Nedostala jsem to

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.6.18 09:46

Nedostala jsem to

Ahoj, chtela jsem se zeptat. S přítelem jsme měli nechráněný sex, ale hned potom jsem si vzala „pilulku po“, potom jsem mela normálně menstruaci. Pak jsme měli sex ještě 2× ale už s kondomem. No ale před měsícem zjistili že mám mononukleozu a menstruace byla takové špinění spíš. A teď bych mela mít menstruaci a porad nic uz 7 dní, také jsem si delala těhotenský test ale ten ukázal negativní. Kdybych byla těhotná tak jsem už v 8 týdnu. Stále nemám dobré játra kvůli mononukleoze. Myslite, že to může být kvůli nemoci nebo můžu být těhotná? Děkuju moc za všechny rady :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21466
24.6.18 09:48

pokud je tak dlouho po ocekavanem terminu test negativni, tehotna nejspis nebudes. asi bych si ale pro jistotu domluvila vysetreni na gynekologii, at se zjisti, kde je problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
24.6.18 10:16

Myslim, ze těhotná nejsi. Test by to prokázal. Je mozne, ze jsi ve stresu, bala ses otěhotnění, nemoc, zvýšený bilirubin v tele dokáže také rozhodit hormonální rovnováhu. Byla bych vklidu. Moc se nestresuj, těhotná nejsi a uvidis, ze za par dni dorazí ms. Pokud by jsi vynechala vic, jak jeden cyklus, sla bych na gynekologii, a tam to řešila. Uz se dej do klidu a uvidis, az se uklidnis, ze prijde. Preji brzké uzdravení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
24.6.18 10:22
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela jsem se zeptat. S přítelem jsme měli nechráněný sex, ale hned potom jsem si vzala „pilulku po“, potom jsem mela normálně menstruaci. Pak jsme měli sex ještě 2× ale už s kondomem. No ale před měsícem zjistili že mám mononukleozu a menstruace byla takové špinění spíš. A teď bych mela mít menstruaci a porad nic uz 7 dní, také jsem si delala těhotenský test ale ten ukázal negativní. Kdybych byla těhotná tak jsem už v 8 týdnu. Stále nemám dobré játra kvůli mononukleoze. Myslite, že to může být kvůli nemoci nebo můžu být těhotná? Děkuju moc za všechny rady :srdce:

Ja mela ms a uz jsem byla tehotna. Bez k gynekologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19977
24.6.18 11:18

Většinou to ukáže test. Jsou ale výjimky kdy má žena ms nebo negativní test, co jsem četla. Zajdi na gyndu nebo si dojdi na krev jako samoplatce a ta krev je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
24.6.18 11:54
@lachtanice86 píše:
Většinou to ukáže test. Jsou ale výjimky kdy má žena ms nebo negativní test, co jsem četla. Zajdi na gyndu nebo si dojdi na krev jako samoplatce a ta krev je jistota.

Jo no…ja mela hcg 1180 a test jsem mela negativní…ted v druhém tehu jsem mela normální // :think: . Pry se to občas stane ale jsem spíše vyjmka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.18 21:40

Prosím radu

Ahoj holky prosím radu mám 2 dny spozdení ráno dělám test a sněhobílé a večer se objevilo v limitu tohle co si myslíte už se snažíme moc dlouho a mám hlavu úplně na palici myslíte že by to mohlo být tehuuu dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.18 21:41
@Míšaprchalka píše:
Ahoj holky prosím radu mám 2 dny spozdení ráno dělám test a sněhobílé a večer se objevilo v limitu tohle co si myslíte už se snažíme moc dlouho a mám hlavu úplně na palici myslíte že by to mohlo být tehuuu dekuju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
24.6.18 21:49

Tak tohle vypada pozitivně … Sice dva dny po vynechání by mela byt silnější, ale na druhou stranu mohla byt ovu později a pokud bude sílit, tak je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.18 22:09

Mam lepší foto co vy na to? Ale ráno snoho bílý a večer asi po vypití celého dne 2litru vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.18 22:46
@Míšaprchalka píše:
Mam lepší foto co vy na to? Ale ráno snoho bílý a večer asi po vypití celého dne 2litru vody
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
24.6.18 23:24

No nevim, na te fotce se to tvari dost NEruzově. Ale na rysku je to tedy dost výrazne… udelat dalsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí