Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já měla takové špinění v 7tt, a přesně rok před tím jsem v 7tt potratila, tak jsem se bála, že se to opakuje. Skočila jsem hned na gyndu a mimčo bylo v pořádku, srdíčko už bylo, tak mi doktor dal cyclo 3 forte a nařídil klidový režim, za 2 dny to přešlo a od té doby už nic. Za týden rodím. Zkus zajít k doktorovi nebo na pohotovost na ultrazvuk, většinou dávají ascorutin. Kamarádka takhle během těhu i krvácela a má zdravou holčičku.
Ahoj, zazila jsem to kolem 10 a pak 20 tt u obou tehotenstvi a dopadlo to dobre. Pokud jde o hnedy a ne cerveny vytok, melo by to byt ok. Pockala bych do zitrka a pripadne vyrazila na kontrolu
Já jsem měla cca ve 14tt a hned sem volala doktorce a řekla mi ať přijdu ještě ten den. Měla jsem nízko placentu a asi praskla nějaká žilka, prý to bývá casto. Musela jsem ležet a nic nezvedat. Určitě bych zajela na kontrolu.
Já měla hematom a taky krvácela měla jsem strach ale vše bylo v pořádku a na konci března mám termín porodu ale hnědý výtok by měl být v pořádku já fakt krvácela dost
Me takto zacal potrat v 8 tt. Nejdrive spineni, druhy den se uz rozjela cervena krev, ale nemusi to tak byt. Obcas praskne nejaka zilka. Radsi bych zasla k dr.
Mě se při hnědém špinění v prvním těhotenství rozjel potrat. Při druhém těhotenství jsem špinila kolem 10tt a v pořádku. Měla jsem nízko placentu. Já bych na kontrolu jela. Nemusí to nic být, ale jistota je jistota.
Ahojda, jsem poprvé těhotná, v pondělí jsem večer po sexu začala krvacet, další den letěla k dr. Miminko v pořádku ale mám tam menší hematom. A všimla jsem si ze stále občas trochu špiním hnědě na toaletním papíře když se utřu. Je to normální?
@Luci733hj píše: Více
Ano, pokud mas hematom, tak je to normalni. Prave hematom je pricinou spineni tmave hnedou krvi. Neni treba se strachovat, protoze se to stava bezne, hematom miva spousta zen.
Muzes se poradit s OG, jestli ti treba nenasadi Ascorutin v nejake nizke davce. Vetsinou se na to krvaceni z tech hematomu dava tento lek. Hematom se potom casem sam vstreba, takze mozna uz ho na dalsich kontrolach mit nebudes ![]()
No ja doslova krvacela v 11tt cca tak 2-4 dny a to byli proudy i s cuckami a vše v pořádku. Už 8mesic
@Luci733hj píše: Více
Taky jsem špinila a jeden večer i dost krvácela. Už jsem se loučila s miminkem a vše dobře dopadlo a teď mi tu řádí roční syn. Špinila jsem 3 týdny.
Ahoj, jsem 10tt a včera jsem měla hnědé špinění. V srpnu jsem měla zamlkle těhotenství, měli jste to taky někdo a bylo vše v pořádku? Samozřejmě když budu spinit i zitra, jedu na pohotovost. Děkuji