Hnědý výtok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
6.10.11 20:06

já nemám měsíčky pravděpodobně kvůli nízké váze, mám na 164 cm jen 42 kg a asi i kvůli tomu se prý nedaří otěhotnět. Přitom měla jsem zavedené 2 krásné blastocysty a sliznici 9mm, ale neudrželo se to. Prý dokud trochu nepřiberu tak asi nemá cenu další pokus. Tak jsem z toho špatná, protože přibrat se snažím celý život, vždycky jsem byla tak hubená a nedaří se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
6.10.11 20:32

uvidíš zítra, ale myslím, že to nic nebude. Dej vědět, jsem zvědavá. To je naprd, já bych zase nějaké kilčo ráda shodila :-P :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.10.11 20:46

kdyby ty kilča šla nějak poslat :lol: jo no, zítra dám vědět… doufám že dneska usnu, až když člověku něco je, tak si uvědomí že nejdůležitější je opravdu zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
6.10.11 20:53

fakt si nemyslím, že to bude něco vážného. Buď v klidu. Zítra se uvidí. Byla jsi na IVF, takže si prohlídnutá, proultrazvukovaná křížem krážem. Neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.10.11 20:56

Děkuju :kytka: budu doufat, že se tak rychle nemohlo nic vytvořit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.10.11 11:12

Tak mi doktor na to napsal nějakou antikoncepci zas aby se to zastavilo, tak jsem ráááda že to není nic strašného :dance: :dance: :dance: … uffff to byly stresy.. asi hormonální nerovnováha to je. Spíš než ten výtok nakonec řešil proč nemůžu přibrat a kdy bych měla jít na další IVF..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ája79j
5.11.11 11:39

kila

já mam 158,a necelích 4O kilo…už ceru mam ale ruhe nejde nák..

• Citovat
  • Upravit
1610
2.11.12 10:07

Ahojte holky mám dotaz již 4 den mě bolí jakoby pravý vaječník do toho jsem včera měla hnědý výtok ráno docela silny a k večeru už žádný dnes jen opravdu světlounce hnědý. Myslíte že by mohlo jít o uhnízdování vajíčka?? Na miminko se moc těšíme a byla by to pro mě radostná zpráva :srdce:. Informace jsem zháněla i u své doktorky ale bohužel mě spíš strapnila něž poradila, prý je ještě brzo a at si z ní nedělám legraci a to ji vůbec nevolám takže asi při zjištění těhotenství pujdu k jinemu DR. Jinak začátek MS byl 10.10 a konec 15 ovu zhruba 24 citila jsem bolesti nyní by další MS měla přijit 7.11. Tak co myslíte. Děkujji za každou odpověd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí