Hnědý hlen v 17 týdnu těhotenství

23.2.16 09:01

Hnedy hlen v 17tt

Ahoj holky, mam dotaz jsem v 17tt s dvojcaty a od vcerejska, mam hnedo-zeleny hlen spise do hneda, na kontrole jsem byla pred tydnem a vse bylo v pohode, a na dalsi jdu take za tyden. Od zacatku tehu mam problemy se spinenim, chvili mi to dalo pokoj a ted znova. Nemate s tim nektera zkusenost? Nechci letet zas k Mudr., ale take nic zanedbat. Na predesle kontrole dr. rikala, ze jedna placenta je na predni strane myslite, ze to muze byt z toho? Dekuju za odpovedi. Uz jsem bezradna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
23.2.16 09:11

@LenkaVotavova
Já bych si tam asi raději skočila, už pro tvůj klid… U mě to byl hematom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.2.16 09:14

@LenkaVotavova hnědo zelený? neváhala bych s návštěvou dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
23.2.16 09:14

Já to takhle mela u obou tehotenství, nikdy to nic nebylo a bylo vse v poradku. Nicmene na gynekologii bych zašla být tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
23.2.16 09:25

Pro klid duše bych jela na gyndu. Lepší než něco zanedbat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3667
23.2.16 09:36

Také bych raději navštívila gynekologa. Raději 100× zbytečně, než něco zanedbat. Obzvlášť když čekáš dvojčátka, pro tělo je to větší zátěž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
23.2.16 09:43

@LenkaVotavova to se ti divím, ze jsi jeste u PC, a ne uz dávno v ordinaci. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.16 10:38

Diky za reakce, voalala jsem sve doktorce, ktera mi rekla, ze musim pocitat se spininem, kdyz jsem s tim mela i ze zacatku obcas problemy, a ze je to tim roztahovanim a kor, kdyz jsou dvojcatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
23.2.16 11:44

@LenkaVotavova zvláštní doktorka, to me by můj Dr. chtel hned vidět :think:, ale každého věc… Ja bych takhle se svým dítětem neriskovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
23.2.16 11:50
@Grace.R píše:
@LenkaVotavova zvláštní doktorka, to me by můj Dr. chtel hned vidět :think:, ale každého věc… Ja bych takhle se svým dítětem neriskovala…

Tak zase na druhou stranu, neriskovala, co myslíš, že by se s tím tak v 17tt dalo dělat? Když už by tam bylo něco jakože echt špatně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
23.2.16 11:59

@hehehe me treba můj Dr i pres masivní krvaceni, dite v 15tt zachránil vis :srdce: a byla jsem u 5 gynekologu a jediny z nich mi pomohl…vsichni to chtěli hned ukončit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
23.2.16 12:08

@Grace.R
Tak zachránil tě třeba od okamžité revize, ale nezachránil plod jako takový, na to jsme malí páni. Když to má jít do háje, tak to jde a nikdo s tím nic neudělá, to je příroda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
23.2.16 12:12

@hehehe nemyslím si! Syna mi podržel různými léky, ktere bych u jineho Dr. nedostala a šlo by to do kopru, protoze přišel na to, ze dítěti u me vadili látky, ktere plod chtěli,,sežrat" a diky lekum ty bakterie šly do haje a mam syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
23.2.16 12:14

@hehehe jenom to chce hodne dobrého a kvalitního doktora a samozrejme to stalo nějaký obnos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.16 12:20

U lekare jsem opravdu dost casto, vzdy me prohledla a odchazela jsem vzdy se stejnou odpovedi, ze je vse v poradku. Sve lekarce verim, maximalne me kontroluje. A ja osobne nejsem ten typ, ze mi je me tehotenstvi lhostejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí