Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Máte nějaké? Teda, nemyslím ty sexuální
![]()
Já jsem musím mít všechno na svém místě a organizačně. Čili každý svícínek má své místo, každá serepetička
a běda, pokud to tak není!
taky máme šanon a tam si zakládám důležité papíry. Pak jeden šanon ohledně financí, kam si zakládám veškeré účtenky.
Jsem úchylná na krabičky a košíčky. V nábytku je náš byt střídmý, ale musím mít spousty poliček kde jsou košíčku různých velikostí a krabičky různě barevné
například v koupelně mám elikou polici s košíkama a mám košík na věci na vlasy, věci na tělo, krabici s lékarničkou. Stejně tak to mám i s prádlem. V šatně má vše své místo. Spooousta látkových krabic
šálky do modra, do zelena do růžova
a oblečení řadím do černá - hnědá - modrá - zelená - červená - oranžová - růžová - bílá (od nejtmavší po nejsvětlejší)
Taky se hrozně starám o boty ![]()
Nejradši nakupuju bytové doplňky (svíčky, rámečky, květináče, polštářky..)
V ledničce nemám ráda originální obaly - šunku vybalím a dám do průhledné dózy, to samé se sýrem. Cokoli jde je v krabičce. Stejně to mám s kořením, které musí být přehledně naskládané. Těstovinyz, rýže, kus kus, bulgur - vše musí být ve skleněných dózách ![]()
A nesnáším prach ! V ložnici máme tmavý nábytek a to mi pije krev.
A miluju svoje auto. Mám ho čité a voňavoučké.
A věci na mě - to je kapitola sama pro sebe. Musím mít dokonalý účes (když rovné - tak perfektně, když vlnky - tak perfeltní), pokud si dávám výrazný lak na nehty a má sloupané rožky, musí okamžitě pryč
nesmím nikdy smrdět!! A být špinavá, pak se cítím nesvá.
Miluju sport, takže dvakrát týdně fitko je samozřejmost. Aspoň jednou měsíčně si udělám svůj den - zajdu si na kosmetiku, do sauny a na masáž a zakončím kadeřníkem.
No snad je to vše.
nejsem blázen, doufám
JO A - nejlíp se cítím, když si udělám svůj rituál. Vyženu manžela s holkama, vyvenčím psa, vykoupu ho a vygruntuju byt. Pak se naložím do vany s pěnou, popíjím víno a poslouchám hudbu. Vlasy v turbanu, župan, maska na obličej a k telce udělat si nehty ![]()
no smekáááám, ale i vrtím hlavou, v minulé Tvé diskusi jsem četla, co vše zvládneš každý den uklidit a teď čtu, že stíháš třídit věci i podle barev… ![]()
Tý jo, z tebe jde strach
.
Tak přemýšlím, přemýšlím, ale žádná podobná úchylka mne nenapadá… Nemám ráda „perfektní“ věci, z toho spíš mám hrůzu. Takže u mne to jsou spíš „zlozvyky“ než úchylky… ![]()
Trochu mě děsíš ![]()
Moje uchylky.
Musím mít mermomocí vše co chci a když si něco usmyslim tak si za tim jdu
Nerada prohrávám
Nesnášim tretky a cetky.Poličky a nějaké číčovinky
u nás nemaj co dělat
Mám ráda vše sladěné
a to je asi tak vše
Týýý jooo, a kdy to stíháš?
![]()
Mě vadí, když si někdo doma půjčí něco mého a nedá to zpět na své místo…vadí mi, že naše „slečna“ stále odmítá základní pravidla hygieny, když kluk pravidelně počůrá prkýnko, jelikož je shnilý si ho zvednout, … prostě klasika
![]()
Prach nesnesu taky…sedím si tak na gauči v domění, že mi padla, nohy na stole, hrnek kafe v ruce a v ten moment zaměřím na podlahu u terasy, HA…chuchvalec… no a vysavač má znovu šichtu ![]()
No a jelikož nesnáším prach a taky utírání prachu, nemám žádné police a taky nesnáším serepetičky typu…slůňátka, svícny, vystavené fotky, křišťál, apod. Nemám ráda ubrusy.
Miluju volnost a jednoduchost.
Příspěvek upraven 04.04.11 v 17:33
Já mám jednu děsně hnusnou úchylku-vyžívám se v mačkání jebáku
a čím víc to bolí tím líp ![]()
tetma píše:
Já mám jednu děsně hnusnou úchylku-vyžívám se v mačkání jebákua čím víc to bolí tím líp
A jejda
fuj… mám kamarádku s podobným hobby ![]()
No, to je opravdu úchylné
jsem pravý opak - miluju chaos až bordel, ale zas nesnáším prach a špínu - jsem savařka, přírodní prostředky máálokdy nahradí pořádnou chemii
Tzn. nevadí mi poházené věci, ale musí být čisté.
Jen snad ty boty máme společné - za ty jsem schopna utratit majlant. ![]()
tetma píše:
Já mám jednu děsně hnusnou úchylku-vyžívám se v mačkání jebákua čím víc to bolí tím líp
hele, to já taky! A čím vetší jebák - tím větší požitek z jeho vymáčknutí
ikdyž -rozpiplanej ksicht se mi fakt nelíbí.
Taky mám ráda když jsou věci na svém místě, vše uklizeno a tak. Když náhodou nestíhám a nechám vyprané prádlo na pračce třeba i dvě hodiny, jsem z toho na nervy ![]()
Bohužel tuhle úchylku ale se mnou nesdílí už nikdo jiný z rodiny, takže jsem občas jako Herodes a nadávám
![]()
eManzelkaAmama píše:tetma píše:
hele, to já taky! A čím vetší jebák - tím větší požitek z jeho vymáčknutí
ikdyž -rozpiplanej ksicht se mi fakt nelíbí.
Tohle já mám zase s obočím, čím bolestivější vytrhnutí, tím větší požitek
Nesnesu ani jeden vyčnívající chloupek navíc ![]()
já miluju různý sešítky, deníčky, desky, tužky, fixy, pastelky
už mám zakázáno i jenom projít v supermarketu kolem oddělení papírnictví - musela bych si něco koupit, i když to na nic nepotřebuju
Taky musim mít svůj psací stůl, kde mi nikdo nehrabe.
Jeeeee,tak to já jsem ten samý „úchylný“ případ
Mám to stejně jako ty,jsem ráda,že nejsem sama
![]()
Já mám úchylku na kávu
Kdykoliv projdu kolem automatu na kávu ( i když vím, že tato káva má s kávou pramálo společného
) musím si jí koupit. I když na ní nemám vůbec chut, i kdyby to měla být dvacátá káva za den, ve všech supermarketech, bazénech, benzínkách.. prostě všude
![]()