Deprese: Potřebuji uklidnit

Anonymní
25.2.23 06:58

Deprese potřebují uklidnit

Ahoj jdu se vypsat nebo už jsem asi zoufalá a zralá na psychiatrii
Jsem doma s covidem už bez teplot
Mám z toho hrozně úzkosti hrozně se bojím případného zhoršení, komplikací, jsem hrozný stresar nemůžu z toho ani spát děti mám u mami a já se bojím že už je neuvidim brečím brečím brečím covid jsem už jednou měla před dvěmi lety tak snad už moje tělo má nějaké ty protilátky, četla jsem na internetu že to způsobuje trombózy atd, prosím uklidnete mě je mi z toho fakt hrozně :( :,( :( :hug: mám hrozný knedlík v krku sucho u ústech i v krku

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13245
25.2.23 07:14

Proč bys je neměla vidět??? Co způsobilo, že tak vyvádíš? :think: není tam nějaký jiný zástupný problém, že jsi tak lítostívá a spřádáš nejčernější scénáře?
Covid tu je a i tu zůstane… Stejně jako nachlazení, angíny a x dalších běžných nemocí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
25.2.23 07:16

Tyhle pologramotné příspěvky zakládá podle mě stále dokola jeden a tentýž troll.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.23 07:17

Nevím pořád čtu něco na intertenu a sedím se bolí mě na pravé straně hrudi a dušnost mám volat nebo to nic není v úterý mě poslouchaly a nález čistý ale to se mohlo změnit

• Citovat
  • Upravit
13245
25.2.23 07:18
@LindenSkyHope píše:
Tyhle pologramotné příspěvky zakládá podle mě stále dokola jeden a tentýž troll.

A já na to zase skočila :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.23 07:18

@LindenSkyHope Kdo? Já sem píšu poprve

• Citovat
  • Upravit
13245
25.2.23 07:19
@Anonymní píše:
Nevím pořád čtu něco na intertenu a sedím se bolí mě na pravé straně hrudi a dušnost mám volat nebo to nic není v úterý mě poslouchaly a nález čistý ale to se mohlo změnit

Nepřestávej číst dál!!! Nikam nevolej a nezneužívej zdravotní péči, sanitky jsou třeba jinde, tak buď tak laskavá. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42656
25.2.23 07:22
@Anonymní píše:
Nevím pořád čtu něco na intertenu a sedím se bolí mě na pravé straně hrudi a dušnost mám volat nebo to nic není v úterý mě poslouchaly a nález čistý ale to se mohlo změnit

Tak když marodíš, tak máš čas si zopáknout pravidla českého pravopisu. A začala bych třeba shodou přísudku s podmětem(jestli se ti zdá, že mluvím cizí řečí, tak to fakt potřebuješ). No a pomůže ti to i na tu paniku, páč zaměstnáš mozek jiným směrem. Není zač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.23 07:25

@Betty MacDonald a myslíš že se to zhoršilo když jsem měla ve středu ten poslech čistý?

• Citovat
  • Upravit
42656
25.2.23 07:27

Heduš, nezhoršilo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.23 07:31

Nejsem žádná hedus za dušnost je strašná Teda

• Citovat
  • Upravit
42656
25.2.23 07:34

Hele, já jsem měla chřipku, kašel mám doteď, skoro se dusím a dělám vlny?? Nedělám. Přestaň na to myslet a vrhni se na tu gramatiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.23 07:36

@Betty MacDonald Ale já se moc nedivím spíš se zádychavam a pocit nedostatku vzduchu teď když mám teď covid tak se bojim no ve středu mi dělali poslech a bylo to v pohodě tak nevim no

• Citovat
  • Upravit
17448
25.2.23 08:01

Máš doma něco na uklidnění? Lupni si Neurol a dejchej, tohle je spíš jen náběh na panickou ataku aneb nejhorší je smrt z vyděšení. Pokud by se to zhoršilo tak samozřejmě pohotovost. Zčásti bych řekla že sis to vsugerovala…:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
25.2.23 08:06
@Anonymní píše:
Nejsem žádná hedus za dušnost je strašná Teda

Dušnost máš ze stresu
Covid je nyní běžná viróza, ten tě nezabije, to spíš tvůj mozek :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí