Hnědý výtok v 10tt

Anonymní
30.1.20 18:53

Hnědý výtok v 10tt

Ahoj, jsem 10tt a včera jsem měla hnědé špinění. V srpnu jsem měla zamlkle těhotenství, měli jste to taky někdo a bylo vše v pořádku? Samozřejmě když budu spinit i zitra, jedu na pohotovost. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6244
30.1.20 19:04

Já měla takové špinění v 7tt, a přesně rok před tím jsem v 7tt potratila, tak jsem se bála, že se to opakuje. Skočila jsem hned na gyndu a mimčo bylo v pořádku, srdíčko už bylo, tak mi doktor dal cyclo 3 forte a nařídil klidový režim, za 2 dny to přešlo a od té doby už nic. Za týden rodím. Zkus zajít k doktorovi nebo na pohotovost na ultrazvuk, většinou dávají ascorutin. Kamarádka takhle během těhu i krvácela a má zdravou holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
30.1.20 19:04

8o a proc si nesla k dr? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
30.1.20 19:06

Ahoj, zazila jsem to kolem 10 a pak 20 tt u obou tehotenstvi a dopadlo to dobre. Pokud jde o hnedy a ne cerveny vytok, melo by to byt ok. Pockala bych do zitrka a pripadne vyrazila na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35738
30.1.20 19:26

Já jsem měla cca ve 14tt a hned sem volala doktorce a řekla mi ať přijdu ještě ten den. Měla jsem nízko placentu a asi praskla nějaká žilka, prý to bývá casto. Musela jsem ležet a nic nezvedat. Určitě bych zajela na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
30.1.20 19:34

Já měla hematom a taky krvácela měla jsem strach ale vše bylo v pořádku a na konci března mám termín porodu ale hnědý výtok by měl být v pořádku já fakt krvácela dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
30.1.20 19:37

Me takto zacal potrat v 8 tt. Nejdrive spineni, druhy den se uz rozjela cervena krev, ale nemusi to tak byt. Obcas praskne nejaka zilka. Radsi bych zasla k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
30.1.20 20:50

Mě se při hnědém špinění v prvním těhotenství rozjel potrat. Při druhém těhotenství jsem špinila kolem 10tt a v pořádku. Měla jsem nízko placentu. Já bych na kontrolu jela. Nemusí to nic být, ale jistota je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.11.24 17:33

Spineni v 10tt

Ahojda, jsem poprvé těhotná, v pondělí jsem večer po sexu začala krvacet, další den letěla k dr. Miminko v pořádku ale mám tam menší hematom. A všimla jsem si ze stále občas trochu špiním hnědě na toaletním papíře když se utřu. Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
8.11.24 10:31
@Luci733hj píše: Více

Ano, pokud mas hematom, tak je to normalni. Prave hematom je pricinou spineni tmave hnedou krvi. Neni treba se strachovat, protoze se to stava bezne, hematom miva spousta zen.
Muzes se poradit s OG, jestli ti treba nenasadi Ascorutin v nejake nizke davce. Vetsinou se na to krvaceni z tech hematomu dava tento lek. Hematom se potom casem sam vstreba, takze mozna uz ho na dalsich kontrolach mit nebudes ;)

• Citovat
  • Upravit
17
8.11.24 10:37

No ja doslova krvacela v 11tt cca tak 2-4 dny a to byli proudy i s cuckami a vše v pořádku. Už 8mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
8.11.24 11:00
@Luci733hj píše: Více

Taky jsem špinila a jeden večer i dost krvácela. Už jsem se loučila s miminkem a vše dobře dopadlo a teď mi tu řádí roční syn. Špinila jsem 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí