Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
je nás víc, neboj. Zase na druhou stranu můžu tě uklidnit, že i po dvou dětech jsou prakticky stejná = neklesnou, nejsou z nich prázdná ouška. A neboj se, chlapům se i taková prsa líbí
Mej je ráda. ![]()
@chs.jasmin píše: Více
Potvrzuji plne. A dodavam, ze i po 4 detech a odkojenych bezmala 7,5 letech ![]()
@Anonymní píše: Více
Jakože kdybys ty finance měla, tak si necháš udělat nová prsa??
Lidstvo už vážně neví roupama coby…
Taky mám takový nic. Nijak me to netrápí. Odkojila jsem 3 deti, manžel si nestezuje… výhodou je, ze můžu bez problemu chodit bez podprsenky, spat na břiše, skákat, nikde se mi nic nepoti… mám pribuznou s naopak moc velkými prsy a stezuje si snad vic, nez vsechny s malymi prsy, co jsem kdy potkala… každý máme neco a ideal neexistuje. Netrap se něčím, co nezměníš.
Mně by se to třeba líbilo. Pokud bys měla s chlapama problémy, napiš ![]()
Ale vážně: každému se líbí něco jiného. Někdy se říká, že každé zboží si najde svého kupce - ale to se sem moc nehodí ![]()
A přidám příběh ze života: amatérsky fotím, a nafotil jsem docela dost aktů. Vždycky se snažím, aby byl výsledek pěkný pro oko. Tím pádem fotky vypadají lépe, než realita. A časem jsem zjistil, že když se s modelkou třeba po roce potkám, tak se mi moc nelíbí, protože mám v hlavě zafixovanou její „hezkou“ fotku.
Předpokládám, že podobně fotí skoro všichni. Takže je internet plný krásných žen, které ve skutečnosti vypadají mnohem… jinak.
Mám takové taky. Je to naprd. Člověk nemá takový ten krásný pulkruh pod bradavkou a prso vypadá jak cecík
…je mi 32 a už jsem si na ně nějak zvykla. Ve 24 jsem měla našetřeno na operaci a už měla i po konzultaci, ale naskytl se byt koupi, takže moje peníze na prsa šly do základu hypotéky. No pak jsme financovali vybavení bytu a spláceli mimořádnými splátkami tu hypotéku, takže na prsa nezbývalo a teď už zas těsně před dětmi to asi nemá cenu. Tak až pak. Každopádně pokud se necítíš, tak do operace běž. Já toho docela lituju, že jsem tenkrát nešla.
@zaludova píše: Více
Holky, neblbněte. Tedy pokud nemáte prsa jako výrobní nástroj. ![]()
Vždy jsem měla malá, měkká, nepoddajná osa, co trčely do špičky od sebe. Taky hodně velké bradavky. Před pár lety alespoň i držely trochu vejš. Každým rokem jdou níž a už ve 30 letech mám docela dost věšáky… A taky jsem dost přibrala, takže samej tuk.
Manžela jsem si našla, je dolňák a miluje mě a i moje pro mě ne moc hezká prsa. ![]()
Myslím, že záleží hlavně na tom, jak se cítíš sama se sebou. Kvůli jiným ženským nebo chlapům bych se do operace nepouštěla.
Já jsem teď po 2. porodu také začala zvažovat operaci - prsa se mi hodně zmenšila a povolila a prostě jsou hodně jiná - nesedí mi oblečení co předtím atd. Ale spíš se s nimi začínám sžívat a smiřovat se s tím, že moje pěkná Dčka odešla do věčných lovišť
manžel říká, že operace je blbost, ale taky je hodně šetřivej, takže to dle mého neříká proto že se mu líbím ![]()
Z toho popisu mi nepřijde že bys měla z prsou trauma a pokud je to jen momentální rozmar, do operace bych fakt nešla.
Já měla taky taková prsa, navíc mi pak i dost začaly klesat, fakt to nebyl hezký pohled (teda alespoň pro mě, manžel si nikdy nestěžoval), tak jsem si lehce po 30 nadělila implantáty.
Mam asi teda podobna prsa a mam je rada. Hrudnik mam taky sirsi a klidne chodim i bez podprsenky. Prece do sebe nebudu nechavat rezat a cpat do sebe umely material, proti kteremu se telo brani, jenom, abych dostala nejake mainstreamove predstave o tom, jak by moje prsa mela vypadat ![]()
Hrozné je, jak nám někdo určil nějaký ideál krásy, který bereme jako povinnost…tedy minimálně céčka, pěkně kulatá a u sebe… Já mám odjakživa menší prsa, k tomu hodně široký hrudník, takže najít padnoucí podprdu je téměř nemožné (prsa áčka, ale obvod hrudního 90), zato zadek mám obří. Co jsem s tom udělala? Nic, příroda si to takhle vymyslela, tak jsem se naučila mít své tělo ráda. A ve chvíli, kdy jsem se přijala, tak i kluci, kteří jsou „horňáci“ se začali otáčet za mým pozadím a malá prsa vůbec neřešili 🙂
Přijmi se, měj se ráda, operaci neřeš. Určitě se najde někdo takový, kdo tě bude milovat právě takovou, jaká jsi 😊 Koneckonců ani pánové si nevybírají, jaký budou mít penis a musí ho přijmout 😀
Ahoj holky!
Je mi 23 let a příroda mi prsa moc nenadělila.. jsou špičatého tvaru s mezerou, ze tam mohu dat dlaň.. něco mezi A-B.. v oblečení to jde krásne zakryt, ale v zrcadle nic moc.. ženy okolo mě mají krásná plna prsa a já mám takový divný něco.. jsou symetrická, pevná.. ale tvar a velikost nic moc. Celkově mám širší hrudník. Mate někdo taky? Momentálně nemám finance na operaci.