Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
AdelQa píše:
Přečetla jsem celé a v některých věcech bych se i našla. Ale co tu nepadlo, a co já nesnáším, je mít peřinu zapínáním k sobě. Brrr. Vždycky jí musím otočit, když to třeba manžel dá obráceně.
A druhá věc, to už bych řekla, že je úchylka..ale jak to popsat
Jsem ujetá na čísla v tom smyslu, že mám určitá svoje oblíbená a…uvedu třeba na příkladu. Nikdy bych si nedala třeba volume na rádiu na číslo 11..protože 1+1 je 2 a to nemám ráda.. musím dát 12, aby to dalo dohromady 3, to je mé oblíbené číslo. U mikrovlnky zase stojím a zastavím ji na 39, páč 3 a 9 jsou má nej čísla.. jak to přejedu a je tam třeba 38, počkám, až bude 36 (3+6=9)..popř. 33 atp. Sleduju i třeba hodiny, a když se mi podaří zachytit je na čase 11:11h. nebo 22:22h., taxi jako řeknu, že bude zítra dobrej den
Zní to debilně, nevím, jestli to někdo pochopí, ale je to tak…
Btw, co se mi líbilo, že hodně z vás má v oblibě mačkání těch bordelů na xichtěJá to miluju
Manžela vždycky prosím, ať se nechá (má výjimečně něco-škoda
).. a jsem schopná i něco naslibovat, jen ať mu můžu aspoň 3 prevíty vymáčknout… blééé..to je děs.. kde se to v člověku bere
mahdalka píše:
Tak s tou peřinou to mám teda taky-vždycky kontroluju,jestli jí mám knoflíkama k nohám,opačně bych se zbláznila
To je dobře že nás je víc. Manžel mi říká že jsem prdlá.
anoli30 píše:mahdalka píše:To je dobře že nás je víc. Manžel mi říká že jsem prdlá.
Tak s tou peřinou to mám teda taky-vždycky kontroluju,jestli jí mám knoflíkama k nohám,opačně bych se zbláznila
já to mám taky tak
přišla jsem totiž na to, že když mám knoflíky nebo zip k hlavě, zdají se mi noční můry ![]()
a počítám vagony u vlaku, položím otázku a počítám ANO-NE-ANO-NE atd. je neuvěřitelný, jak mi to vychází ![]()
Zakladatelka: No téda, maličko mě děsíš
![]()
Mezi mé úchylky patří úklid; balení všech potravin do freshfolie, emimino
, vůně desinfekce v koupelně - jak to tam nevoní jako na bazéně, tak jsem nesvá; vždy když jdu ven, musím mít perfektně čisté boty; staré knížky ( čím starší a odrbanější najdu, tím šťastnější mě to dělá ); vysávání psích pelechů 2 denně; neustálé průběžné zametání každého drobku během dne; vaření stále nových a nových receptů; a v neposlední řadě nákupy čehokoliv ( jsem nadšená, i když jsem třeba jen vyslána sehnat vrtáky do vrtačky )
anoli30 píše:mahdalka píše:To je dobře že nás je víc. Manžel mi říká že jsem prdlá.
Tak tuhle „úchylku“ má můj manžel a já jsem vždycky mrtvá smíchy
Moje úchylka je jelenní luj.
Mám hodně suché rty a bez ně se neobejdu, takže ho musím mít vždy u sebe a jak ho nemám nebo ho nemůžu najít, jsem nesvá. I manžel se mi směje. ![]()
Laky Essence a Catrice. Co na tom, ze uz mam zase zatrzeny nehet, tu orvany okousany palec, takze uz asi mesic nelakuju, ale mit to doma v krabicce na siti…aach, to je pocit! Proste miluju to, jak si ten lak prinesu domu a dam ho do te sbirecky. ![]()
Tak moje úchylka je hodně na ponožky, čím víc barevnější, pruhovanější, a střelenější, tím líp. Potom to samé u spodního prádla, čím střelenější obrázek, a barvy, tím více se mi líbí.
Dále jak už holky psaly, nesnezu mít peřinu knoflíkama k hlavě, to tak prostě nejde
A pak jsem bordelář. Ne, že bych měla ráda špínu, to ne, uklizeno musí být, ale můj bordel mi nevadí, a popravdě když mám delší dobu uklizeno, tak mám nutkání ten bordel udělat ![]()
To je legrační téma, tak ještě rychle, než poběžím z práce:
moje úchylka je, aby vše perfektně ladilo. Od psa až po můj stůl v kanclu. Takže v práci mám sladěný lepítka, jen určitý odstíny
, jiný neberu, doma také sladěné záclony a barevné zdi, křesla postavená v určitém úhlu, aby „to“ ladilo, a běda, když to někdo posune, to to nenápadně opravuju.
V oblečení taky, musí ladit kabelka, kabát, žádný nitě apod, i auto mi ladí, no někdy blázen ![]()
Ladí mi ze závěsy v obýváku i dlaždice v předsíni a koupelně. Prach taky nemám ráda, i kytky musí mít zajímavý tvar, aby doplňovaly interiér. No + polštářky a obrazy na zdech.
Taky šílený…
Holky já se z vás picnu-tohle téma mám už dlouho v oblíbených a taky musím přispět.....
je teda fakt, že úchylky máme dost podobný-někdo víc, někdo míň......
u většiny se tady chechtám jak pitomec-s tou peřinou a knoflíkama to mám též ![]()
S úklidem a průběžným zametáním každýho drobku-ani nemluvim ![]()
Ale já mám úchylku takovou asi zvláštní-nebo možná ne
když jdu někde v obchodě-musim kouknout, jestli mají falešnou svíčkovou(maso) no a když jí mají-musim si jí odnést i kdybych jich doma v mražáku měla 10 ![]()
Prostě jsem úchylná na falešnou svíčkovou-nejradši bych je měla všechny
![]()
Anonymní píše:
Ahojky, tak se taky přidávám se svou „úchylkou“ alespoň jednou za měsíc si musím koupit listové těsto a celé ho na posezení sním. Doteď jsem se nad tím nějak nepozastavovala až jednou mě „načapal“ manžel a docela nadával. Myslíte, že bych tím mohla nějak ublížit miminku, když kojím?
Kdyz koupim listove testo, tak pokud chci upect strudl, musim rovnou koupit i ta jabka. Protoze jinak do druheho dne je ctvrtina testa pryc
. Cely na posezeni bych ho teda nedala, ale jak zacnu udimbavat, nejde to zastavit, a treba do 4 dnu ho sporadam. Je strasne dobry
. Pred rodinou to tajim, aby se jim ze me nedelalo soufl ![]()
Jakekoliv syrove testo je mnamka, ale listkovy je proste delikatesa ![]()
Moje uchylka je, že se moc těším, až něco dopotřebuji a načnu nové balení - tealeťáku, pasty, čaje, tu blbost do záchodové mísy a tak. Prostě úchyl ![]()
Jo tak to se taky hlásím do klubu prdloušů s peřinou
![]()
Taky nesnesu knoflíky u hlavy místo u nohou a pořád to kontroluju
![]()
A malá už to odkoukává taky.. ![]()
Taky nemám ráda knoflíky u hlavy. Ráda nakupuji v DM a včera jsem nabrala v jiné drogerii 6 ks zubních past (byly v akci). A proč 6? Protože to bylo udávané minimum na zákazníka za den, ještě jedna poslední tam zbyla… chtěla jsem ji taky, protože by ji tam mohlo být smutno
ale něco v hlavě mě zarazilo
A malé přerovnávám plenky v pokojíčku, počítám kolik jich ještě má. Přerovnávám i toaletní papír a papírové utěrky a taky se těším jak načnu něco nového. A nejraději pořád bych si kupovala nějaký pudr a z domu nevylezu bez umytých vlasů (mám krásné dlouhé vlasy, ale hrozně se mi mastí
)