho je příliš. Na denní blbosti jsem zvyklá, ale dneska si to Dianka vyžrala za celej měsíc.

Hned ráno mi otevřela krabičku cigaret a pěkně je rozbalila a tabák vysypala po celé kuchyni, takže já nejen nervní z uklízení, ale i z toho, že jsem bez cigaretky. :D

Na oběd jsem chystala brumkaši s řizkem a malá ho chce zásadně v obalovance (v trojobalu) a tak se rozhodla, že mi pomůže. Ke špajzce si donesla židličku, šáhla po strouhance… A ta byla po celé kuchyni a i.. Vlastně všude. Sebrala jsem smetáček a poslušně všechno zametla. :D ve dvě jsem si s Beátkou sedla ke kafi, že je klid, když tu má Dianka kamarádku.. Klid byl a až podezřelej.
Kouknu do patra a v pokojíčku nejsou, ale slyším smích z ložnice - přesněji z šatny. Holky si chtěly zahrát na dámy, tak vytahaly všechny moje boty a kabelky (dobře dejme tomu, jenže já mám 50 párů bot :D a navíc všechny krásně uskladněné ve skleněné polici.). Aspoň to: najdi botičce stejného kamaráda braly jako hru.

Už jsou tři.. Už se snad nic nestane. Ach já bláhová! Holky vymyslely soutěž - flus daleký ( kde to vzaly nevím :D ). Sušenky pořádně rozkousaly a plivaly po celém pokoji. A mezitím stihla Klárka (kamarádka) Dianku ostříhat. Prý aby se mi líbila. Takže z krásných vlnitých vlásků po prsa ( :D ) má vlasy na ramena.. Dobře, klid.. Ufff.

Ať už je večer! :D nejsem v tom sama, doufám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
693
16.4.11 15:42

Teda ty si dneska ale užíváš :mrgreen: .

• ty boty /to množství/ ti upřímně závidím se svými cca třemi páry
  • jídlo do pokojíčku u nás nikdy, přesně vím, že bych musela uklízet podlahu každý den.

Před pár měsíci jsem šla uložit do postele mladší dceru /6 let/ a koukám, co to má nad postelí na zdi - všude byly přilepené takové drobky - tak se ptám, co to je?? No, dozvěděla jsem se, že „holoubky“ z nosu :mrgreen: . Byla tím „ozdobená“ zeď „kam dosáhnu“ :mrgreen:
Tak k postýlce vyfasovala krabici papírových kapesníků :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.11 15:52
Mahora píše:
Teda ty si dneska ale užíváš :mrgreen: .
  • ty boty /to množství/ ti upřímně závidím se svými cca třemi páry
  • jídlo do pokojíčku u nás nikdy, přesně vím, že bych musela uklízet podlahu každý den.
Před pár měsíci jsem šla uložit do postele mladší dceru /6 let/ a koukám, co to má nad postelí na zdi - všude byly přilepené takové drobky - tak se ptám, co to je?? No, dozvěděla jsem se, že „holoubky“ z nosu :mrgreen: . Byla tím „ozdobená“ zeď „kam dosáhnu“ :mrgreen:
Tak k postýlce vyfasovala krabici papírových kapesníků :wink: .

Ono je sice super mít tolik bot, ale když si uvědomíš tu cenu ( ehhh, je mi z toho ouzko :D )

Ó, tak jestli mě čeká ještě tohle, tak se v dceřiných 5ti letech budu houpat někde na větvi :D mě stačí, když se vysmrká do ruky a pak přijde a udělá: ,,těší mě, jsem dianka" a podá mi svou pravici. Po prvé jsem se málem poblinkala :/ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
16.4.11 16:41

Podobné diskuse tu běhají často - tak jestli chceš vědět, že v tom nejsi sama, můžeš se utěšit :lol:

https://www.emimino.cz/…-deti-64174/

https://www.emimino.cz/…-deti-61451/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí