Hnědá sršeň doma - jak nebezpečné to je?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35415
4.9.15 14:26
@TehotnaTerezka píše:
tak pak doufej, ze se zbytek nenastve :lol:
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
4.9.15 14:30

@PetiteFillette jako že by sem jeden furt lezl? :lol: Tak teď budu číhat a třeba problém zmizí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
4.9.15 14:45

No klidne to muze byt ten samej, nam se kdysi snazil jeden srsen v pokoji za drevenym oblozenim postavit hnizdo nebo co, tak ho manzel chytil a odvezl autem pryc a druhy den byl zpatky :lol:
jelikoz jsem v pokoji spala s tenkrat mesicni dcerou, tak jsem musela bohuzel pouzit hrubou silu a od te doby mame v oknech site :)

• Citovat
  • Upravit
Luca10
4.9.15 14:47
@TehotnaTerezka píše:
No klidne to muze byt ten samej, nam se kdysi snazil jeden srsen v pokoji za drevenym oblozenim postavit hnizdo nebo co, tak ho manzel chytil a odvezl autem pryc a druhy den byl zpatky :lol:
jelikoz jsem v pokoji spala s tenkrat mesicni dcerou, tak jsem musela bohuzel pouzit hrubou silu a od te doby mame v oknech site :)

Ježiš, vy jste ale pacifisti, já bych to rozmáčkla napadrť. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
35415
4.9.15 19:49

@TehotnaTerezka no ta byla vytrvalá :palec: Uvidím ráno, vždycky to tu je poránu :?
Sítě máme taky, ale momentálně pode dveřmi asi 2 cm, protože dcerka urvala lištu 8)

@Luca10 píše:
Ježiš, vy jste ale pacifisti, já bych to rozmáčkla napadrť. :lol: :lol:

to bychom nezjistili, co to je :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
4.9.15 22:05
@Fiducia píše:
@TehotnaTerezka no ta byla vytrvalá :palec: Uvidím ráno, vždycky to tu je poránu :?
Sítě máme taky, ale momentálně pode dveřmi asi 2 cm, protože dcerka urvala lištu 8)to bychom nezjistili, co to je :P

To je jinej případ, TehotnaTerezka psala, že si to tam chtělo postavit hnízdo. :poblion: :lol: A navíc věděli, že to je sršeň, no…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný