Hmotná nouze a DPP

1
3.12.24 23:58

Hmotná nouze a dpp

Ahojky. Jdu si za vámi pro radu protože už nevím jak to mám řešit.
Pobiram hmotnou nouzi, přítel je v evidenci, a prividelaval si na dpp a nic mi o tom neřekl bylo to nejdříve 3700
Poté 9000 neoznamil to ale z úřadu mu na to přišli a teď mu určitě hrozí vyřazení. co mě ale zajímá je to že když je mou společné posuzovanou osobou na hmotné nouzi co čeká mě? Vůbec jsem o tom nevěděla zatajil to i mě a teď mám takový bobky že nevím co mám dělat já vždy vše nahlásím tak jak mám protože mi to strach nedá ale teď nevím jak postupovat jestli mi hmotnou nouzi sníží nebo odeberou nebo prepocitaji a bude se muset vracet…
Na internetu sem četla i o testech jsem z toho úplně vystrašená a vůbec nevím co dál prosím jestli někdo víte nebo alespoň poradíte jak mám postupovat budu vám moc vděčná :hug: :,( :,( :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20899
4.12.24 03:21

Tak jelikož nevěřím, že jste zvládli vyžít z toho co píšeš, tak je zbytečný odpovídat. Vymyšlený příběh od nového uživatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
4.12.24 06:22

Jdete oba hakovat a nenatahujte ruce po statu. Co jineho chces poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24696
4.12.24 07:19

Já ti poradím. Jděte oba do normální práce. Není zač. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
4.12.24 07:23

@Daniels72
jaký testy?
Jo je tam pokuta, kterou budete muset uhradit, vyřadí ho určitě a to je dobře, už mě nebaví živit netáhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8527
4.12.24 08:02

Běžte OBA pracovat a nebudeš vystrašena z nějakých testů :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
4.12.24 08:35

Vymyšlený příběh za účelem další debaty. Zajímalo by mne, zda to vymýšlí někdo z e mimina nebo nějaká najatá agentura nebo reklamka apod. Tak či tak…Jděte se vycpat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adam659
5.12.24 22:52

@Daniels72 nic si z toho nedělej výři ho z evidence a z hmotky ti seberou jenom jeho životní minimum to je celý. A z té jeho mzdy se započítává 70% jako váš příjem.
Ale klid o to se ti navyšší bydlení

• Citovat
  • Upravit
Adam659
5.12.24 22:54

@Divná Bára není pravda ona pokutu nedostane protože on zatajil příjem. Pokutu dostane jenom on a to ještě platit určitě nebude

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat