Hlučná pračka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12262
7.7.14 19:02
@Lu13 píše:
@Dragobella Take jsme takhle uz po zaruce odrovnali pracku. Byla to loziska, ale protoze by se musel vyndat cely ten vnitrek, nebot nemela sundavaci zadni viko, aby se tam servisak dostal, oprava by stala kolem 4tis, takze jsme koupili novou za 5 a bylo to :lol:. A mame 7 let zakuky ;).

jj já žiju 12 let sama a za tu dobu mám teď čtvrtou pračku, 3 roky max 4 roky a je v háji. servisák mi na to nic neřekl, prostě dneska jsou spotřebiče opravdu spotřební zboží, pračky, telky všecko, dělá se to na pár let a počítá se s tím že pak si každý koupí novou a lepší. je fuk jestli jsem si koupila dražší nebo levnou, pokazilo se to stejně. stejně tak měním vysavače apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
8.8.23 17:03

Dobrý den, oživuji diskuzi. Mám pračku, rok starou, tudíž ještě v záruce. Všimla jsem si, že když ždíme, že začala být hlučnější, ne o moc, ale je to slyšet. Když byla pračka prázdná a vypnutá, zkusila jsem točit bubnem, to jde bez problémů, bez nějakých zvuků. Ale jde hýbat bubnem dopředu i dozadu, to už vydává vrzavý zvuk. A když víc zatlačím, v podstatě se tím bubnem dotknu zřejmě zadní stěny pračky. Má mít buben takovou vůli? Mohli by jste to zkusit u svých praček 😀 😀? Již jsem volala kvůli opravě, do dvou dnů se mají ozvat ohledně návštěvy, ale říkám si, aby si pak neklepali na čelo, že jeli zbytečně. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
8.8.23 18:05

Byla jsem zkusit a buben takovou vuli fakt nema..mam rok a pul LG pracka se susou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
8.8.23 18:08

Pračce nic není, jedná se o běžné opotřebení. Takže ano, budou si klepat na čelo, ale naúčtují vám cestu, takže budou spokojení. Hlučnost se opotřebením zvyšuje, na vině jsou ložiska. Ty se ale mění, až když je těžké bubnem otočit a to často bývá na konci životnosti pračky. Ledaže by byl vyměněn celý plastový závěs i s bubnem. Ale vzhledem k ceně toho dílu, velmi pochybuji.

@damdam píše:
Dobrý den, oživuji diskuzi. Mám pračku, rok starou, tudíž ještě v záruce. Všimla jsem si, že když ždíme, že začala být hlučnější, ne o moc, ale je to slyšet. Když byla pračka prázdná a vypnutá, zkusila jsem točit bubnem, to jde bez problémů, bez nějakých zvuků. Ale jde hýbat bubnem dopředu i dozadu, to už vydává vrzavý zvuk. A když víc zatlačím, v podstatě se tím bubnem dotknu zřejmě zadní stěny pračky. Má mít buben takovou vůli? Mohli by jste to zkusit u svých praček 😀 😀? Již jsem volala kvůli opravě, do dvou dnů se mají ozvat ohledně návštěvy, ale říkám si, aby si pak neklepali na čelo, že jeli zbytečně. Děkuji za odpovědi.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max