HOCO Big Foot vs. ABC Design Pramy Luxe

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
27.6.06 20:06

HOCO Big Foot vs. ABC Design Pramy Luxe

Dobry vecer, maminky. Rozhodla jsem se nekupovat novy kocarek, ale pouzity. V zadnem pripade polsky, ten jsme mely minule. Nasla jsem dva modely, ktere by vice-mene vyhovovaly, a to HOCO Big Foot a ABC Design Pramy Luxe. U toho prvniho maminka tvrdi, ze byl kupovany v cervenci 2005 ( jsou i jine, zdaji se mi byt starsi ). ABC predpokladam z roku 2004, je to uz ALU konstrukce. Hoco ma o neco lepsi, nebo cetnejsi vybaveni, pro sportovni variantu nanoznik, coz ABC nema. Oba maji tasku na mimi, jen HOCO ma tu tasku i s takovou vlozkou coby fusakem ( mozna se pletu, ale takovy zaver jsem udelala ). Jiny typ uz nechci hledat, jde mi z toho hlava kolem. Prosim vas, kdo ma zkusenosti, poradte. Dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5846
27.6.06 20:11

mám abc design pramy air - nafukovací kola - a jsem moc spokojená, žádné problémy, jezdíme hodně, tahám ho do 2. patra, nic se nikde neláme ani nevrže. Potah se dá sundat a vyprat.
omlovám se za malá písmena, kojím + píšu jedním prstem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
27.6.06 20:25

Ahoj,
ja ti mozem napisat moje skusenosti s Hoco Big Foot, mame ho doma.
Je lahky, stabilny, paci sa mi dizajnovo, ale ma chyby, kvoli ktorym by som uz pri dalsom dietati do Hoca nesla :?

• uzka taska na dieta, vo fusaku sa mi tam mala vosla len tak-tak, rucicky si nemohla dat podel tela, stale ich mala dohora. Ale na dlzku vyhovuje :lol:
  • original nanoznik na sportak je nanic, dieta do toho nedostanem, a nieje zatepleny. Nove Hoco Big Foot ale tie nanozniky zateplene maju a kedze ma iny strih, dieta sa tam vmesti.
  • po pol roku uzivania sme museli komplet menit duse na kolach, pretoze boli strasne opotrebovane, ked to videli v oprave tak neverili vlastnym ociam 8O /jazdim s nim len po meste/
  • tym ze stale sklapam budicku hore-dole (mimochodom ked Simca spi tak to nerobim lebo to robi hrooozny rachot), tak sa mi pokazila na ksilte ta konstrukcia
  • vzadu na budicke ako je ta vetracka, tak mi cez nu v zime na malu dost fukalo

Jeeee to som mu teda urobila antireklamu. Ale inak som si ho uz celkom oblubila a prirastol mi k srdcu, kym nekupime golfky tak ho uzivat budeme :D

Prajem stastnu ruku pri nakupe, hlavne si vyber kocarek s ktorym budes spokojna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
27.6.06 20:29

K ABC Design kočárkům se dá dokoupit univerzální nánožník pro sport. verzi a golfky za cca 400 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.6.06 20:40

Já si ale myslím, žei HOCO i ABC mají přibližně stejně široké tašky pro mimi. Slyšela jsem také, že u ABC se velmi rychle vyšisuje potah. Je ABC též tak nějak poruchový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
27.6.06 20:59

Ahojky

Sice ne já, ale moje kamarádka s kterou jsem velmi velmi často má Hoco big foot..: Skutečně i ona měla problém ze šířkou , délka tašky je sice super ale ta šířka?? No prostě klučík tam byl jako svázaný. Potom i když je dítě větší ( 1 rok) tak se kočár s dítětem je pěkně těžký. No jestli často jezdíš MHD tak bych si to raději rozmyslela. Jinak neměla žádnou reklamaci a potíže.

pa Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
27.6.06 21:55

Já mám ten potah pořád jako nový, když srovnám části, které jsou vidět, a ty, které nejsou. Zatím jezdíme bez poruch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.6.06 22:08

Diky moc za prispevky, urcite to pomuze :D To maxik : jaky mate potah, myslim barvu, pry nektere vyblednou vic, nektere mene, o modre rikaji, ze je nejstalejsi. Mozna, je to nesmysl, barva ani neni tak dulezita, jenze kdyz si vspomenu na ten polsky, to uz nechci aby vypadal jako by prosel celou Saharu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
27.6.06 22:14

Potah je tmavěmodro-béžový - lepší foto nemám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.6.06 22:18

Kraaaasne mimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
28.6.06 00:04

Ahojky!
Záleží taky na tom, kdy se mimčo narodí. Kuba se narodil v únoru a v září už seděl. My máme Hoco Big Foot a když byl mrňous tak se tam vešel i s fusakem (no moc mrňous nebyl v 1/2 roce měl 9 kg). Ten originál fusak jsem dávala až letos v zime, má díry i na popruhy. Maminy pak tu tašku vyndají a děcko leží jen na „sporťáku“. Nánožník je fakt na nic, protože má moc vysoký límec. Já jsem ho prostě ustříhla a teď už funguje (dokonce je tu o tom i diskuze). Bouda fakt dělá úžasnej kravál. Jinak mi kočár nepřijde těžký a duše máme zatím OK. Jezdím už 16 měsíců a byli jsme už i v lese a všechno zvládl.
Já ho mám ráda a nedám něj dopustit. Máme Cardinal tedy červený.

Tolik moje zkušenosti. Kdyžtak se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.6.06 00:15

Tez velmi cenne informace, tak to tak vypada, ze budu muset koupit oba :D Mimi bude listopadove, myslim, i s tou taskou i fusakem to teda zvladnem. Chtela bych vedet i Vase nazory, ktery vypada vic profesinalni nebo propracovanejsi. Jako napr. je rozdil mezi kozenou botou a napodobeninou od vietnamcu. Doufam, ze i po tom parnem dni se dokazu vyjadrovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí