Hnisající piercing

Anonymní
1.4.20 23:45

Hnisajici piercing

Dobrý den, asi cca měsíc možná 2 jsem si nechala píchnout piercing do pupíku a z pupíku mi teče už tak půl měsíce zelený hnis i když piercing čistím solným roztokem. Jako ze spodní části piercing (ze vnitr břicha) to mám takové tvrdší.. nevíte jestli nemám nějaký zánět a jestli ano co tomu muže pomoc? A jestli mám alergii na materiál co mám dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
1.4.20 23:49
@Anonymní píše:
Dobrý den, asi cca měsíc možná 2 jsem si nechala píchnout piercing do pupíku a z pupíku mi teče už tak půl měsíce zelený hnis i když piercing čistím solným roztokem. Jako ze spodní části piercing (ze vnitr břicha) to mám takové tvrdší.. nevíte jestli nemám nějaký zánět a jestli ano co tomu muže pomoc? A jestli mám alergii na materiál co mám dělat?

Vyndat a jít na kožní. Pokud u vás ordinují. A na takové „ozdoby“ zapomenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.20 23:52

@Russet
Nooo a když u nás neordinuju? Nevíte o něčem co by to mohlo alepson trochu zmírnit?
A když piercing vytáhnou nebude moc pak hnis vytect :,(

• Citovat
  • Upravit
53518
1.4.20 23:55
@Anonymní píše:
@Russet
Nooo a když u nás neordinuju? Nevíte o něčem co by to mohlo alepson trochu zmírnit?
A když piercing vytáhnou nebude moc pak hnis vytect :,(

Evidentně to tvoje tělo odmítá. Ono se to možná vyhojí samo. Stačí vydezinfikovat. Jestli něco takového doma vedeš. Nebo jdi do lékárny, popiš problém a oni ti na to něco dají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
2.4.20 00:02

Doporučila bych piercing vyndat. Zajít do lékárny a nebo k Dr. kožní, obvoďák (i po telefonu mohou poradit) a nebo v lékárně. Vlastní zkušenost. První dva v pohodě a u třetího mi napíchli nějaký bod a hnisalo a hnisalo a jediné co pomohlo bylo vyndání - stříhání piercingu z chirurgické oceli na uchu byl fakt zážitek. Ostatní vpichy jsou OK od začátku a ten třetí se krásně zahojil vůbec nic není vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.20 00:03

Když ale vyndam tak mi tam ten hnis Zůstane nebude to pak dělat problém?

• Citovat
  • Upravit
53518
2.4.20 00:06
@Anonymní píše:
Když ale vyndam tak mi tam ten hnis Zůstane nebude to pak dělat problém?

Nezůstane. Snad to budeš čistit a vyhojí se to, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
2.4.20 01:15

Já bych to nevyndavala. Take mne to hnisalo, ale přešlo to po dvou měsících. Zasla bych do lékárny pro desinfekci & masticku s antibiotiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.4.20 07:01

To je bezne, me se to taky stávalo. Hodne dezinfikuj ranu-betadinou, s nausnici hybej, vytahni-hnis vymackni co to jde, zase vydezinfikovanou nausnici vloz dovnitr. Je to pro telo neco noveho-nevi jak si s tim poradit. Me to preslo,..mela jsem tam i takovou zatvrdlou bulku ale porad jsem s tim pracovala a jeste pomohlo když jsem zhubla,..ted mam nausnici volnou, nic nepne ani netaha, neplni se hnisem :palec: jo a promazavej masti-myslim ze framykoin nebo jak se tomu nadava-dovnitr, kolem,..at to ma vůli, hybe se to a zaroven te to uzdravi zevnitř :mavam:

Příspěvek upraven 02.04.20 v 07:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.20 07:04

@Nevimjakynick dobře děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit
92
2.4.20 07:20

Také jsem měla piercing v pupíku a trvalo měsíc, možná dva než se to dalo dohromady 😇
A doporučila bych si jej čistit desinfekcí a také používat mýdlo protex :) je dostupné v každé drogerii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
2.4.20 07:47

Z vlastní zkušenosti - vytáhnout, nechat zahojit a vybodnout se na to. Někdy je tělo chytřejší než hlava a piercing nevezme. Já jsem měla problémy s hojením piercingu vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaruškamilaček
12.2.21 13:55

Piercing

Ahoj holky chci se zeptat když vytáhnu Piercing z jazyka a z dola vitika bílá tekutina tak co to může být dekuji

• Citovat
  • Upravit
1
18.5.24 01:03

@Jaruškamilaček já mám to samé a přemýšlím že ho vyndám a vyčistim si vpich. hlavne mi oteka pod bradou což není asi dobré znamení ze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16158
18.5.24 01:18
@Nick676 píše: Více

Dobrý nápad. :palec:
Ale hlavně už to tam zpátky raději nedávej. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek