Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Lexter Pardon, nějak jsem si nevšimla
Však v pohodě. Já jen že zrovna obědvám a chtěl jsem se zasmát o ochablých penisů a neukojitelných dvacítek. Tohle jsem nečekal. ![]()
@Lexter
Děkuji, teď jsem se zasmála. A omlouvám se - zapomenout a dobrou chuť
Někdy to mívám před MS, nemusí to nic znamenat. Hnědý výtok je ve skutečnosti už slabé krvácení, jen je jí málo a zhnědne, než se z těla dostane.
Já to měla časem před každou ms tak dva dny
ale až kolem třicítky mi to začalo, predtim ne.
Ahoj holky. Nikdy jsem toto nezažila, tak se omlouvám pokud budu za trotla. Za 3 dny mám dostat měsíčky. Antikoncepci neberu už druhým rokem, styk nebyl - není s kým
Ale před 3 mi se mi objevil hnědý výtok a mám takové podezření, že i den, možná dva předtím jakoby žlutooranžový. Nic mě nebolí, Nsvědi, nezapacha. Omlouvám se za popis, je mi to hloupé. V úterý má gynekoložka ordinuje bez objednání tak mám v plánu za ji zajít… Kdyby se měsíčky nedostavily.
Ale co by to mohlo být??? Na netu jsem našla, že oranžovo žlutý výtok ( bylo to pár kapek ) může znamenat infekci. Ale já nevím z čeho??? Nechápu. Jak píšu styk nemám, nikde v bazénu jsem nebyla, hygienu dodržují stále stejnou. A hlavně nikdy jsem na takové věci netrpěla, neznám ani mykózy, kvasinky.