Hmotná nouze - bydliště

Anonymní
14.1.14 13:51

Hmotná nouze-bydliště

Dobrý den,
chci se zeptat. Pobírám dávku hmotné nouze. Dneska mi přišel papír o změně výše doplatku na bydlení ale koukám a neni tam moje trvalé bydliště na Praze 4 ale je tam adresa úřadu. Z trvalého bydliště jsem se neodhlašovala a te%d nevím jak to bude a jak dlouho už jsem odhlášena. Znamená to, že mi tento měsíc dávku nevyplatí? A pokud jsem na úřadě delší dobu tak budou chtít peníze vrátit? Děkuji :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
148
14.1.14 14:02

Nikdo tě přece bez tvýho vědomí nemůže odhlásit z trvalého bydliště ne :think: co to je za nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.14 14:05

@indri Já nevím, ale opravdu nevím co se děje:-(.Je zdivné že moje děti mají trvalé bydliště co jsem „měla“ já :think:

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
14.1.14 14:12
@indri píše:
Nikdo tě přece bez tvýho vědomí nemůže odhlásit z trvalého bydliště ne :think: co to je za nesmysl.

No to muze, pokud si zakladatelka v miste trvaleho bydliste nevyzvedava postu.

Zaladatelko, to ale vubec nemusi mit vlov na davky. Zarid si hlavne nove bydliste a novou op.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.14 14:15

Já se teď nemám kam přihlásit. Bydlíme v podnájmu(tady byla i kontrola s HN) ale majitel tady nikoho přihlašovat nechce:-(.Volala jsem paní vedoucí, ale prý mi nic po telefonu říct nemůže. Mám hrozný strach, že tenhle měsíc zůstaneme pez peněz a půjdeme na ulici:_(

Ach jo

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
14.1.14 14:19

Ale zmena trvaleho pobytu by na davku nemela mit vliv, proc taky. Neco jineho by byl prispevek ny bydleni, ale u doplatku ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.14 14:22

@mag Hned co malá nebude mít horečku si zajdu na úřad, ale v minulém dopise jsem měla ještě trvalé bydliště normálně a teď tohle:-(.Boužel jsme na tom zatím závislí :? :(

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
14.1.14 14:23
@Anonymní píše:
@mag Hned co malá nebude mít horečku si zajdu na úřad, ale v minulém dopise jsem měla ještě trvalé bydliště normálně a teď tohle:-(.Boužel jsme na tom zatím závislí :? :(

No tak jim to leze automaticky z registru, tak to holt vi driv nez ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.14 14:25

@mag :( já vůbec netuším jak dlouho tam jsem:-(.Ach jo snad nebude žádný problém

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.14 14:38

Anonymní: neboj staci dojit na urad v meste kde bydlis ted momentalne a jit na evidebci obyvatel a oni ti napisi jednou vetou ze majitel nesouhlasi s prihlaseni k trvalemu pobytu ulici cilo popisne a jmeno majitele razitko ti daji a je to a k tomu potrebujes vypis katstru o bytu tod vse a najem dostanes neboj ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.14 14:46
@Anonymní píše:
Anonymní: neboj staci dojit na urad v meste kde bydlis ted momentalne a jit na evidebci obyvatel a oni ti napisi jednou vetou ze majitel nesouhlasi s prihlaseni k trvalemu pobytu ulici cilo popisne a jmeno majitele razitko ti daji a je to a k tomu potrebujes vypis katstru o bytu tod vse a najem dostanes neboj ;)

Omlouvám se, že se tak blbě ptám, ale to musím mít i když trvalé bydliště nesouvisí(teda aspoň mysím) z bydlištem na kterém byla vypočítána výše doplatku na bydlení?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.14 14:48

Jj mela bys to mit ja to takhle mela

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.14 15:00
@Anonymní píše:
Jj mela bys to mit ja to takhle mela

Aha :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.14 15:28

Neboj to bude dobry :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.14 15:34
@Anonymní píše:
Neboj to bude dobry :mrgreen:

Nebude mi musíme do čtvrtka zaplatit nájem jinak nás vyhodí. Ale nechápu proč mi tedy posílali papír o změně a rovnou mi nenapsali ať se dostavím jinak nic nedostanu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová