Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mně se takhle běžné hlásila nastupující menstruace. Pokud nepřijde do týdne od termínu, běž k doktorovi.
Hnědý výtok je krev, ale je jí malé množství a než vyjde z těla, tak se rozloží a změní barvu.
Taky mívám dva až tři dny před menses špinění, slabší nebo i silnější.
Běžná záležitost. Cca do svých 26 jsem neměla ani hnědý výtok před a po menstruaci ani jsem nezašpinila při ovulaci. Jakmile mi bylo 26, obojí přišlo. Samozřejmě jsem naklusala na gynekologii a bylo mi řečeno, že jsem po všech stránkách ukázkově zdravá. Prostě se prý jen tělo mění a to je naprosto přirozené. Žádné tělo není od 13 do 55 stejné. Už to tak mám nějakou dobu a opravdu nemám žádné zdravotní komplikace ![]()
Já měla hnědý výtok jen když jsem otěhotněla syna nidky v životě jsem to neměla. Byl hnědý výtok pak slabé růžové krvácení a konec. A v 7tt těhotenství silné červené krvácení hodně tmavě malem jsme potratila byla na kapaclach a dobrý. Hnědým v tokem mi to začalo byla jsem ve 3 4 tt.
Ahoj už 3 dny mám hnědý výtok občas i s krví v podbřišku mě neboli antikoncepci neberu za 3 dny mám dostat menstruaci nevíte co by to mohlo být? Nikdy jsem to neměla děkuji