Hnědý výtok před menstruaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.5.19 07:40

Hnědý výtok před menstruaci

Ahoj už 3 dny mám hnědý výtok občas i s krví v podbřišku mě neboli antikoncepci neberu za 3 dny mám dostat menstruaci nevíte co by to mohlo být? Nikdy jsem to neměla děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
737
31.5.19 07:56

Mně se takhle běžné hlásila nastupující menstruace. Pokud nepřijde do týdne od termínu, běž k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
31.5.19 08:30

Hnědý výtok je krev, ale je jí malé množství a než vyjde z těla, tak se rozloží a změní barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
31.5.19 09:43

Taky mívám dva až tři dny před menses špinění, slabší nebo i silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.19 09:43

Vypadá to na špinění před nastupující menstruací.  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
31.5.19 12:22

Take to tak mivam par dni pred :)

• Citovat
  • Upravit
2085
3.6.19 17:11

Běžná záležitost. Cca do svých 26 jsem neměla ani hnědý výtok před a po menstruaci ani jsem nezašpinila při ovulaci. Jakmile mi bylo 26, obojí přišlo. Samozřejmě jsem naklusala na gynekologii a bylo mi řečeno, že jsem po všech stránkách ukázkově zdravá. Prostě se prý jen tělo mění a to je naprosto přirozené. Žádné tělo není od 13 do 55 stejné. Už to tak mám nějakou dobu a opravdu nemám žádné zdravotní komplikace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
22.6.19 19:47

Já měla hnědý výtok jen když jsem otěhotněla syna nidky v životě jsem to neměla. Byl hnědý výtok pak slabé růžové krvácení a konec. A v 7tt těhotenství silné červené krvácení hodně tmavě malem jsme potratila byla na kapaclach a dobrý. Hnědým v tokem mi to začalo byla jsem ve 3 4 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí