Malá špičatá prsa

Anonymní
14.7.25 10:29

Malá špičatá prsa

Ahoj holky!
Je mi 23 let a příroda mi prsa moc nenadělila.. jsou špičatého tvaru s mezerou, ze tam mohu dat dlaň.. něco mezi A-B.. v oblečení to jde krásne zakryt, ale v zrcadle nic moc.. ženy okolo mě mají krásná plna prsa a já mám takový divný něco.. jsou symetrická, pevná.. ale tvar a velikost nic moc. Celkově mám širší hrudník. Mate někdo taky? Momentálně nemám finance na operaci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16975
14.7.25 10:33
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

je nás víc, neboj. Zase na druhou stranu můžu tě uklidnit, že i po dvou dětech jsou prakticky stejná = neklesnou, nejsou z nich prázdná ouška. A neboj se, chlapům se i taková prsa líbí ;-) Mej je ráda. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
14.7.25 10:36
@chs.jasmin píše: Více

Potvrzuji plne. A dodavam, ze i po 4 detech a odkojenych bezmala 7,5 letech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13231
14.7.25 10:38
@Anonymní píše: Více

Jakože kdybys ty finance měla, tak si necháš udělat nová prsa??
Lidstvo už vážně neví roupama coby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8823
14.7.25 10:41

Taky mám takový nic. Nijak me to netrápí. Odkojila jsem 3 deti, manžel si nestezuje… výhodou je, ze můžu bez problemu chodit bez podprsenky, spat na břiše, skákat, nikde se mi nic nepoti… mám pribuznou s naopak moc velkými prsy a stezuje si snad vic, nez vsechny s malymi prsy, co jsem kdy potkala… každý máme neco a ideal neexistuje. Netrap se něčím, co nezměníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.7.25 10:54

Mně by se to třeba líbilo. Pokud bys měla s chlapama problémy, napiš :kytka:

Ale vážně: každému se líbí něco jiného. Někdy se říká, že každé zboží si najde svého kupce - ale to se sem moc nehodí :mrgreen:

A přidám příběh ze života: amatérsky fotím, a nafotil jsem docela dost aktů. Vždycky se snažím, aby byl výsledek pěkný pro oko. Tím pádem fotky vypadají lépe, než realita. A časem jsem zjistil, že když se s modelkou třeba po roce potkám, tak se mi moc nelíbí, protože mám v hlavě zafixovanou její „hezkou“ fotku.

Předpokládám, že podobně fotí skoro všichni. Takže je internet plný krásných žen, které ve skutečnosti vypadají mnohem… jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
14.7.25 10:54

Mám takové taky. Je to naprd. Člověk nemá takový ten krásný pulkruh pod bradavkou a prso vypadá jak cecík :oops:…je mi 32 a už jsem si na ně nějak zvykla. Ve 24 jsem měla našetřeno na operaci a už měla i po konzultaci, ale naskytl se byt koupi, takže moje peníze na prsa šly do základu hypotéky. No pak jsme financovali vybavení bytu a spláceli mimořádnými splátkami tu hypotéku, takže na prsa nezbývalo a teď už zas těsně před dětmi to asi nemá cenu. Tak až pak. Každopádně pokud se necítíš, tak do operace běž. Já toho docela lituju, že jsem tenkrát nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.7.25 10:58
@zaludova píše: Více

Holky, neblbněte. Tedy pokud nemáte prsa jako výrobní nástroj. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.25 12:32

Vždy jsem měla malá, měkká, nepoddajná osa, co trčely do špičky od sebe. Taky hodně velké bradavky. Před pár lety alespoň i držely trochu vejš. Každým rokem jdou níž a už ve 30 letech mám docela dost věšáky… A taky jsem dost přibrala, takže samej tuk.
Manžela jsem si našla, je dolňák a miluje mě a i moje pro mě ne moc hezká prsa. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
614
14.7.25 15:46

Myslím, že záleží hlavně na tom, jak se cítíš sama se sebou. Kvůli jiným ženským nebo chlapům bych se do operace nepouštěla.
Já jsem teď po 2. porodu také začala zvažovat operaci - prsa se mi hodně zmenšila a povolila a prostě jsou hodně jiná - nesedí mi oblečení co předtím atd. Ale spíš se s nimi začínám sžívat a smiřovat se s tím, že moje pěkná Dčka odešla do věčných lovišť :) manžel říká, že operace je blbost, ale taky je hodně šetřivej, takže to dle mého neříká proto že se mu líbím :lol:
Z toho popisu mi nepřijde že bys měla z prsou trauma a pokud je to jen momentální rozmar, do operace bych fakt nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.25 16:26

Já měla taky taková prsa, navíc mi pak i dost začaly klesat, fakt to nebyl hezký pohled (teda alespoň pro mě, manžel si nikdy nestěžoval), tak jsem si lehce po 30 nadělila implantáty.

• Citovat
  • Upravit
5244
14.7.25 19:59

Mam asi teda podobna prsa a mam je rada. Hrudnik mam taky sirsi a klidne chodim i bez podprsenky. Prece do sebe nebudu nechavat rezat a cpat do sebe umely material, proti kteremu se telo brani, jenom, abych dostala nejake mainstreamove predstave o tom, jak by moje prsa mela vypadat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
14.7.25 21:00

Hrozné je, jak nám někdo určil nějaký ideál krásy, který bereme jako povinnost…tedy minimálně céčka, pěkně kulatá a u sebe… Já mám odjakživa menší prsa, k tomu hodně široký hrudník, takže najít padnoucí podprdu je téměř nemožné (prsa áčka, ale obvod hrudního 90), zato zadek mám obří. Co jsem s tom udělala? Nic, příroda si to takhle vymyslela, tak jsem se naučila mít své tělo ráda. A ve chvíli, kdy jsem se přijala, tak i kluci, kteří jsou „horňáci“ se začali otáčet za mým pozadím a malá prsa vůbec neřešili 🙂
Přijmi se, měj se ráda, operaci neřeš. Určitě se najde někdo takový, kdo tě bude milovat právě takovou, jaká jsi 😊 Koneckonců ani pánové si nevybírají, jaký budou mít penis a musí ho přijmout 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí