A co vaše úchylky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4201
22.2.13 12:02

Teda ZENY, ja sem vlastne docista normalni! :D

@pajjakk píše:
Já přidám pár mých, i když já si myslím, že to úchylky nejsou a že je to úplně normální, ale manžel říká opak :lol: Bankovky musí být v peněžence srovnány podle hodnoty a číslice musí být vlevo nahoře, ponožky musí viset v párech a určitým směrem, hrnečky musí mít ouška k jedné straně, ubrus nesmí mít ani vlnku, vše má své místo a musí to být srovnané (většinou kolmo či rovnoběžně s hranou), jinak chodím a hledám milimetry, abych to srovnala. V komoře nesmím mít pomíchané potraviny. Manžel nesmí uklízet nákup či věšet prádlo, udělal by to špatně a já bych dostala hysterák :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bylo toho o dost víc, ale dvě děti mě naučily :lol:

a zbyde ti cas i na neco jineho? :) to ja bych to musela porad prerovnavat.. ty hrnecky jsou mazec :) - me u nadobi akorat toci kdyz ho navsteva (v dobre vire) zacne schovavat do linky, ale tak ze jeste pul roku pote polovinu nadobi hledam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
22.2.13 12:04
@Piuse píše:
Sem Vám se drze vlezla co? Ale mě to nedalo… :DHolky víte co je na té naší nemoci nejhorší? Už jsem nakazila i tříletého syna. Ten má hračky rozdělené:plyšáci, auta malá, vetší, traktory a dalších 16 kategorií. A když to nemá takhle rozdělené tak se taky začne ošívat-to tam nepatří!!! :cert:
:lol: :lol: ale tak zase to ma aspon „uklizene“ ne? :) a kdyz mu to das dvakrat jinam urcite si bude od radosti uklizet sam! :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.2.13 12:16
@rozmary píše:
Se můžeme domluvit a já ti budu třikrát týdně posílat plný koš :palec:
@svycarka jooo, kde bydlíš, prosím tě??? :D Tak já nejenže na žehlení úchylku nemám, já na něj mám doslova alergii :pankac: místo toho, abych žehlila, vygruntuju radši celý barák, protřídím skříně, uklidím garáž :mrgreen: jen ne žehlit, pomooooc :lol: žehlím až když už nemáme co prát = co nosit :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.2.13 12:37

Jinak přemýšlím nad svými úchylkami (pokud to tak jde nazvat :mrgreen: ):

• ranní hrnek turka (jsem schopna bez něj vraždit :mrgreen: preventivně si mletou kávu vozím i do 5hv. hotelů a ptám se po horké vodě :jazyk: )
  • komínky ve skříních, miluju poskládané a narovnané věci (i když teď jsem si nechala udělat šatník, kde většina visí, ale když už skládat tak jedině do komínků :lol: )
  • obyčejná modrá nivea v tubě :srdce: bez ní ani ránu :mrgreen: mám v každé kabelce jednu, další v kuchyni, koupelnách, autě. Mažu ruce a používám jí i na tvář :mrgreen: Když mi ji na letišti vyhodili z kabelky, koupila jsem si ihned ve free-shopu novou. Než jí dali do uzavíratelného sáčku, namazala jsem se 8)
  • špičkový mobil :oops: jsem jemně úchylná na techniku všeobecně, neumím si představit existenci se starším mobilem nebo pc. Na moji obhajobu snad jen tolik, že tyhle věci využívám na 100% a i pracovně :pankac:
  • usušené ponožky musí být spárovány v klubíčku a uloženy do šuplíku :palec: Nesnáším volně pohozené ponožky

Jinak mně tady nejvíc pobavily úchylky s jebáky 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
22.2.13 13:30
@Piuse píše:
Holky a jak davate kolicky na pradlo? Ja jedine podle barvy. V kazdej rade musi byt stejny barvy a sudy pocet. Pritel mi rika monku! a ze mam zivot zbytecne moc slozitej. Vubec tomu nerozumi ti nasi chlapi co?

Kolíčky - no ty jedině Velké na ponožky do páru, malé barevné na dcery věci a na ostatní dřevěné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
22.2.13 15:48
@Zuzee87 píše:
Teda ZENY, ja sem vlastne docista normalni! :Da zbyde ti cas i na neco jineho? :) to ja bych to musela porad prerovnavat.. ty hrnecky jsou mazec :) - me u nadobi akorat toci kdyz ho navsteva (v dobre vire) zacne schovavat do linky, ale tak ze jeste pul roku pote polovinu nadobi hledam :D

Zbyde mi času spousta, ty úchylky už mám tak vžité, že to dělám všechno mimoděk a za chodu, že mi to žádný čas nezabere. Manžel s tím nějakou dobu ze začátku bojoval, ale už mi to nekazí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
22.2.13 16:28
@pajjakk píše:
Zbyde mi času spousta, ty úchylky už mám tak vžité, že to dělám všechno mimoděk a za chodu, že mi to žádný čas nezabere. Manžel s tím nějakou dobu ze začátku bojoval, ale už mi to nekazí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hehe kazdopadne je to huste :D :mrgreen: :pankac: tak aspon ze ti to nekazi! :lol: ono se proti tomu da nejak bojovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
22.2.13 17:19

@meringa Taky věšim ponožky do páru. Nevím proč když je pak sesypu všechny do jednoho koše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
22.2.13 17:39

@Piuse Tak to já teda nee :mrgreen:, ale přítel je v tom expert :roll:. Nebo dává do prádelního koše ponožky naruby a z toho teda kvetu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
22.2.13 18:16

@meringa Jo tak jeho ponozky se už nestarám…vyperu je pověsím tot vše. On nosí každou jinou a samozřejmě je jako každej chlap neotáčí :pocitac: A taky je nechává povalovat na gauči s tím že si je ještě vezme :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
22.2.13 19:35
@Piuse píše:
@meringa Jo tak jeho ponozky se už nestarám…vyperu je pověsím tot vše. On nosí každou jinou a samozřejmě je jako každej chlap neotáčí :pocitac: A taky je nechává povalovat na gauči s tím že si je ještě vezme :twisted:

Tak u nás je to obráceně, jsme tři baby a jeden chlap a on je snad jedinej kdo si ty ponožky otočí :oops:

• Citovat
  • Upravit
Larr
23.2.13 14:05

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: protože už nemá kde spát :mrgreen:

@rozmary píše:
Já mám úchylku na čištění uší, každý den si je musím aspoň jednou protáhnout, jinak miluju polštářky, mám jich v posteli možná šest a každý den si je přehazuju podle nálady, buď chlupatej naducanej, nebo chlupatej nenaducanej, nebo nechlupatej malej, jindy zase velikej, manžel z toho teče :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4109
24.2.13 21:42

Holky, tak jsem prostudovala celou diskuzi a řeknu vám, že některý jste teda případy že mi málem lezly oči z důlků :lol: :lol:
Já se ztotožňuju s tim, že jsem bordelářka, ale přitom šíleně ujetá na hygienu. Kdo k nám přijde, tak musí ihned do koupelny a umýt ruce, po záchodě to samý, předtim než sáhne na jídlo atd. Možná si budete ťukat na čelo, ale opravdu ne pro každýho je tohle standardem :poblion: :poblion:

Jinak mám absolutní úchylku na mikiny. Kdybych si mohla koupit každou, která se mi líbí, tak bych měla minimálně na každej den jinou :roll: :lol:
A to už takhle jich mám asi 20, ale jakmile vidim nějakou, kterou prostě musim mít, tak většinou neodolám, pokud nestojí tisícovku :lol:

Jinak jsem pak ujetá taky na kolíčky, jakmile věšim tričko, tak neexistuje, aby ho držely dva kolíčky a každej měl jinou barvu :roll: :lol:

Věci s trvanlivostí ten den, nedejbože prošlý, těch už se kolikrát bojim i dotknout :lol:

Šuplíky, skříňky a ostatní musí být zavřený a dovřený, jinak chytám nerva :lol:

V papírnictví taky málokdy odolám tužtičkám, bločkům, sešítkům a ostatním nástrahám :roll:

A co se týče ponožek, tak zásadně musim mít pravou na pravý a levou na levý. Každý ráno hledám tu, která má vytlačenej palec napravo a druhá do páru nalevo :lol:

No a kdybych se zamyslela, tak určitě ještě na něco přijdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
26.2.13 06:29

@Dragobella Kolíčky, ponožky a ujetý bordelář, s tím se ztotožňuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
26.2.13 09:04

Holky a jak je to možný že jsme tak pořádné a přitom bordelářky?

Mě taky nějak žíly netrhá když jsou na zemi vytahaný hračky, že se ani nedá projít. Nebo když mam v kuchyni neumytí nádobí. Hlavně když mám věci v komínku podle barviček, tužky pěkně uklizený, kolíčky podle barev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí