Slim pračka - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Slim pračka - zkušenosti
Ahoj všem,
stará pračka nám brzy doslouží a chystám se kupovat novou. Vyhlídla jsem si klasickou „velkou“ pračku (vybírám mezi Bosch nebo Siemens), ale teď mi padla do oka i slim pračka Bosch. JENŽE váhám, jelikož neznám nikoho kdo s ní má praktickou zkušenost. PRO mluví, že je úzká a my máme špatně udělané dveře do koupelny (nejsou 60 cm, ale místy 59 cm, už při posledním stěhování pračky byl problém), takže slim by krásně prošla. Také by bylo víc místa v koupelně. Výrobce slibuje praní 6,5 kg prádla (doteď jsme měli pro 5,5 kg a stačilo). PROTI, že jsme 5ti členná rodina a nevím jestli by v budoucnu nebyla lepší pračka s větší náplní. Také nevím, jestli slim pračka pere stejně dobře jako klasická pračka. Máte někdo zkušenost se slim pračkou? Hodí se podle vás pro velkou rodinu nebo je lepší „klasická“? Předem díky všem za případné reakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pračky slim perou stejně dobře, ale těch 6kg mají jen na 1 program. Pro velkou rodinu se hodí spíš nějaká 7kg, ale chce to zjistit, zda se po odstrojení plechu přeci jen neprojde 60 futry…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Špageta jám mám pračku Candy, má 45 cm, je na 5 kg prádla, jsme 4 členná domácnost a jsem s ní nadmíru spokojená, mám ji už 3 roky a pere pořád dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám 45cm od Candy na 7kg a pere dobře. Jsme zatím tedy jen 3 členná rodina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dalimil no právě, naší dnešní pračku (klasickou, velkou) jsme kupovali v malém elektru, kde byli ochotný jí přede dveřma do koupelny „odstrojit“, projít dveřma a vrátit plechy na původní místo. Tentokrát se bojím, že když budu kupovat v Datartu nebo jinde, tak to nebudou chtít udělat (třeba kvůli záruce).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam taky candy se susickou uzkou. Jsem moc spokojena. Je na 6 kg a susicka na 4 kg. Jsme zatim 3 clenna rodina, ale u nas se pere porad a pralo by se i s velkou prackou, nevim, kde se to pradlo porad bere
Pere stejne dobre jako velka. A hlavne bydlime v panelaku, tak jsme usetrili trochu mista.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S dveřma jsme na tom stejně, starý barák, šíře futer se pohybuje od 58-60cm. Původní ruční práce
Pračku máme 8kg LG, stačilo odšroubovat horní desku a dvířka - otázka chvilky. Menší už bych nechtěla, když si vzpomenu nakolikrát jsem musela prát třeba ložní na všechny 4 postele…Taky na velké věci jako peřiny je to super.
@Špageta my ji kupovali právě v Datartu a rozmontovali ji bez problémů, ti co ji dovezli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup no nevím, stále váhám. Už kvůli tomu místu v koupelně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Špageta já rozumím, ted koukam na parcky na alze, pekne ceny
chce to pradne promyslet.
- Citovat
- Upravit
Holky fakt cim vetsi tim lepsi
Je teda fakt, ze my nemusime resit misto v koupelne, jen ty futra. Do kuchyne mame jeste uzsi, lednici mame nakonec v predsini, ale na tu zas neni v kuchyni stejne misto zato predsin mame nesmyslne obrovskou, proste byt snu
. Doufam, ze tady nebudem do konce zivota…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě radši větší. Taky jsme pětičlenná rodina a právě jsem místo staré úzké kupovala novou klasickou. Taky jsem váhala kvůli místu, jestli pořídit zase slimku. Pro mě zásadní rozdíl, co se týče množství prádla, opravdu se tam vejde znatelně více. Nevím, kde se u nás pořád bere, snad ho sem nosí i sousedi
Vybrala jsem Siemens a zatím jsem maximálně spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit