Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pokud je tak dlouho po ocekavanem terminu test negativni, tehotna nejspis nebudes. asi bych si ale pro jistotu domluvila vysetreni na gynekologii, at se zjisti, kde je problem.
Myslim, ze těhotná nejsi. Test by to prokázal. Je mozne, ze jsi ve stresu, bala ses otěhotnění, nemoc, zvýšený bilirubin v tele dokáže také rozhodit hormonální rovnováhu. Byla bych vklidu. Moc se nestresuj, těhotná nejsi a uvidis, ze za par dni dorazí ms. Pokud by jsi vynechala vic, jak jeden cyklus, sla bych na gynekologii, a tam to řešila. Uz se dej do klidu a uvidis, az se uklidnis, ze prijde. Preji brzké uzdravení ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela jsem se zeptat. S přítelem jsme měli nechráněný sex, ale hned potom jsem si vzala „pilulku po“, potom jsem mela normálně menstruaci. Pak jsme měli sex ještě 2× ale už s kondomem. No ale před měsícem zjistili že mám mononukleozu a menstruace byla takové špinění spíš. A teď bych mela mít menstruaci a porad nic uz 7 dní, také jsem si delala těhotenský test ale ten ukázal negativní. Kdybych byla těhotná tak jsem už v 8 týdnu. Stále nemám dobré játra kvůli mononukleoze. Myslite, že to může být kvůli nemoci nebo můžu být těhotná? Děkuju moc za všechny rady
Ja mela ms a uz jsem byla tehotna. Bez k gynekologovi.
Většinou to ukáže test. Jsou ale výjimky kdy má žena ms nebo negativní test, co jsem četla. Zajdi na gyndu nebo si dojdi na krev jako samoplatce a ta krev je jistota.
@lachtanice86 píše:
Většinou to ukáže test. Jsou ale výjimky kdy má žena ms nebo negativní test, co jsem četla. Zajdi na gyndu nebo si dojdi na krev jako samoplatce a ta krev je jistota.
Jo no…ja mela hcg 1180 a test jsem mela negativní…ted v druhém tehu jsem mela normální //
. Pry se to občas stane ale jsem spíše vyjmka
Ahoj holky prosím radu mám 2 dny spozdení ráno dělám test a sněhobílé a večer se objevilo v limitu tohle co si myslíte už se snažíme moc dlouho a mám hlavu úplně na palici myslíte že by to mohlo být tehuuu dekuju
@Míšaprchalka píše:
Ahoj holky prosím radu mám 2 dny spozdení ráno dělám test a sněhobílé a večer se objevilo v limitu tohle co si myslíte už se snažíme moc dlouho a mám hlavu úplně na palici myslíte že by to mohlo být tehuuu dekuju
Tak tohle vypada pozitivně … Sice dva dny po vynechání by mela byt silnější, ale na druhou stranu mohla byt ovu později a pokud bude sílit, tak je to ok.
Mam lepší foto co vy na to? Ale ráno snoho bílý a večer asi po vypití celého dne 2litru vody
@Míšaprchalka píše:
Mam lepší foto co vy na to? Ale ráno snoho bílý a večer asi po vypití celého dne 2litru vody
No nevim, na te fotce se to tvari dost NEruzově. Ale na rysku je to tedy dost výrazne… udelat dalsi ![]()
Ahoj, chtela jsem se zeptat. S přítelem jsme měli nechráněný sex, ale hned potom jsem si vzala „pilulku po“, potom jsem mela normálně menstruaci. Pak jsme měli sex ještě 2× ale už s kondomem. No ale před měsícem zjistili že mám mononukleozu a menstruace byla takové špinění spíš. A teď bych mela mít menstruaci a porad nic uz 7 dní, také jsem si delala těhotenský test ale ten ukázal negativní. Kdybych byla těhotná tak jsem už v 8 týdnu. Stále nemám dobré játra kvůli mononukleoze. Myslite, že to může být kvůli nemoci nebo můžu být těhotná? Děkuju moc za všechny rady