Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Teda ZENY, ja sem vlastne docista normalni! ![]()
@pajjakk píše:
Já přidám pár mých, i když já si myslím, že to úchylky nejsou a že je to úplně normální, ale manžel říká opakBankovky musí být v peněžence srovnány podle hodnoty a číslice musí být vlevo nahoře, ponožky musí viset v párech a určitým směrem, hrnečky musí mít ouška k jedné straně, ubrus nesmí mít ani vlnku, vše má své místo a musí to být srovnané (většinou kolmo či rovnoběžně s hranou), jinak chodím a hledám milimetry, abych to srovnala. V komoře nesmím mít pomíchané potraviny. Manžel nesmí uklízet nákup či věšet prádlo, udělal by to špatně a já bych dostala hysterák
![]()
![]()
![]()
![]()
Bylo toho o dost víc, ale dvě děti mě naučily
a zbyde ti cas i na neco jineho?
to ja bych to musela porad prerovnavat.. ty hrnecky jsou mazec
- me u nadobi akorat toci kdyz ho navsteva (v dobre vire) zacne schovavat do linky, ale tak ze jeste pul roku pote polovinu nadobi hledam ![]()
@Piuse píše:
Sem Vám se drze vlezla co? Ale mě to nedalo…Holky víte co je na té naší nemoci nejhorší? Už jsem nakazila i tříletého syna. Ten má hračky rozdělené:plyšáci, auta malá, vetší, traktory a dalších 16 kategorií. A když to nemá takhle rozdělené tak se taky začne ošívat-to tam nepatří!!!
@rozmary píše:@svycarka jooo, kde bydlíš, prosím tě???
Se můžeme domluvit a já ti budu třikrát týdně posílat plný koš
Jinak přemýšlím nad svými úchylkami (pokud to tak jde nazvat
):
Jinak mně tady nejvíc pobavily úchylky s jebáky
![]()
@Piuse píše:
Holky a jak davate kolicky na pradlo? Ja jedine podle barvy. V kazdej rade musi byt stejny barvy a sudy pocet. Pritel mi rika monku! a ze mam zivot zbytecne moc slozitej. Vubec tomu nerozumi ti nasi chlapi co?
Kolíčky - no ty jedině Velké na ponožky do páru, malé barevné na dcery věci a na ostatní dřevěné ![]()
@Zuzee87 píše:
Teda ZENY, ja sem vlastne docista normalni!a zbyde ti cas i na neco jineho?
to ja bych to musela porad prerovnavat.. ty hrnecky jsou mazec
- me u nadobi akorat toci kdyz ho navsteva (v dobre vire) zacne schovavat do linky, ale tak ze jeste pul roku pote polovinu nadobi hledam
Zbyde mi času spousta, ty úchylky už mám tak vžité, že to dělám všechno mimoděk a za chodu, že mi to žádný čas nezabere. Manžel s tím nějakou dobu ze začátku bojoval, ale už mi to nekazí
![]()
@pajjakk píše:
Zbyde mi času spousta, ty úchylky už mám tak vžité, že to dělám všechno mimoděk a za chodu, že mi to žádný čas nezabere. Manžel s tím nějakou dobu ze začátku bojoval, ale už mi to nekazí![]()
![]()
![]()
hehe kazdopadne je to huste
tak aspon ze ti to nekazi!
ono se proti tomu da nejak bojovat?
@meringa Taky věšim ponožky do páru. Nevím proč když je pak sesypu všechny do jednoho koše…
@Piuse Tak to já teda nee
, ale přítel je v tom expert
. Nebo dává do prádelního koše ponožky naruby a z toho teda kvetu ![]()
@meringa Jo tak jeho ponozky se už nestarám…vyperu je pověsím tot vše. On nosí každou jinou a samozřejmě je jako každej chlap neotáčí
A taky je nechává povalovat na gauči s tím že si je ještě vezme ![]()
@Piuse píše:
@meringa Jo tak jeho ponozky se už nestarám…vyperu je pověsím tot vše. On nosí každou jinou a samozřejmě je jako každej chlap neotáčíA taky je nechává povalovat na gauči s tím že si je ještě vezme
Tak u nás je to obráceně, jsme tři baby a jeden chlap a on je snad jedinej kdo si ty ponožky otočí ![]()
protože už nemá kde spát ![]()
@rozmary píše:
Já mám úchylku na čištění uší, každý den si je musím aspoň jednou protáhnout, jinak miluju polštářky, mám jich v posteli možná šest a každý den si je přehazuju podle nálady, buď chlupatej naducanej, nebo chlupatej nenaducanej, nebo nechlupatej malej, jindy zase velikej, manžel z toho teče
Holky, tak jsem prostudovala celou diskuzi a řeknu vám, že některý jste teda případy že mi málem lezly oči z důlků
![]()
Já se ztotožňuju s tim, že jsem bordelářka, ale přitom šíleně ujetá na hygienu. Kdo k nám přijde, tak musí ihned do koupelny a umýt ruce, po záchodě to samý, předtim než sáhne na jídlo atd. Možná si budete ťukat na čelo, ale opravdu ne pro každýho je tohle standardem
![]()
Jinak mám absolutní úchylku na mikiny. Kdybych si mohla koupit každou, která se mi líbí, tak bych měla minimálně na každej den jinou
![]()
A to už takhle jich mám asi 20, ale jakmile vidim nějakou, kterou prostě musim mít, tak většinou neodolám, pokud nestojí tisícovku ![]()
Jinak jsem pak ujetá taky na kolíčky, jakmile věšim tričko, tak neexistuje, aby ho držely dva kolíčky a každej měl jinou barvu
![]()
Věci s trvanlivostí ten den, nedejbože prošlý, těch už se kolikrát bojim i dotknout ![]()
Šuplíky, skříňky a ostatní musí být zavřený a dovřený, jinak chytám nerva ![]()
V papírnictví taky málokdy odolám tužtičkám, bločkům, sešítkům a ostatním nástrahám ![]()
A co se týče ponožek, tak zásadně musim mít pravou na pravý a levou na levý. Každý ráno hledám tu, která má vytlačenej palec napravo a druhá do páru nalevo ![]()
No a kdybych se zamyslela, tak určitě ještě na něco přijdu ![]()
@Dragobella Kolíčky, ponožky a ujetý bordelář, s tím se ztotožňuju ![]()
Holky a jak je to možný že jsme tak pořádné a přitom bordelářky?
Mě taky nějak žíly netrhá když jsou na zemi vytahaný hračky, že se ani nedá projít. Nebo když mam v kuchyni neumytí nádobí. Hlavně když mám věci v komínku podle barviček, tužky pěkně uklizený, kolíčky podle barev