Hnědé krvácení v 5. týdnu těhotenství, mám jet na pohotovost?

Anonymní
25.6.18 10:11

Hnědé krvácení-pohotovost

Holky. Jsem v 5. týdnu nejspíš. K dr na potvrzení těhotenství jdu ve čtvrtek. Ale začala jsem včera večer špinit. Je to hnědá krev. Dneska v práci to je o něco víc. Mám fyzicky náročnou práci a tak mám o mimi strach. Měla bych si zajít večer po práci na pohotovost. Má tam cenu vubec chodit, když jsem teprv v 5.?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.6.18 10:16

V tomhle tydnu to ani nemusi byt na ultrazvuku videt… ale pro klid duse si zajed aspon budes klidnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.6.18 10:18

ahojky,

mám to samé, 5tt a začla jsem špinit. Byla jsem včera na pohotovosti a výsledek je takový, že je těhotenství v začátku a buď to bude dobrý nebo ne…buď se to udrží nebo potratím…taková loterie no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
25.6.18 10:25

Já jsem taky začala špinit 4+2 hnědě, špinila jsem 4-5 dní, ale já tedy nic neriskovala a nikam nechodila, hodila nohy nahoru, ležela co to šlo a cpala se ascorutinem a citronem, na gyndu jsem jen volala a dala mi tohle doporučení právě…na utroš to není prý… :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.18 10:30

@miluver já právem ležet nemůžu, musím chodit do práce a docela se nadřu, takže asi skočim na pohotovost a budu doufat, že vše bude ok a naříděj mi bejt v klidu.

• Citovat
  • Upravit
1184
25.6.18 10:32

Tak si nech napsat neschopenku :nevim: ..do práce chodit nemusíš, i kdybych měla zavolat, že jsem nemocná… :nevim: kup si ten citron s ascorutinem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
25.6.18 10:48
@Anonymní píše:
@miluver já právem ležet nemůžu, musím chodit do práce a docela se nadřu, takže asi skočim na pohotovost a budu doufat, že vše bude ok a naříděj mi bejt v klidu.

Asi bych se být Tebou zamyslela nad tím, jestli je pro Tebe důležitější práce a peníze nebo miminko! :nevim: Kdyby se tohle stalo mě, tak se minimálně do doby kontroly gynekoložkou hodím v práci marod! A jistě víš, že těhotné by obzvláště v začátku těhotenství neměly tahat nic těžkého a měly by se šetřit! A upřímně jestli půjdeš na pohotovost až po práci, tak už může být pozdě! A ještě dotaz - když Ti na pohotovosti nařídí klid, tak budeš dělat co? Půjdeš do práce a vykašleš se na to jejích doporučení?

• Citovat
  • Upravit
1184
25.6.18 10:52

@Twixinka taky to moc nechapu :nevim: jak jsem objevila krev na toaletaku uz jsem žhavila telefon…a co jsem mohla, tak jsem ležela( doma dva prcci)..rozhodne by mě nenapadlo jit druhý den do namáhavé prace :think: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25180
25.6.18 10:56

Já byla na pohotovosti s krvácením kolem 8.tt. Vše dopadlo dobře. Stalo se to při sexu. Měla jsem naštěstí dobrou práci, tak jsem na neschopenku nešla.
Teď se nabízí otázka - je to opravdu prací nebo tam bude problém tak jako tak? Ale k doktorovi bych šla, to určitě. Ale tak brzy se asi moc dělat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25180
25.6.18 10:58
@miluver píše:
@Twixinka taky to moc nechapu :nevim: jak jsem objevila krev na toaletaku uz jsem žhavila telefon…a co jsem mohla, tak jsem ležela( doma dva prcci)..rozhodne by mě nenapadlo jit druhý den do namáhavé prace :think: :nevim: :nevim:

V 5.tt? Já ti nevím, já když jsem krvácela v tom 8.tt, tak jsem si říkala spíš, že jestli má být něco špatně, tak ať radši potratím teď, jak celé těhotenství ležet a třeba by to stejně špatně dopadlo. Něco jiného je, když má žena tak jako tak problém donosit dítě a musela by ležet každé těhotenství. Ale v 5.tt s tím nikdo nic dělat nebude, bude se jen vyčkávat.
Ale ano, k doktorovi jít a třeba 2 týdny v klidu, aby se ukázalo, co se bude dít, by byly dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
25.6.18 11:06

@Aries6 jasně, je to brzy, maximálně zakladatelce doporučí ten klidový režim, ale k čemu to bude, když ho nedodrží? Ano nikdo nebude vědět, jestli o miminko přišla kvůli tomu, že ten klidový režim nedodržela nebo by to tak mělo prostě být, ale když pro to něco můžu udělat, tak to přece udělám :nevim: mě by taky zajímal důvod proč „musí“ chodit do práce? :think:

• Citovat
  • Upravit
1184
25.6.18 11:27

@Aries6 jj protože v předešlém těhu jsem měla hematom a měla jsem do 12tt utroš, takže jsem volala, jestli přijdet a poradila mi právě nohy nahoru koupit ascorutin a citron na mimi jsem čekala 2 roky, udělám vše aby to bylo cajk :nevim: nejsem žádná hysterka :lol: mudra sama říkala, je to bud a nebo, takže jsem se nenervila, popíjela vodu s citronem a davala si ten ascorutin a co šlo měla nohy nahoře, kdybych pracovala v kanclu tak do práce jdu, ale asi bych nechodila do fyziky namáhavé práce, kde zvedám těžká břemena… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
25.6.18 12:29

Ahoj mam stejne potize jsem v 6tydnu. Pozitivni test jsem mela hned po vynechani mesnzes a pote jsem zacala hnede spinit volala nsem k lekari a sla tam take v 5tydnu, plod tam byl a byla i činnost, řekl mi ze je treba cekat pokud by se to vyrazne zhorsilo letet na pohotovost, ale ten den pred tydnem presne se to zhorsilo odpoledne jsem zacala silne krvacet a padaly ze me kusy velke jak limetka „vajicko“ pryc, byla jsem pripravena ze je po vsem ale na pohotovosti opet plod tam byl i cinnost akorat se posunul niz…rekli mi ze to muze byt teprve pred potratem nebo se to udrzi a uvidi se vicemene je to na přírodě a je treba cekat,mohla jsem na noc zustat v nemocnici ale rozhodla jsem se jit domu mam doma jeste 15ti mesicni dcerku, doma se to uklidnilo ale krvacim porad den nato jsem mela kontrolu a opet vse bylo tak jak den predtim, dostala jsem leky a musim cekat,kdyby bylo zhorsene krvaceni opet na pohotovost, krvacim porad vlastne uz 10dní a ve stredu mam dalsi kontrolu…sama nevim co bude ale priroda si to zaridi sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.18 12:37

Do práce musím. Bez potvrzení mě nenechaj doma :nevim: Proto aspoň budu mít potvrzení z pohotovosti a budu moct zůstat doma. Je to u nás složité.

• Citovat
  • Upravit
334
25.6.18 19:39

Všechny zdravím. Já jsem 5+4tt a začala jsem hnědě špinit a mít lehké měsíčkové bolesti. Když jsem byla u doktorky říkala že je to v začátku a je na přírodě zda to bude v pořádku nebo ne. Holky ale ty nervy jsou mazec co :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí