Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já nemám měsíčky pravděpodobně kvůli nízké váze, mám na 164 cm jen 42 kg a asi i kvůli tomu se prý nedaří otěhotnět. Přitom měla jsem zavedené 2 krásné blastocysty a sliznici 9mm, ale neudrželo se to. Prý dokud trochu nepřiberu tak asi nemá cenu další pokus. Tak jsem z toho špatná, protože přibrat se snažím celý život, vždycky jsem byla tak hubená a nedaří se
uvidíš zítra, ale myslím, že to nic nebude. Dej vědět, jsem zvědavá. To je naprd, já bych zase nějaké kilčo ráda shodila
.
kdyby ty kilča šla nějak poslat
jo no, zítra dám vědět… doufám že dneska usnu, až když člověku něco je, tak si uvědomí že nejdůležitější je opravdu zdraví
fakt si nemyslím, že to bude něco vážného. Buď v klidu. Zítra se uvidí. Byla jsi na IVF, takže si prohlídnutá, proultrazvukovaná křížem krážem. Neboj.
Tak mi doktor na to napsal nějakou antikoncepci zas aby se to zastavilo, tak jsem ráááda že to není nic strašného
… uffff to byly stresy.. asi hormonální nerovnováha to je. Spíš než ten výtok nakonec řešil proč nemůžu přibrat a kdy bych měla jít na další IVF..
já mam 158,a necelích 4O kilo…už ceru mam ale ruhe nejde nák..
Ahojte holky mám dotaz již 4 den mě bolí jakoby pravý vaječník do toho jsem včera měla hnědý výtok ráno docela silny a k večeru už žádný dnes jen opravdu světlounce hnědý. Myslíte že by mohlo jít o uhnízdování vajíčka?? Na miminko se moc těšíme a byla by to pro mě radostná zpráva
. Informace jsem zháněla i u své doktorky ale bohužel mě spíš strapnila něž poradila, prý je ještě brzo a at si z ní nedělám legraci a to ji vůbec nevolám takže asi při zjištění těhotenství pujdu k jinemu DR. Jinak začátek MS byl 10.10 a konec 15 ovu zhruba 24 citila jsem bolesti nyní by další MS měla přijit 7.11. Tak co myslíte. Děkujji za každou odpověd ![]()