Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Milé maminky,
přiblížil se den, kdy už se konečně musíme rozhodnout, jaký tandem koupit. Máte někdo vlastní zkušenost s Baby Welt Tandem? Viděla jsem jej na vlastní oči, líbil se mi, ale bylo těsně před zavíračkou v obchodě narvaném kočárky (Balli, Tomkovo nám., Brno), takže nebylo tolik příležitostí si ho vyzoušet. Hlavně mě zajímají jeho výhody a nevýhody.
Moc děkuji.
Jejda, asi ho opravdu nikdo nevlastní, recenze žádné ![]()
Tak asi budeme první?! ![]()
a ve skorodvojcatech uz jsi se ptala?zkus to tam tam ma urcite hodne holek tandemy a reknou ti nazor.
Timeo,
ted jsem koukala na inzeraty a Missorka prodava Jane powertwin i s autosedajdou za 9900
Valli - jojo, kdysi jsme o BW tandem na Skorodvojčatech diskutovali, že se nám celkem líbí …
Ka-tko - s náma je to těžký - asi půjdeme do něčeho levného, malá dobře chodí a je problém ji na kočárku udržet, vidím to na krátkodobé a příležitostné využití …
Timeo,já včera objevila tenhle tandem:
http://www.divisionnms.de/Bild-282234.jpg
je to Graco,což je celkem slušná značka,buď se koupí na www.aukro.cz nebo www.4mybaby.de váží jen 13kg
a pokud se objedná v Německu (stránky mají i češtinu,a posílají k nám) tak stojí 169Euro,na Aukru je o něco dražší
Ahojky, já mám výborné (zatím tedy 14-denní
) zkušenosti s JANÉ POWERTWIN - viz diskusi na toto téma…
Jo a jinak: o BABY WELTu jsem taky uvažovala, jenže když to srovnám s Jané, tak je hroooooozně těžký.
Ahojky,
tak já mám kamarádku, která má 18 měs. dítě a 14 denní mimčo a má právě BW Tandem Oregon. Je s ním zatím moc spokojená, dobře se s ním jezdí, váží prý okolo 16 kg, což zase není tak moc. Ale podle jejich slov má hlavně dobrá kolečka, žádné pidi, takže v zimě by to mělo být dobré (pokud vyhrnou chodníky).
Je lehce ovladatelný, nákupní košík dost velký (přístupný nejlépe z boku), zatím má vzadu mimi v tašce, takže přední sedadlo nejde moc sklopit, když tam není taška, tak je to v pohodě.
Akorát jsme se zatím nebavily, jestli existuje nějaká stříška i na to přední starší dítě.
Já ho budu taky kupovat, ale až tak za měsíc, zatím máme čas.
Míša
Jsem blbá, blbá a ještě jednou blbá. Ten kočárek má stříšku i ve předu. Já už jsem nějaká zmatená. Právě včera jsem ho viděla v akci a moje známá tam teď tu stříšku nemá připevněnou, ale samozřejmě, že na fotkách taky v e-obchodech je to i se stříškou.
Tož se omlouvám.
Míša