Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Těhotenství bezpečně poznáš jedině, když si uděláš test. Jinak někdy může člověk špinit i při ovulaci, tak třeba je to kvůli tomu. Jinak bych šla asi za gynekologem. Nikdo jiný ti přesně neodpoví.
Spíš ti krvácí nějaká cysta. Nebo je to menstruace, co přišla dřív. Šla bych na gyndu, s každým neobvyklým krvácením.
Zdravim,
chtela bych se poradit. Ted mi zacly zas kramy a uz treti mesic beru HA. Menzes normalni, cervena, docela dost toho vzdycky bylo. Nikde zadna chyba, prasky vcas, vsechno dobry, ale ted ta treti menstruace s antikoncepci, uz treti den jen opravdu slaby hnedy vytok, nekdy kousicky, nekdy kousicky cervene krve, ale jen fakt malo. S pritelem prcame kazdej vikend bez kondomu ale i tak vzdycky vytahne nez se udela. Muzu byt tehotna? Hrozne se toho bojim protoze je mi 17 a mam trochu striktnejsi rodice. Nekdy bych rekla, ze si to decko udelam stresem, i kdyz nekde v sobe vim, ze to neni mozny s tim, co proto delame s pritelem (beru HA, nikdy se do me neudelal) abych nebyla tehotna. Predem diky za odpovedi ![]()
Ahoj, mam hnedy az cerny vytok, je toho docela dost (jedna vlozka), menstruaci jsem mela pred 19 dni, menstruaci mam nepravidelnou (nikdy vsak ne, za tak malo dni, normalne mam 38-48) a trpim polycystickymi ovariemi a trombofilii. Nikdy jsem vsak, tak docela velke mnozstvi nemela a taky me nikdy nebolelo bricho u toho, dneska me boli. Sex mame vzdy s kondomem, ale mam strach, mozu byt tehotna, ci je to blbost 😃