Hmatná aorta

Anonymní
25.2.23 13:16

Hmatna aorta

Mam v brise tvrdy utvar ktery, zacina pod pupkem, je to citit i nad pupkem a kousek vyse. Byla jsem na chirurgii, kde mi vzaly krev, udelaly rtg hrudniku a bricha. Nikde nic nevidely, objednaly me jeste na sono. Pry mam takhle hmatnou aortu a ze to nic neni. Desi me, ze je to opravdu jako kamen, bojim se, ze je to nador, ale dr me ujistoval, ze se nic vazneho pravdepodobne nedeje. Jsem z toho uplne na prasky. Nezazil nekdo neco podobneho? Dekuji za pripadne rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3598
25.2.23 13:45
@Anonymní píše:
Mam v brise tvrdy utvar ktery, zacina pod pupkem, je to citit i nad pupkem a kousek vyse. Byla jsem na chirurgii, kde mi vzaly krev, udelaly rtg hrudniku a bricha. Nikde nic nevidely, objednaly me jeste na sono. Pry mam takhle hmatnou aortu a ze to nic neni. Desi me, ze je to opravdu jako kamen, bojim se, ze je to nador, ale dr me ujistoval, ze se nic vazneho pravdepodobne nedeje. Jsem z toho uplne na prasky. Nezazil nekdo neco podobneho? Dekuji za pripadne rady.

Přestat šílet a pořád se sledovat kdyby to bylo vážně už by tě doktor domu nepustil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.23 13:52

Dobrý den, pokud vás lékař dobře vyšetřil a nic špatného se neukázalo, zůstaňte v klidu. Pokud máte nějaké pochybnosti o kvalitě vyšetření, zkuste navštívit jinou kliniku nebo nemocnici, kde vám vyšetření udělají znovu, aby jste měl jistotu. Přeji vám, aby se opravdu jednalo o neškodný útvar. Hezký den a spoustu zdraví!!❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.23 13:53
@Anonymní píše:
Mam v brise tvrdy utvar ktery, zacina pod pupkem, je to citit i nad pupkem a kousek vyse. Byla jsem na chirurgii, kde mi vzaly krev, udelaly rtg hrudniku a bricha. Nikde nic nevidely, objednaly me jeste na sono. Pry mam takhle hmatnou aortu a ze to nic neni. Desi me, ze je to opravdu jako kamen, bojim se, ze je to nador, ale dr me ujistoval, ze se nic vazneho pravdepodobne nedeje. Jsem z toho uplne na prasky. Nezazil nekdo neco podobneho? Dekuji za pripadne rady.

Dobrý den, pokud vás lékař dobře vyšetřil a nic špatného se neukázalo, zůstaňte v klidu. Pokud máte nějaké pochybnosti o kvalitě vyšetření, zkuste navštívit jinou kliniku nebo nemocnici, kde vám vyšetření udělají znovu, aby jste měl jistotu. Přeji vám, aby se opravdu jednalo o neškodný útvar. Hezký den a spoustu zdraví!!❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
25.2.23 13:58
@Julinka2009 píše:

Uplne hloupa rada. Jeji problem je, ze ma pochybnosti…a bude je mit i po dalsich dvaceti vysetrenich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65277
25.2.23 14:01
@Anonymní píše:

Uz zase? To ti nestacily dve diskuse o tom samem!? Mela bys vymyslet zase neco noveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
25.2.23 14:21
@Anonymní píše:

Dělati ti CT scan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9779
25.2.23 14:33
@Julinka2009 píše:
Dobrý den, pokud vás lékař dobře vyšetřil a nic špatného se neukázalo, zůstaňte v klidu. Pokud máte nějaké pochybnosti o kvalitě vyšetření,zkuste navštívit jinou kliniku nebo nemocnici, kde vám vyšetření udělají znovu, aby jste měl jistotu. Přeji vám, aby se opravdu jednalo o neškodný útvar. Hezký den a spoustu zdraví!!❤️

A když jí i tam poví, že je ok, tak půjde do další? Za peníze ze zdavotního pojištění? Hmatný útvar by byl na rtg a sonu vidět, pokud jsou nálezy v pořádku, krev je v pořádku, fyzické vyšetření je v pořádku, tak se dá důvodně předpokládat, že je paní/slečna v pořádku a útvar opravdu není nádor. Po něčem, co se dá nahmatat není potřeba pátrat specializovaným vyšetřením, které neukáže nic víc, než rtg a sono. Snad jen probatorní laparotomie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
25.2.23 15:34
@Sunlight515 píše:
Dělati ti CT scan?

K cemu? To jako nestaci UZ, kdyz je to hmatne? Jeste nemame slepe lekare, bych rekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.23 15:36

@mroe uz mi jeste nedelali, jen ten rentgen.

• Citovat
  • Upravit
17371
25.2.23 15:36
@mroe píše:
Uplne hloupa rada. Jeji problem je, ze ma pochybnosti…a bude je mit i po dalsich dvaceti vysetrenich.

A co je na té radě hloupého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
25.2.23 15:37
@Anonymní píše:
@mroe uz mi jeste nedelali, jen ten rentgen.

Ale jsi na nej objednana…fakt nevidim duvod delat CT, jak tu nekdo inteligentne radi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
25.2.23 15:41
@azaleila píše:
A co je na té radě hloupého?

Jeste neni ani dovysetrena a uz ma mit pochybnosti a jit jinam? Z toho prispevku cisi, ze ma nejspis uplne jiny problem…a ten obihanim nemocnic v okoli nevyresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.23 15:46

@mroe ano objednana jsem. Po nejakym Ct fakt netouzim, jen se bojim, aby ten ultrazvuk dopadl dobre, ale rikam si, ze kdyby bylo neco spatne bylo by to treba videt uz na rtg..

• Citovat
  • Upravit
24716
25.2.23 17:25

No co je zase toto? Tyhle lidi se snad někde líhnou, jinak to není možné. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí