Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, švagrová mi teď volala, že má dnes od rána hnědý výtok. Je v 8.tt a její lékař má dnes dovolenou. Máme plašit a nebo stačí zítra ráno zajít ke svému dr? Máte některá zkušenosti? Moc děkuji. ![]()
@LennaZS píše:
Holky, švagrová mi teď volala, že má dnes od rána hnědý výtok. Je v 8.tt a její lékař má dnes dovolenou. Máme plašit a nebo stačí zítra ráno zajít ke svému dr? Máte některá zkušenosti? Moc děkuji.
Osobní ne, ale kamarádka to měla a byla to krevní sraženina. Byla pak hlídaná jako oko v hlavě, nic nesměla a brala léky, aby to s sebou nestrhlo mimčo. Asi bych jela na pohotovost.
@LennaZS píše:
Holky, švagrová mi teď volala, že má dnes od rána hnědý výtok. Je v 8.tt a její lékař má dnes dovolenou. Máme plašit a nebo stačí zítra ráno zajít ke svému dr? Máte některá zkušenosti? Moc děkuji.
Pokud se jedna o hnedy vytok, tak se nic nedeje. Mela jsem to same. Doktor mi rekl, ze pokud je barva hneda a neni to cerstva krev, je to v poradku. Podle me staci zajit rano az tam bude doktor.
Kolem 8tt se to stava. Dokud neni jasna krev tak neplasit…staci zitra ke svemu dr.
Ať jde k jinému dr.hned. může to být hematom. Měla jsem v 7tt, dali mi utrogestan a askorutin a vše bylo nakonec v pořádku, vstrebalo se to. Určitě jedte, at nelitujete. Hematom může mimco strhnout sebou… nic to být nemusí, ale… už pro klid duše. ![]()
Holky, děkuji. Zavolam jí to a necham to na ní. Takže hlídat, kdyby se objevila čerstvá krev, je to už pruser. Ok. Super. Moc díky ženy ![]()
Dokud to neni jasne cervena, neni duvod tolik plasit, ale vzdy to take dobre byt nemusi..urcite bych zasla k dokotorovi zitra. Pokud je neco spatner, stejne s tim nic nenadela. At se dneska setri a co nejvic polehava. Zitra bude moudrejsi…ale at si dojde urcite.
Tohle jsem mela taky na zacatku těhotenství, byl to hematom, dali mi ascorutin a klidovy rezim k tomu ![]()
@LennaZS bude to nejspíš hematom, měla jsem ho v 7tt brala jsem askorutin a utrogestan, nechali si mě 4 dny v nemocnici. Ať jede klidně do nemocnice vyšetří jí a řeknou co to je
@LennaZS píše:
neplašit, pokud je to jen špinění - je to celkem běžné.
Kamarádce začal hnědým výtokem potrat, bylo to těhotenství bez plodu. Ale stejně se takto brzo většinou nic nedá dělat, pokud se potrat už rozběhl.