Po šestinedělí na víkend na chatu?

37
24.1.16 11:46

Po šestinedělí na víkend na chatu?

Ahoj holky, mám takový dotaz. Jelikož jsem těhotná poprvé nevím co mě čeká. Termín porodu mám 7.7. a celá rodina přišla s tím, že bychom si v srpnu vyjeli všichni na chatu, já už tedy s miminkem. Ale nevím jak bych to zvládla od pátka do neděle, když budu mít po šestinedělí. Není to riskantní? Jely byste s tak malým miminkem? :* :think: Díky za váš názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
826
24.1.16 11:49

Uvidíš jak se budeš po porodu cítit atd :) Když vše proběhne jak má, nevidím důvod nejezdit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
24.1.16 11:49

Ne nejela bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21907
24.1.16 11:51

Nic neplanuj, pockej, az se mimino narodi a uvidis, jake bude, jak to budete zvladat.Bud pojedes nebo ne.Neni duvod rozhodovat se v lednu, jestli za pul roku pojedu na chatu.
V cem by to melo byt riskantni? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408

Miminko sotva po šestinedělí tahat v srpnových vedrech někam na chatu? Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738

Nevidím důvod, proč nejet. Co se tam bude tak extra zvláštního dít, abys to ty nebo malé v pohodě nedalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538

Samozřejmě záleží, jak se dáš po porodu do kupy, jestli bude vše OK. Pokud ano, tak nevidím důvod nejet, miminko potřebuje tebe jako maminku, bude hodně spinkat, pokud bude soukromý pokoj, dobré hygienické podmínky, ne moc daleká cesta, tak proč ne. Je jedno, jestli budeš vozit v kočárku v místě bydliště nebo jinde. Samozřejmě by tam neměly být jiné nmocné děti apod. Ale v kruhu rodiny, proč ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165

V lete nevidim nic riskantniho..bude krasne spinkat v kocarku na cerstvym vzduchu..ty uz zrejeme budes v pohode…klidne bych jela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101757
24.1.16 11:52

@rehakovat No, obecně to riskantní není… jinak záleží jak se budeš cítit a hlavně chata je dost široký pojem, může to být nevybavena kůča se suchým záchodem někde v horách, nebo taky plnohodnotný barák. V prvním případě bych ze své pohodlnosti nejela, v druhém případě nevidím problém ani kdyby mi nebylo úplně OK, protože tam budou lidi co mi uvaří, půjdou s miminem na procházku a tak podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
24.1.16 11:57

U mě by záleželo na tom, jak to tam je s hygienou. Pokud by tam nebyla koupelna, tak bych nejela. Ale s koupelnou zcela určitě ano. Starali by se o mě i o mimino, já bych odpočívala. Holka, neváhej. Vždyť je jedno, jestli budeš ve vedrech doma nebo na chatě. Většinou je i lépe venku pod stromy než zavřená ve 4 stěnách. Když bude teplo, můžeš se koupat, opalovat, mimino dáš buď do kočárku nebo na deku na zem. V čem by to mělo být rizikové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.1.16 11:57

Řeším to teď, protože se ta chata musí zamluvit dopředu. Riskantní spíš v tom, že doma bude spát v noci v postýlce s monitorem dechu a tam by asi spinkalo v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21907
24.1.16 11:58

@rehakovat tak pokud jde o monitor, tak ten muzes kamkoli prehodit ne. A pokud je to tedy tak, ze chata neni vase a musi se zamluvit, pak bych nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
24.1.16 11:59
@rehakovat píše: Řeším to teď, protože se ta chata musí zamluvit dopředu. Riskantní spíš v tom, že doma bude spát v noci v postýlce s monitorem dechu a tam by asi spinkalo v kočárku.

Ve stojícím kočárku ti monitor dechu nefunguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
24.1.16 11:59
@rehakovat píše: Řeším to teď, protože se ta chata musí zamluvit dopředu. Riskantní spíš v tom, že doma bude spát v noci v postýlce s monitorem dechu a tam by asi spinkalo v kočárku.

tak monitor dechu se dá vzít sebou, pokud jedete autem. V tom problém nevidím a u prvního jsme ho taky občas brali. Spíš teda miminko by spalo v kočárku i v noci? Třebas cestovní postýlku nemáte? Nebo s tebou na manželské posteli by spát nemohlo? Víš co, bude štam mít pomoc rodiny, věřím, že by to nakonec byl super víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
24.1.16 12:00

@rehakovat Je rozhodně předčasné se rozhodovat teď, počkala bych s rozhodováním na začátek srpna, až bude mimčo pár dní na světě a ty uvidíš, jak to budete zvládat.
Taky záleží na podmínkách - jak je to daleko, čím tam pojedete, jaké je na chatě zázemí atd.
Jinak obecně, riskantní to není, pokud bych měla chuť jet, tak bych jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí