LED žárovky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1109
8.9.14 06:32

LED žárovky

Moc vás všechny zdravím. Mám dotaz týkající se LED osvětlení. Žijeme v bytě s manželem už 9 let a za tu dobu, jak jsme začínali - od nuly, jsme postupně nakupovaly osvětlení stylem „halabala“. :mrgreen: Takže v předsíni nám to svítí žlutě, v kuchyni bíle a v obýváku modře. :mrgreen: Je na čase, ač máme před rekonstrukcí, vše sjednotit. Ráda bych investovala do pořádného osvětlení, i dražšího, ráda bych teplou bílou - abych rozsvítila a bylo doma jakoby denní světlo. Manžel je šikovný, rozumí všemu, ale ráda bych nakoupila bez něj, jelikož už ho slyším - „to je dobrý, to stačí, neutrácej“. Poraďte - jakou značku, internetový obchod, jaké to má mít čísla - svítivost, apod. Jsem laik. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
8.9.14 07:51

No já ti neporadím, ale já jsem si koupila Led žárovku v Lidlu jednu asi za 200 Kč, a drží mi hoodně dloouho, ale ted je tam nemají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
8.9.14 08:18

@zoe546 zkus kupzarovky cz tam jsem je brala já, mají to tam i s konkrétním návodem jak žárovku vybrat a které světlo je dobré na co.. mám je už přes 5let a ještě jsme žádnou neměnili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
8.9.14 09:30

Děkuji holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.9.14 16:45

My jsme vybírali v místním kamenném elektru a to bylo pro nás nakonec nejrozumnější. Jinak naši brali třeba taky v Lidlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
9.2.15 12:41

To ses registrovala abys nám řekla jaké máš ráda žárovky a kde je kupuješ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
9.2.15 13:19

Led nekupuj! Viz. video https://www.stream.cz/…ed-osvetleni

pokud chceš denní světlo, kupuj daylight žárovky, ty máme my ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
10.2.15 02:26

Denní světlo nedoporučuju. Pokud je světlo příliš „denní“, tak tělo neví, že je noc, netvoří se melanin a budete dlouho usínat. Něco málo pod 4000K je optimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleanor87
7.3.15 14:12

editováno adminem - spam

• Citovat
  • Upravit
16694
7.3.15 14:37

@eleanor87 :lol: :lol: promiň, ale vážně bych si domů nevzala cizího člověka kvůli výměně žárovky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eleanor87
7.3.15 14:45

Je to samozřejmě o povaze člověka asi.. já asi nejspíš taky ne. Třeba jsem ale slyšela, že poměrně velkou cílovou skupinou jsou gayové. Typickým rysem je, že se rádi nechají obskakovat, jsou rádi, když je o ně pečováno, nevím..

• Citovat
  • Upravit
16694
7.3.15 14:53

@eleanor87 Ty co znám, působí naprosto normálně. Pravdou je, že znám jen dva, což je dost malý vzorek populace :lol:, ale myslím si, že asi většina lidí by si žárovku raději vyměnila sama, než aby si k tomu volala „profesionála“. Výjimku přirozeně tvoří lidé jakkoliv hendikepovaní, kteří chtějí být soběstační a nežádat známé, nebo ti, co se bojí úrazu el. proudem (eventuálně výšek). :think: Je fajn, že někdo tuhle možnost nabízí, ale neznám v okolí nikoho, kdo by ji využil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
7.3.15 15:07

Tak já mám manžela zcela netechnického a mám objednanýho hodinovýho manžela i na zatlučení obrazů, ale na výměnu žárovky bych si teda nikoho nezvala.

To už bych si mohla zvát i na otevření lahve s vodou, otočit závit jako otočit závit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
7.3.15 15:15

Žárovky měním sama, na to snad nemisí být žádný odborník, ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný