Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mam dotaz jsem v 17tt s dvojcaty a od vcerejska, mam hnedo-zeleny hlen spise do hneda, na kontrole jsem byla pred tydnem a vse bylo v pohode, a na dalsi jdu take za tyden. Od zacatku tehu mam problemy se spinenim, chvili mi to dalo pokoj a ted znova. Nemate s tim nektera zkusenost? Nechci letet zas k Mudr., ale take nic zanedbat. Na predesle kontrole dr. rikala, ze jedna placenta je na predni strane myslite, ze to muze byt z toho? Dekuju za odpovedi. Uz jsem bezradna ![]()
@LenkaVotavova
Já bych si tam asi raději skočila, už pro tvůj klid… U mě to byl hematom.
Já to takhle mela u obou tehotenství, nikdy to nic nebylo a bylo vse v poradku. Nicmene na gynekologii bych zašla být tebou.
Také bych raději navštívila gynekologa. Raději 100× zbytečně, než něco zanedbat. Obzvlášť když čekáš dvojčátka, pro tělo je to větší zátěž.
@LenkaVotavova to se ti divím, ze jsi jeste u PC, a ne uz dávno v ordinaci. ![]()
Diky za reakce, voalala jsem sve doktorce, ktera mi rekla, ze musim pocitat se spininem, kdyz jsem s tim mela i ze zacatku obcas problemy, a ze je to tim roztahovanim a kor, kdyz jsou dvojcatka.
@LenkaVotavova zvláštní doktorka, to me by můj Dr. chtel hned vidět
, ale každého věc… Ja bych takhle se svým dítětem neriskovala…
@Grace.R píše:
@LenkaVotavova zvláštní doktorka, to me by můj Dr. chtel hned vidět, ale každého věc… Ja bych takhle se svým dítětem neriskovala…
Tak zase na druhou stranu, neriskovala, co myslíš, že by se s tím tak v 17tt dalo dělat? Když už by tam bylo něco jakože echt špatně. ![]()
@hehehe me treba můj Dr i pres masivní krvaceni, dite v 15tt zachránil vis
a byla jsem u 5 gynekologu a jediny z nich mi pomohl…vsichni to chtěli hned ukončit…
@Grace.R
Tak zachránil tě třeba od okamžité revize, ale nezachránil plod jako takový, na to jsme malí páni. Když to má jít do háje, tak to jde a nikdo s tím nic neudělá, to je příroda.
@hehehe nemyslím si! Syna mi podržel různými léky, ktere bych u jineho Dr. nedostala a šlo by to do kopru, protoze přišel na to, ze dítěti u me vadili látky, ktere plod chtěli,,sežrat" a diky lekum ty bakterie šly do haje a mam syna.
@hehehe jenom to chce hodne dobrého a kvalitního doktora a samozrejme to stalo nějaký obnos…
U lekare jsem opravdu dost casto, vzdy me prohledla a odchazela jsem vzdy se stejnou odpovedi, ze je vse v poradku. Sve lekarce verim, maximalne me kontroluje. A ja osobne nejsem ten typ, ze mi je me tehotenstvi lhostejne.