Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Miluju svoje děti, ale čeho je moc - toho je příliš. Na denní blbosti jsem zvyklá, ale dneska si to Dianka vyžrala za celej měsíc.
Hned ráno mi otevřela krabičku cigaret a pěkně je rozbalila a tabák vysypala po celé kuchyni, takže já nejen nervní z uklízení, ale i z toho, že jsem bez cigaretky. ![]()
Na oběd jsem chystala brumkaši s řizkem a malá ho chce zásadně v obalovance (v trojobalu) a tak se rozhodla, že mi pomůže. Ke špajzce si donesla židličku, šáhla po strouhance… A ta byla po celé kuchyni a i.. Vlastně všude. Sebrala jsem smetáček a poslušně všechno zametla.
ve dvě jsem si s Beátkou sedla ke kafi, že je klid, když tu má Dianka kamarádku.. Klid byl a až podezřelej.
Kouknu do patra a v pokojíčku nejsou, ale slyším smích z ložnice - přesněji z šatny. Holky si chtěly zahrát na dámy, tak vytahaly všechny moje boty a kabelky (dobře dejme tomu, jenže já mám 50 párů bot
a navíc všechny krásně uskladněné ve skleněné polici.). Aspoň to: najdi botičce stejného kamaráda braly jako hru.
Už jsou tři.. Už se snad nic nestane. Ach já bláhová! Holky vymyslely soutěž - flus daleký ( kde to vzaly nevím
). Sušenky pořádně rozkousaly a plivaly po celém pokoji. A mezitím stihla Klárka (kamarádka) Dianku ostříhat. Prý aby se mi líbila. Takže z krásných vlnitých vlásků po prsa (
) má vlasy na ramena.. Dobře, klid.. Ufff.
Ať už je večer!
nejsem v tom sama, doufám ![]()
Teda ty si dneska ale užíváš
.
Před pár měsíci jsem šla uložit do postele mladší dceru /6 let/ a koukám, co to má nad postelí na zdi - všude byly přilepené takové drobky - tak se ptám, co to je?? No, dozvěděla jsem se, že „holoubky“ z nosu
. Byla tím „ozdobená“ zeď „kam dosáhnu“
…
Tak k postýlce vyfasovala krabici papírových kapesníků
.
Mahora píše:
Teda ty si dneska ale užíváš.
Před pár měsíci jsem šla uložit do postele mladší dceru /6 let/ a koukám, co to má nad postelí na zdi - všude byly přilepené takové drobky - tak se ptám, co to je?? No, dozvěděla jsem se, že „holoubky“ z nosu
- ty boty /to množství/ ti upřímně závidím se svými cca třemi páry
- jídlo do pokojíčku u nás nikdy, přesně vím, že bych musela uklízet podlahu každý den.
. Byla tím „ozdobená“ zeď „kam dosáhnu“
…
Tak k postýlce vyfasovala krabici papírových kapesníků.
Ono je sice super mít tolik bot, ale když si uvědomíš tu cenu ( ehhh, je mi z toho ouzko
)
Ó, tak jestli mě čeká ještě tohle, tak se v dceřiných 5ti letech budu houpat někde na větvi
mě stačí, když se vysmrká do ruky a pak přijde a udělá: ,,těší mě, jsem dianka" a podá mi svou pravici. Po prvé jsem se málem poblinkala :/ ![]()
Podobné diskuse tu běhají často - tak jestli chceš vědět, že v tom nejsi sama, můžeš se utěšit ![]()