Hnědý výtok v 10tt
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já měla takové špinění v 7tt, a přesně rok před tím jsem v 7tt potratila, tak jsem se bála, že se to opakuje. Skočila jsem hned na gyndu a mimčo bylo v pořádku, srdíčko už bylo, tak mi doktor dal cyclo 3 forte a nařídil klidový režim, za 2 dny to přešlo a od té doby už nic. Za týden rodím. Zkus zajít k doktorovi nebo na pohotovost na ultrazvuk, většinou dávají ascorutin. Kamarádka takhle během těhu i krvácela a má zdravou holčičku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj, zazila jsem to kolem 10 a pak 20 tt u obou tehotenstvi a dopadlo to dobre. Pokud jde o hnedy a ne cerveny vytok, melo by to byt ok. Pockala bych do zitrka a pripadne vyrazila na kontrolu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jsem měla cca ve 14tt a hned sem volala doktorce a řekla mi ať přijdu ještě ten den. Měla jsem nízko placentu a asi praskla nějaká žilka, prý to bývá casto. Musela jsem ležet a nic nezvedat. Určitě bych zajela na kontrolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já měla hematom a taky krvácela měla jsem strach ale vše bylo v pořádku a na konci března mám termín porodu ale hnědý výtok by měl být v pořádku já fakt krvácela dost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Me takto zacal potrat v 8 tt. Nejdrive spineni, druhy den se uz rozjela cervena krev, ale nemusi to tak byt. Obcas praskne nejaka zilka. Radsi bych zasla k dr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mě se při hnědém špinění v prvním těhotenství rozjel potrat. Při druhém těhotenství jsem špinila kolem 10tt a v pořádku. Měla jsem nízko placentu. Já bych na kontrolu jela. Nemusí to nic být, ale jistota je jistota.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Růžový výtok před MS po porodu?
- Sílení druhé čárky na tt
- Vysoký tep v těhotenství 29tt
- Krvavý výtok před MS
- Výtok při braní HA
- Šátkování miminka hned od narození - vaše zkušenosti?
- Bříško vleže 20.tt :)
- Krémový, bílý výtok během nebo po ovulaci?
Ahoj, jsem 10tt a včera jsem měla hnědé špinění. V srpnu jsem měla zamlkle těhotenství, měli jste to taky někdo a bylo vše v pořádku? Samozřejmě když budu spinit i zitra, jedu na pohotovost. Děkuji