A co vaše úchylky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.4.11 18:23
IMI píše:
Já sem ujetá na parfémy a mikiny :roll:

Parfémy, ani mi nepovídej :D mám jeden svůj (chanel chance) a pak spoustu podle nálady, počasí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.4.11 18:24

Jinak jsem taky bordelář jak psal někdo předemnou, který bude mít kolem sebe klidně všechno poházené ale nesnese špínu :mrgreen: Geniální kombinace.. když zvedám věci ze země abych pod nimi mohla vysát a zase je tam těpnu zpátky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.4.11 18:32

Páááááni, jak to všechno zvládáš 8-o
Když nad tim tak přemýšlím, tak já žádný takový úchylky nemám :cry: . Ráda bych měla perfektní účes, perfektní nehty a postavu. Vždycky uklizeno, ale nějak nezvládám ( což bude asi ta moje úchylka, to že nic nestíhám :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.4.11 18:35

Moje úchylka je taky mačkání jebáků :-P Manžela musím uplácet :-? :mrgreen:

Pak musím mít všechno HNED! :roll:

A úchylku na hadry pro prcka,pořád mám pocit,že toho má málo a pak je z toho 20× tričko s dlouhým rukávem atd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
4.4.11 18:37

já mám úchylku na krabičky, dózičky, plechovky, ratanový košíčky apod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
4.4.11 18:39

Nesnáším,když jsou z jakéhokoli důvodu nedovřená dvířka třeba od linky,skříně,to samé platí o šuplících nebo i o např.,když není proutěný košík správně zasunut v polici-to asi úchylka je :nevim:
Mám ráda čisto,asi jako každá ženská,ale sterilitu ráda nemám.rozhodně to u nás nevypdaá jeko v bytech z reklam.
Doma je takový ten,ne bordel,ale je vidět,že zde někdo bydlí vpohodě a v klidu-zkrátka domácí pohoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
4.4.11 18:41
shagga píše:
já miluju různý sešítky, deníčky, desky, tužky, fixy, pastelky :huban: už mám zakázáno i jenom projít v supermarketu kolem oddělení papírnictví - musela bych si něco koupit, i když to na nic nepotřebuju :roll: Taky musim mít svůj psací stůl, kde mi nikdo nehrabe.

jojo pridavam se k nakupu v papirnictvi, mam stale novy penal :) propisky, fixy atd P.S nejsem student

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
4.4.11 18:43

Já mám podobnou úchylku jako zakladatelka - každá věc má své místo a běda,kdo mi to posune,otočí apod.(svícen,rámeček,pokladnička apod.)Podle toho vždycky poznám,že si někdo půjčil např.můj hřeben,nebo krém a nevrátil ho přesně tak,jak by měl :lol: A v lednici mám poskládané věci podle datumu spotřeby-ty co by se mělo sníst nejdřív,je vpředu a vzadu s delší dobou spotřeby,např.jogurty :mrgreen:
A jsem alergická na prach na obrazovce,takže hned jak ráno vstanu,vezmu antistat.prachovku a jdu utřít televizi-bez toho bych nemohla ani odejít do práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.4.11 18:47

Jé, mám taky úchylku na košíky :D Od té doby, co je umím plést, je mám všude :lol: Bohužel tvou úchylku na pořádek nemám :-( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.4.11 18:49
verenika píše:
Moje úchylka je taky mačkání jebáků :-P Manžela musím uplácet :-? :mrgreen:

Pak musím mít všechno HNED! :roll:

A úchylku na hadry pro prcka,pořád mám pocit,že toho má málo a pak je z toho 20× tričko s dlouhým rukávem atd :lol:

oprava, já mám taky úchylku :dance: :dance: . Taky musim mít všechno HNED!!!! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
4.4.11 18:52

Tak já mám úhylku na prošlé potraviny :mrgreen: nesnáším když je něco nesnězené v den spotřeby už přemýšlím jestli to jíst nebo né.Přesně všechno vím co je v ledničce a do kolikátého toje :mrgreen: doma s eto dá ale v práci ty holky jsou takové čuňátka že jí i týden prošlý jogurt :poblion: a příjde mi že mi to dělají schválně, už mám v práci v ledničce přihrádku na které jsme napsala prošlé potraviny a pokaždé tam něco šoupnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A když někomu řeknu že si takhle hlídám i třeba sprchový gel nebo šampon tak na mě každý hledí že to přece žádnou expiraci nemá :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.4.11 18:57

teda holky a já si do dnešního dne myslela že sem největší magor :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2530
4.4.11 18:57

ještě jsem si vzpomněla, že mám jednu velkou „úchylku“ - nedopíjim čaj. A přitom čaj miluju, dám si tak 3-5 hrnečků denně, ale prostě nikdy ho nedopiju úplně všechen :nevim: a to si můžu udělat plnej hrnek, půlku hrnku nebo celou konev, ale prostě vždy na dně zbyde aspoň půl centimetru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
4.4.11 18:59
shagga píše:
já miluju různý sešítky, deníčky, desky, tužky, fixy, pastelky :huban: už mám zakázáno i jenom projít v supermarketu kolem oddělení papírnictví - musela bych si něco koupit, i když to na nic nepotřebuju :roll: Taky musim mít svůj psací stůl, kde mi nikdo nehrabe.

To má kamarádka a nedokáže odejít z papírnictví aspon bez tužtičky :mrgreen: .
Já zase umírám v domácích potřebách ze všech těch plastových doziček, krabiček, organizérků, nových vařeček a podnosů, dneska jsem neodolala velikonočními beránku a dvěma asi padesátým vykrajovátkům na perníčky :lol: :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
4.4.11 19:13

Tyjova a kdy to stíháš?? Klobouk dolů..Já nesnáším lapače prachu, takže jich u nás moc nenajdete..nenávidím poházené cokoli, kde to být nemá, oblečení přes židli mě zabíjí, nebo když dá někdo obráceně toaletní papír..V koupelně musí mít vše své místo, jak je ručník nakřivo, hned rovnám..pracovní deska v kuchyni musí být prázdná, nesnesu na ní cokoli..No asi by toho bylo víc, ale malje ječí, tak vám to takhle musí stačit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí