A co vaše úchylky?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.4.11 17:17

A co vaše "úchylky"?

Máte nějaké? Teda, nemyslím ty sexuální :oops: :D

Já jsem musím mít všechno na svém místě a organizačně. Čili každý svícínek má své místo, každá serepetička :D a běda, pokud to tak není! :D taky máme šanon a tam si zakládám důležité papíry. Pak jeden šanon ohledně financí, kam si zakládám veškeré účtenky.

Jsem úchylná na krabičky a košíčky. V nábytku je náš byt střídmý, ale musím mít spousty poliček kde jsou košíčku různých velikostí a krabičky různě barevné :) například v koupelně mám elikou polici s košíkama a mám košík na věci na vlasy, věci na tělo, krabici s lékarničkou. Stejně tak to mám i s prádlem. V šatně má vše své místo. Spooousta látkových krabic :D šálky do modra, do zelena do růžova :D a oblečení řadím do černá - hnědá - modrá - zelená - červená - oranžová - růžová - bílá (od nejtmavší po nejsvětlejší)

Taky se hrozně starám o boty :oops:
Nejradši nakupuju bytové doplňky (svíčky, rámečky, květináče, polštářky..)

V ledničce nemám ráda originální obaly - šunku vybalím a dám do průhledné dózy, to samé se sýrem. Cokoli jde je v krabičce. Stejně to mám s kořením, které musí být přehledně naskládané. Těstovinyz, rýže, kus kus, bulgur - vše musí být ve skleněných dózách :D

A nesnáším prach ! V ložnici máme tmavý nábytek a to mi pije krev.

A miluju svoje auto. Mám ho čité a voňavoučké.

A věci na mě - to je kapitola sama pro sebe. Musím mít dokonalý účes (když rovné - tak perfektně, když vlnky - tak perfeltní), pokud si dávám výrazný lak na nehty a má sloupané rožky, musí okamžitě pryč :D nesmím nikdy smrdět!! A být špinavá, pak se cítím nesvá.
Miluju sport, takže dvakrát týdně fitko je samozřejmost. Aspoň jednou měsíčně si udělám svůj den - zajdu si na kosmetiku, do sauny a na masáž a zakončím kadeřníkem.

No snad je to vše. :D nejsem blázen, doufám

JO A - nejlíp se cítím, když si udělám svůj rituál. Vyženu manžela s holkama, vyvenčím psa, vykoupu ho a vygruntuju byt. Pak se naložím do vany s pěnou, popíjím víno a poslouchám hudbu. Vlasy v turbanu, župan, maska na obličej a k telce udělat si nehty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tattiana
4.4.11 17:23

no smekáááám, ale i vrtím hlavou, v minulé Tvé diskusi jsem četla, co vše zvládneš každý den uklidit a teď čtu, že stíháš třídit věci i podle barev… :lol:

• Citovat
  • Upravit
693
4.4.11 17:25

Tý jo, z tebe jde strach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Tak přemýšlím, přemýšlím, ale žádná podobná úchylka mne nenapadá… Nemám ráda „perfektní“ věci, z toho spíš mám hrůzu. Takže u mne to jsou spíš „zlozvyky“ než úchylky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.4.11 17:30

Trochu mě děsíš :lol:
Moje uchylky.
Musím mít mermomocí vše co chci a když si něco usmyslim tak si za tim jdu
Nerada prohrávám
Nesnášim tretky a cetky.Poličky a nějaké číčovinky :mrgreen: u nás nemaj co dělat
Mám ráda vše sladěné
a to je asi tak vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
4.4.11 17:31

Týýý jooo, a kdy to stíháš? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mě vadí, když si někdo doma půjčí něco mého a nedá to zpět na své místo…vadí mi, že naše „slečna“ stále odmítá základní pravidla hygieny, když kluk pravidelně počůrá prkýnko, jelikož je shnilý si ho zvednout, … prostě klasika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Prach nesnesu taky…sedím si tak na gauči v domění, že mi padla, nohy na stole, hrnek kafe v ruce a v ten moment zaměřím na podlahu u terasy, HA…chuchvalec… no a vysavač má znovu šichtu :mrgreen:

No a jelikož nesnáším prach a taky utírání prachu, nemám žádné police a taky nesnáším serepetičky typu…slůňátka, svícny, vystavené fotky, křišťál, apod. Nemám ráda ubrusy.

Miluju volnost a jednoduchost.

Příspěvek upraven 04.04.11 v 17:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
4.4.11 17:33

Já mám jednu děsně hnusnou úchylku-vyžívám se v mačkání jebáku :oops: a čím víc to bolí tím líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
4.4.11 17:33
tetma píše:
Já mám jednu děsně hnusnou úchylku-vyžívám se v mačkání jebáku :oops: a čím víc to bolí tím líp :mrgreen:

A jejda :poblion: fuj… mám kamarádku s podobným hobby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.4.11 17:36

No, to je opravdu úchylné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsem pravý opak - miluju chaos až bordel, ale zas nesnáším prach a špínu - jsem savařka, přírodní prostředky máálokdy nahradí pořádnou chemii :mrgreen: Tzn. nevadí mi poházené věci, ale musí být čisté.
Jen snad ty boty máme společné - za ty jsem schopna utratit majlant. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.11 17:46
tetma píše:
Já mám jednu děsně hnusnou úchylku-vyžívám se v mačkání jebáku :oops: a čím víc to bolí tím líp :mrgreen:

:D hele, to já taky! A čím vetší jebák - tím větší požitek z jeho vymáčknutí :D ikdyž -rozpiplanej ksicht se mi fakt nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
4.4.11 17:55

Taky mám ráda když jsou věci na svém místě, vše uklizeno a tak. Když náhodou nestíhám a nechám vyprané prádlo na pračce třeba i dvě hodiny, jsem z toho na nervy :lol:

Bohužel tuhle úchylku ale se mnou nesdílí už nikdo jiný z rodiny, takže jsem občas jako Herodes a nadávám :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
4.4.11 18:00
eManzelkaAmama píše:
tetma píše:
:D hele, to já taky! A čím vetší jebák - tím větší požitek z jeho vymáčknutí :D ikdyž -rozpiplanej ksicht se mi fakt nelíbí.

Tohle já mám zase s obočím, čím bolestivější vytrhnutí, tím větší požitek :roll: Nesnesu ani jeden vyčnívající chloupek navíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
4.4.11 18:11

já miluju různý sešítky, deníčky, desky, tužky, fixy, pastelky :huban: už mám zakázáno i jenom projít v supermarketu kolem oddělení papírnictví - musela bych si něco koupit, i když to na nic nepotřebuju :roll: Taky musim mít svůj psací stůl, kde mi nikdo nehrabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
4.4.11 18:13

Já sem ujetá na parfémy a mikiny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
4.4.11 18:18

Jeeeee,tak to já jsem ten samý „úchylný“ případ :mrgreen: Mám to stejně jako ty,jsem ráda,že nejsem sama :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.4.11 18:21

Já mám úchylku na kávu :roll: Kdykoliv projdu kolem automatu na kávu ( i když vím, že tato káva má s kávou pramálo společného :lol: :lol: ) musím si jí koupit. I když na ní nemám vůbec chut, i kdyby to měla být dvacátá káva za den, ve všech supermarketech, bazénech, benzínkách.. prostě všude :roll: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí