Spotřebiče Whirpool do nové kuchyně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Spotřebiče whirpool do nove kuchyn
Ahoj. Chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s vestavenymi spotrebici od Whitpool.Ja jsem si vybrala spotrebice, ktere jsou snad nejlevnejsi co delaji, ostatni funkce mi prijdou zbytecne, ze je clovek stejne nebude pouzivat a plati spis za eesign. Jestli teda nekdo mate nejaky spotrebic jako jsem si vybraka ja- trouba AKP462 IX, indukce ACM802NE, mycka ADG5820 IX, a mikrovlnka s rameckem pro vestavbu AMW 130 IX. Dostacuje vam, nebo koupili byste si uz v budoucblnu jiny? Moc diky za rady, ja porad tapu ve vyberu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Máme indukci od této značky a to jen proto, protože námi vybrané značky nenabízeli takový design, který jsme chtěli. Má to min. fcí a zatím to funguje, jinak s touto značkou nemáme dobrou zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KajkaKajka
máme od této značky myčku, mikrovlnku, varnou desku a parní troubu, s tou jedinou jsem spokojená, jinak u ostatních čekám, až se rozbijí a poletí z domu, nikdy víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nemám vestavěný, ale máme pračku, lednici a digestoř a jsme spokojený, ovšem vybírali jsme podle funkčnosti, né podle nejlevnějších.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No vzdyt ja taky, nechtela jsem vylozene to nejlevnejsi, ale nakonec mi dle mych potreb z toho tak nejak vypadlo samo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě poznámka, vybírali jsme spíše dražší, např. u myčky kvůli hlučnosti, trouba - parní, deska - kovový rámeček. Takže o ceně to není, i drahý může být kšunt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme vestavěnou ledničku, varnou desku a odsavač, je to jednodušší, ale spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám lednici, troubu, myčku, varnou desku a pračka už je mrtvá. Kromě trouby už to funguje tak na půl
(var deska nejdou 2 plotny, jak se jim chce tak vaří nebo ne
, myčka má prodřený těsnění u vrchího ostřikovače a lednice řve jak zběěsilá že má nějakou vadu ale chladí a mrazí normálně
Pračka nevydržela mokro ve starým baráku a porouchal se programátor, opravit by vyšlo na půl nové pračky
tak máme novou ) Ale mám vše přes 10let staré. A byly to teda dražší varianty, ale líbily se mi a funkce taky… Za mně bych do nich šla zase…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam 5 let doma vestavne spotrebice a pokojenost. Stehujeme se a do nove kuch.mam opet vybrany whirpool vestavne. Jsem s nima spokojena.,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KajkaKajka Whirlpool nebrat! Kdysi to bývala dobrá značka, ale dnes je strašně poruchová. Z těch ověřených a ne tak drahých jsou dobré spotřebiče od Gorenje (mimo praček, teda) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KajkaKajka Napadá mě ještě, že když budete spotřebiče kupovat najednou v jednom elektru, určitě se dá domluvit na lepší ceně…alespoň u nás to tak bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KajkaKajka máme myčku a měli jsme pračku. Ale mám pocit, že spotřebiče vydržely bez opravy max. 5 let. Pračku jsme měli fakt drahou - tu se sušičkou. Pračku jsme si teď raději pořídili zn. Miele a je super. Myčku ještě máme, ale už tu byl asi 4× opravář a má vyměněné prakticky všechno (máme ji cca 7 let).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď mi došlo, že máme i varnou desku a troubu. Trouba funguje - ale zase jsem ji tak moc nevyužívala (máme i parní troubu zn. miele) a u varné desky nefungují 2 plotýnky, tak asi půjde pryč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já musím říct, že jsme chtěli Whirlpool do kuchyně všechno, ale nakonec jsme byli v kuch. studiu přemluveni, že Siemens a Miele jsou kvalitativně úplně jinde, takže máme vše v kuchyni Siemens a nemůžu si vynachválit. Na druhé straně Whirlpool máme pračku a taky si nemůžu vynachválit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit