Ahoj holky,
Radši anonymně, protoze se stydím dnes rano jsem u sedačky našla takovou malou stočenou potvoru - viz foto. Máme pejska doma - hladkosrsteho, udržovaného, denně po příchodu z venku mytého, odčervněného. Myslíte, že by to mohlo být neco z něho nebo ze se k nám proste zatoulal jen nejaky jedinec pres otevřené okno/balkon? Našla jsem jen jednu takovou potvoru. A co se pořádku týče, ten dodržujeme-pravidelné vysávání, praní pejskovych dek každy týden, pelechy mu též udržuji čisté. Prosim o radu co to je, jsem z toho na nervy
Ahoj holky,
dnes rano jsem u sedačky našla takovou malou stočenou potvoru - viz foto. Máme pejska doma - hladkosrsteho, udržovaného, denně po příchodu z venku mytého, odčervněného. Myslíte, že by to mohlo být neco z něho nebo ze se k nám proste zatoulal jen nejaky jedinec pres otevřené okno/balkon? Našla jsem jen jednu takovou potvoru. A co se pořádku týče, ten dodržujeme-pravidelné vysávání, praní pejskovych dek každy týden, pelechy mu též udržuji čisté. Prosim o radu co to je, jsem z toho na nervy 
Radši anonymně, protoze se stydím