Hnisavý nehet, co s tím

39
15.7.25 21:47

Hnisavý nehet co s tím

Ahojky pár dní mě bolí palec u nohy dneska sem si chtěla odlakovat nehty a mám pod nehtem hnis a červený horký kolem nehtů jak kdybych měla zánět v tom nehtů co myslíte jet na chirurgii nebo prvně zkusit černou mast🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41287
15.7.25 21:49
@Kiki578 píše: Více
černou mast do rána a uvidíš zítra…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
15.7.25 22:25

Sakra jak to, že se mi příspěvek přidal pod fotku a ne do diskuse?

Jako jo, klidně si dej černou mastí, ale nepočítej s tím, že ti to pomůže. Máš chycenou půlku nehtu. Tohle bude potřeba odborně řešit. Na chirurgii.

Já tam jdu zítra. Taky jsem to řešila černou mastí a solí a podobně. Sice mi to vytáhlo hnis, ale zánět byl hluboko a nepomohlo to. Takže mi to ořízli a už je to mnohem lepší. Ale nebylo to dost.

Injekce je jako u zubaře na umrtvení. Řezat to zaživa bys nechtěla. Odříznou ti poškozený kus nehtu a pořádně vyčistí. Pak ti tam máznou černou mast. Bolí akorát injekce (jako u zubaře), zbytek je už pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.7.25 22:48

Skoc si na chirurgii, tento problem mam cerstve za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
16.7.25 09:06

@Modesta jeje já myslela že to bude třeba jen plíseň ale to by nebylo nateklé kolem mám z toho strach ale raději si teda zajedu 🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
16.7.25 09:19

Hele já se bála a fakt půl roku trpěla. Nemá to cenu, ten zánět, který se mi rozjel, je fakt velký a špatně se to hojí. Hlavně sama nic nevystříhávej.

Teď jedu z nemocnice, mám to za sebou. Dvě injekce na umrtvení, šmik šmik a je to. Dá se to zvládnout v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16975
16.7.25 10:08

Ahoj,

teď kamarádka řešila čtvrt roku hnisavý nehet, dojela do nemocnice pozdě až se ji udělaly bulky na kůži kolem nehtu… Nenechávala bych to zajít tak daleko a rovnou si zašla na chirurgii :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
16.7.25 10:24

@Kiki578 no,,jen “plisen, to je taky svinstvo! nemuzu se ji 2 roky zbavit. Mam plisen a do nedavna jsem mela i zarůstající nehet.nyni jsem po odstraneni casti zarustajiciho nehtu.ale lekar rikal ze ta plisen s tim souvisi. plisen mi ten nehet narusila pak roste jinak nez ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
16.7.25 20:48

@Modesta dneska jsem to bohužel nestihla zítra v 7 ráno tam jedu kolem mi to začíná modrat🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
16.7.25 20:57

@Kiki578 tak at pochodis. ulevi se ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
17.7.25 09:43

Tak co, jak jsi to zvládla? Mě už dneska noha téměř nebolí, včera jsem s tím byla cvičit (ve venkovní posilovně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.7.25 12:50

@Modesta pan doktor mě to namazal višnovou masti a zítra kontrola asi jestli ta mast to zvládne ten zánět vytáhnout🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
17.7.25 12:54

@Kiki578 visnak je dobry!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie