Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemyslím, že se můžeš spoléhat na to, že když to bude špatné, budeš krvácet. Já to tak neměla. V 6+2 potvrzena srdeční akce , za 2tydny vše v pořádku. Za týden jsem šla na krev ke screeningu vše ok. A na screeningu nic. Jen ticho. Bez krvácení a nevolnosti jsem měla ještě v den revize.
Příspěvek upraven 24.06.18 v 15:44
Mé druhé těhotenství skončilo ZT a nijak bych to nepoznala, kdyby mi to Dr neřekl dle utz, žádné krvácení a nevolno mi bylo - HCG tvoří hlavně gestační váček. Teď jsem 9+5tt nevolno mi není, nekrvacím a miminko je v pořádku. Takže zrovna na nevolnosti bych se neřídila..
Ja mela nevolnosti celou dobu a v 11 tt ZT. Krvaceni zadne. Naopak druhe tehotenstvi krvaceni cely prvni trimestr a donosila jsem
Já jsem v prvním těhoteství cítila, že se moje dítě nenarodí. Stejně jako ve třetím těhotenství jsem věděla, že je všechno vpořádku, když jsem začala silně krvácet a jela na kontrolu. Důvěřuj svým pocitům a ne internetu.
@Karleon píše:
Já jsem v prvním těhoteství cítila, že se moje dítě nenarodí. Stejně jako ve třetím těhotenství jsem věděla, že je všechno vpořádku, když jsem začala silně krvácet a jela na kontrolu. Důvěřuj svým pocitům a ne internetu.
Internetu nedůvěruji, ale díky za podporu. Já věřím, že se narodí Andulka a bude to krásná blonďatá hodná holčička. U prvního jsem byla úplně v klidu, Neřešila jsem nic… A věděla, že budeme mít Jendu,… No a máme ho… Jen občas přijdou špatně myšlenky… ![]()
Podle krvaceni nic poznat nemusis…moje prvni tehotenstvi bylo kratke - v 5tt jsem dostala MS (biochemicke tehotenstvi), takze krvaceni ano…ale druhe tehotenstvi trvalo az do 17tt a bylo to ZT - bez jakychkoli priznaku, proste na utz netlouklo srdicko
a ted uz mi doma spinka v postylce skoro dvoutydenni holcicka
cele tehotenstvi jsem se sice bala, ale verila jsem, ze ted uz to bude dobry
drzim palce a na nic spatneho nemysli ![]()
@Kukacka123 píše:
Podle krvaceni nic poznat nemusis…moje prvni tehotenstvi bylo kratke - v 5tt jsem dostala MS (biochemicke tehotenstvi), takze krvaceni ano…ale druhe tehotenstvi trvalo az do 17tt a bylo to ZT - bez jakychkoli priznaku, proste na utz netlouklo srdickoa ted uz mi doma spinka v postylce skoro dvoutydenni holcicka
cele tehotenstvi jsem se sice bala, ale verila jsem, ze ted uz to bude dobry
drzim palce a na nic spatneho nemysli
Moc děkuji..... Asi jsem u druhého těhotenství větší cíťa, u prvního mě takové myšlenky fakt nenapadaly - to až zpětně po porodu…
![]()
Díky za pozitiv i reakci.
Mimochodem už je mi zas tak nějak všelijak, těhotenské příznaky se asi vrátily
![]()
@Anonymní píše:
Moc děkuji..... Asi jsem u druhého těhotenství větší cíťa, u prvního mě takové myšlenky fakt nenapadaly - to až zpětně po porodu…![]()
Díky za pozitiv i reakci.
Mimochodem už je mi zas tak nějak všelijak, těhotenské příznaky se asi vrátily![]()
Priznaky nic neznamenaji
i kdyby si je nemela…hlavne se snaz myslet pozitivne ![]()
Ahoj, jsem 6tt+6, je to sice moje 2. těhotenství, ale zjistili mi vývojovou vadu a tak se bojím o tisíc procent víc, než u prvního.

Potřebuju jen uklidnit… Kdyby byl problém v takto raném těhotenství, tak to poznám dle krvácení, že jo? Minulý týden mě totiž bylo strašně zle a teď, poslední dva try dny vubec nic. Jen bolest zaludku… A tak se bojím, jdu zítra a další UTZ, a ty dny/hodiny čekání jsou teda na palici…