Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@hanka.br. píše:
Ne, neptala. A ne, nebylo.
Jo a nestihla jsem si všimnout, že bys u nás loni byla, abys mohla hodnotit, zda bylo lépe uvnitř než venku ![]()
@hanka.br. píše:
Nepsal. Až na to, že to není žádná otázka.
Tak chybný předpoklad a tedy je na místě na něj reagovat a opravit ho.
@j.a.n.i1 píše:
Jo a nestihla jsem si všimnout, že bys u nás loni byla, abys mohla hodnotit, zda bylo lépe uvnitř než venku
Ani já jsem si nevšimla, že by ses ty u nás doma přesvědčila o tom, že to není pravda. ![]()
@hanka.br. píše:
Ani já jsem si nevšimla, že by ses ty u nás doma přesvědčila o tom, že to není pravda.
Já jsem taky na rozdíl od tebe nepsala, že tak bylo u vás, psala jsem o vyhřátém panelákovém bytě…
@j.a.n.i1 píše:
Tak chybný předpoklad a tedy je na místě na něj reagovat a opravit ho.
Kdybych se na to chtěla zeptat, zeptám se. Nevím, proč se mě snažíš přesvědčit o tom, že jsem se tě na to ptala. Jak bylo u vás v práci mě opravdu nezajímá.
@j.a.n.i1 píše:
Já jsem taky na rozdíl od tebe nepsala, že tak bylo u vás, psala jsem o vyhřátém panelákovém bytě…
No a?
@hanka.br. píše:
No a?
No, v tom paneláku jsem byla, tak o něm taky píšu a fakt se kvůli tomu nemusím jezdit dívat k tobě… naopak ty víš houby o tom, kolik bylo u nás, tak tvrdit, že tam bylo líp než venku je dost mimo.
@j.a.n.i1 píše:
No, v tom paneláku jsem byla, tak o něm taky píšu a fakt se kvůli tomu nemusím jezdit dívat k tobě… naopak ty víš houby o tom, kolik bylo u nás, tak tvrdit, že tam bylo líp než venku je dost mimo.
Ale mě je přeci úplně jedno, jak bylo u vás. Koho zajímá, jak bylo u vás? Co to se pořád motáš?
@hanka.br. píše:
Já to nedramatizuju vůbec. Napsala jsem, co si o tom myslím. Už se bavím tím, jak se snažíte mě přesvědčit o tom, že nemám pravdu, stejně tak o tom, že jsme loni v létě doma vůbec neměli příjemných 25 stupňů s obyčejnými žaluziemi, okny na jih a slabými stěnami.
ale jo, já ti to věřím, že jste měli, proč ne. Jen říkám, že já bych se mezi těmi slabými stěnami a s utěsněnými okny s dětmi zbláznila, byť bych chodila ven ráno i večer
@Moise píše:
ale jo, já ti to věřím, že jste měli, proč ne. Jen říkám, že já bych se mezi těmi slabými stěnami a s utěsněnými okny s dětmi zbláznila, byť bych chodila ven ráno i večer
OK.
@hanka.br. píše:
Kdybych se na to chtěla zeptat, zeptám se. Nevím, proč se mě snažíš přesvědčit o tom, že jsem se tě na to ptala. Jak bylo u vás v práci mě opravdu nezajímá.
Z toho se nevymotáš
Šmááárja, to je fakt tak těžký uznat chybu?
Tak to nebyla věta s otazníkem, ale charakter otázky to mělo. Otázky uzavřené
Ale nejsem češtinář ![]()
Sranda ty diskuze ![]()
@Baba píše:
Z toho se nevymotᚊmááárja, to je fakt tak těžký uznat chybu?
Tak to nebyla věta s otazníkem, ale charakter otázky to mělo. Otázky uzavřené
Ale nejsem češtinář
Sranda ty diskuze
Doufám, že tuhle konverzaci už budeme moci ukončit. Takže snad naposledy: když budu chtít něco vědět, normálně se zeptám s otazníkem na konci věty. Když pak budu tvrdit, že jsem se na nic neptala, chybu ráda uznám. Hezkou dobrou noc. ![]()
@hanka.br. píše:
Doufám, že tuhle konverzaci už budeme moci ukončit. Takže snad naposledy: když budu chtít něco vědět, normálně se zeptám s otazníkem na konci věty. Když pak budu tvrdit, že jsem se na nic neptala, chybu ráda uznám. Hezkou dobrou noc.
Jo, můžem. Založila sem si na to téma diskuzi ![]()
Mam dotaz a jeli byste ve trech týdnech veku novorozence na chalupu. Je plne vybavena je to spise rodinný barak. Diky za odpovedi.